A pazi, pri tome Android koristim od kako se HTC Magic pojavioMislim na to da je meni čudno, kada nešto što ti je poznato već duže vreme, neko otkrije tek sad![]()
Evo i mene u ''klubu'' vlasnika Nexusa![]()
Prvi utisak o uredjaju je odlican, ekran je fenomenalan, sta god drugo da pogledam Nexus je bolji. Podrska za aplikacije je isto dobra, naisao sam samo na dve-tri aplikacije koje nisu moge da se preuzmu preko marketa (apk fajl naravno moze).
E sad baterija traje oko 12-13 sati (screen on ~6h) uz koriscenje interneta, igrica, i nekoliko serija. Ako neko moze da uporedi svoje rezultate pa da napise bio bih zavhalan.
Neko pregrevanje nisam primetio mada je u jednom trenutku postao mlak ali nista specijalno. Kamera je... pa recimo daleko ispod proseka![]()
Zanima me da li prezumem ovaj up-date na 4.4? Posto vidim da par stvari ne rade.
Eto toliko od mene, siguran sam da svako ovde zna svaki detalj o uredjaju ali od viska glava ne boli![]()
Šta koristite za puštanje videa sad kada mx ne radi?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari