Šta je novo?

Google Nexus 7 - model 2013.

Kod mene radi bez greske,ali kad sav sve ``na novo`` flesovao.Prvi put odradim flesh bez brisanja podataka i home button i notification bar nisu radili.Onda uradim na novo i to je to.Dobar je lolipop,dosta na oko fluidniji (60fps animacije),ali moj favorit je cyanogen

Odlican je lollipop na ovom tabletu, stvarno je pravo osvezenje.

5.0+elementalx i animacije na 0.5x. Tablet leti :D

Sh0m1 da li bi mogao da mi napises gde je najbolje da skinem elementalx, posto dobijam gomilu rezultata, i koje su sve prednosti u odnosu na stock kernel? hvala puno

Нисам до сада користио овај кернел, ево управо сам га флешовао. Наместио подешавања при инсталацији. Него како и где могу да приступим поновним подешавањима, на пример ако хоћу да дижем такт процесора, мора ли поноцо флешовање или ми се негде сакрио а ја га не видим?

Evo posle dva dana, meni uglavnom sve lepo radi. Sa B92 je bio neki problem kod mene, prilikom automatskog restore-a aplikacija mi se nešto poremetilo, ali sam zbog još par stvari uradio restore to factory defaults, sada B92 normalno radi.

Zadovoljan sam brzinom i baterijom, jedino sam sve animacije stavio na 0.5, ono po defaultu mi je bilo nekako sporo.

Od bitnih aplikacija mi jedino ne radi kompanijski VPN, srediće to za par nedelja, sa tim uvek kasne. Nisam primetio nekih problema u radu, za sada je OK.

Novi izgled mi se sviđa, jedino me nervira otključavanje - prvo moram swipe da tek onda pattern - na 4.4 mi je odmah prikazivao polje za unošenje pattern-+a za unlock.

Где се налази то подешавање за анимације? Не могу да нађем.

7 пута се кликне на build number...

Урадио то чим сам флешовао, него нисам видео подешавање.

Елем, сада лети. Добра ова фора са двокликом и превлачењем за гашење екрана и буђење.

Jel traziio neko kabal za nexus 7 a da je duzi od onog koji stize sa njim ....tacnije treba mi sa micro usb na usb al da je barem 1.8 m jel zna neko gde to mogu da nadjem

Stigao lollipop preko OTA... Sad sledi malo igranja da vidim kako ovo luče radi sa njim...

Iako je pametno da se uradi ja to ipak nisam uradio jer jednostavno ne mogu da instaliram i podešavam sve ispočetka.

Kako ste zadovoljni sa lizalicom?

Meni jako lepo radi na N7 2013.

Sredio sam problem sa B92 aplikacijom, Checkpoint izbacio novu verziji VPN klijenta, pa mogu da koristim kompanijski VPN, baterija mi je OK, ne primećujem neku veliku razliku u odnosu na KK.

Novi izgled mi se sviđa, nisam nešto primetio bagove, pinning aplikacija mi je savršeno trebao, pinujem igricu ili player u kom su crtani, dam klincima tablet i ne mogu da izađu iz aplikacije :)

Brzo sam se navikao da mi je gmail primarna aplikacija za sve mailove.

Za ovako veliki update, sasvim zadovoljan.

Doduše N5 još držim na KK, čini mi se da tamo ima više bugova.

Nisam imao nikakvih problema kao ni na n5. Zadovoljan i performansama i izgledom.

Kako se borite sa google aplikacijama na lizalici,deinstaliram ih ali ikonice ostaju...

Mozda da restartujes tablet ? A ako nece tako onda im izbrisi update pakete iz app setingsa.

Meni jos nije stigao lollipop. Kako bese postupak da se pojavi OTA update

Da cekas.[emoji1]
http://www.gottabemobile.com/2014/11/11/nexus-android-5-0-release-date/

Rollouts are conducted in phases. Typically they start at 1% of devices for around 24 – 48 hours; we watch the return rates and resulting device checkins and error reports (if any), and make sure nothing looks wrong before sending it to more. Then typically it goes to 25%, 50%, 100% over the course of a week or two.

What the percentages mean is that when your device checks in, it has a 1% chance (for example) of being offered the OTA. If it doesn’t (randomly) get an offer, it will never get an offer until the next batch.

IOW, once your device checks in and gets turned down, that’s it until the next batch. Mashing on the “check for updates” button just causes your device to check in again, and get automatically turned down again. Think about how that makes your device feel! WON’T SOMEONE PLEASE THINK OF THE PHONES?!

That said, once the new batch does start, hitting that button does give you a new roll of the dice — but once. Since devices usually only check in for system updates every 24 hours (I think? Certainly on a many-hours basis) this can get you your shot sooner than it would happen on its own.

So, mash away. :) Just be patient, and mashing on it more often than once or twice a day isn’t going to gain you anything.

Edit: also, keep in mind that this isn’t first-come/first-served. You’re not racing other devices to get your slot in the current batch, or something.

Vrh Dno