Šta je novo?

Google Nexus 7 - model 2013.

Da, to pogasi.
Meni android os celih 5%....a najveci ekran...33%

Android OS stavka nije u korelaciji sa locations. Locations je povezan sa google play services > gms

Cek, lokacija definitivno srce bateriju, ali ako nije pod android os, gde je? Tj da li uopste registuje?
Jel to ide pod android system?

Poslednja izmena:
Kod mene Android OS ne prelazi 5%, sto je nadam se normalno?

Loznice moze whatsup na sedmici, samo skines apk i radi normalno :)

Cek, lokacija definitivno srce bateriju, ali ako nije pod android os, gde je? Tj da li uopste registuje?
Jel to ide pod android system?

Ni pod android system ni pod android os, nego pod Google Play Services.

Ako je android Os ili android system visok, može biti da nešto nije u redu sa OS-om. Kernel, ROM itd.

Evo i mene u N7 FHD familiji. :) Je l' ima neka futrola kod nas koja je pristojna, isto tako sa pristojnom cenom? Gledam da uzmem neku dok mi ne stigne paket sa dealextreme.

Haha, neko tamo trenje(yum edition).:)
Pa nema, imas ove od plave prepelice i guzice belog nosoroga, od samo 2500 i 4000...video sam par komada na oglasima i to je sve.sa dx-a i ja jurim, kod nas ponuda futrola za novi neksus nije cak ni ocajna koliko je mizerna, a uredjaj vec nekoliko meseci u prodaji.

Znaci os, kernel ili rom prave problem u tim slucajevima..

Koliko sam upoznat od pocetka androida tako je. Sem kod LG i kineskih nekih modela gde ne pokazuju real state battery stats i imaju neki bug kad se ode da se pogleda baterija, pa android system bude na prvom mestu iako kad se udje u njega pokazuje da je normalno koriscen.

Imas kod mene u potpisu BBS temu, pa ono ako ti bude nesto pravilo problem oko drain-a, ti procitaj, pa napravi log ;)

Android OS stavka nije u korelaciji sa locations. Locations je povezan sa google play services > gms

gms-om koji pravi takav haos da to nije normalno. Aktivirao sam 3 nova telefona u zadnjih par dana, svi sa stock romovima bez roota, iz kutije i play service po 1:30h drzi wake on....

Ja stvarno ne znam koji im je q u Google-u.

Svi naručujete sa deal extreme?

Ja sam se zeznuo što sam naučio sa ali express izgleda. Nema pošiljke evo mesec i po dana... naručio sam tri neke gluposti i jednoj za 5 dana ističe onaj rok pa ne znam dal da otvaram dispute ili da tražim produženje roka :/

Poslednja izmena:
Svi naručujete sa deal extreme?

Ja sam se zeznuo što sam naučio sa ali express izgleda. Nema pošiljke evo mesec i po dana... naručio sam tri neke gluposti i jednoj za 5 dana ističe onaj rok pa ne znam dal da otvaram dispute ili da tražim produženje roka :/

Nema to veze sa DX / Ali Express već sa konkretnim prodavcem. Ni eBay nije imun na takve...

Haha, neko tamo trenje(yum edition).:)
Pa nema, imas ove od plave prepelice i guzice belog nosoroga, od samo 2500 i 4000...video sam par komada na oglasima i to je sve.sa dx-a i ja jurim, kod nas ponuda futrola za novi neksus nije cak ni ocajna koliko je mizerna, a uredjaj vec nekoliko meseci u prodaji.

Neki tamo sale 83 larry flint sa yuma :D

Ja videh u svezamob, tj. supermarketic.com jednu:

http://www.supermarketic.com/Puro-z...d=nexus 7&category_id=0&description=1&model=1

Ako je baš kvalitetna uzeo bih je, ne želim da mi uređaj bude "go", imam loša iskustva. :D

E ovo ti je za prvu generaciju futrola, nece odgovarati.

ubacio sam ja, radi savrseno. Vodi racuna da nadjes verziju sa skinom 1920x1200p.

Mislim da nije dozvoljeno javno da kacim piratske linkove, tako da cu ti poslati sad PM. A ostali neka me kontaktiraju na pm ako im treba link.

Izvinjavam se ako je već bilo.
Zamolili su me da pogledam da li ovaj tablet (model sa ležištem za GSM karticu) može da radi kao telefon (poruke i pozivi). Ono što sam ja pročitao je da ne može, ali želim da mi neko ko ima uređaj to i potvrdi.

Nexus 7 2013 ne poseduje funkcije telefona.

Poruke možeš da primaš kao notifikacije (pojavi se gore i kada je pogledaš ode u ništavilo).
Ukoliko otključaš bootloader možeš da fleshuješ jedan fix kojim vratiš opciju iz ranijih verzija androida koja ti omogućava da za sms poruke koristiš hangouts ili bilo koju drugu aplikaciju za sms... kako bi imao arhivu poruka i kako bi mogao da šalješ poruke.

Vrh Dno