Šta je novo?

Google Nexus 7 - model 2013.

Да ли је могућа замена уређаја уз доплату, дакле стара генерација за нову уз доплату од нпр. 10к-15к-20к у некој од радњи :)

Ne vidim kako bi se ikome ovo isplatilo, šta da rade sa tim polovnim uređajima posle? :)

Naravno da jesam.... Moracu jos da ga testiram pa cu videti ali cini mi se da nesto baguje...

Па добро сад, моје је да питам :)

Ma nemoguće Asus je rekao da je sve ispravljeno poslednjim update-om, čak je i ovde potvrdjeno to. Nemoguće da ne radi. Sigurno je sw nije hw...

sarcasm

Krele vrati nazad i uzmi novi. Ništa novo prve serije uvek imaju probleme.

na xda se niko vise nije zalio na touch posle 24 avgusta :) inace kolko vidim cena je svugde 31.490..i svugde naravno za kes...u laptopplazi sam video da je 30490..
inace drugar je dosao iz ceske danas sa nekog sluzbenog puta i kupio je tamo n7 novi za 6000 kruna tj 230e..verzija od 32 gb

Ma nemoguće Asus je rekao da je sve ispravljeno poslednjim update-om, čak je i ovde potvrdjeno to. Nemoguće da ne radi. Sigurno je sw nije hw...

sarcasm

Krele vrati nazad i uzmi novi. Ništa novo prve serije uvek imaju probleme.

Nzm videcu jos par dana. Taman sam ga i rootovo i sve. I ja kontam da je to sw ali nzm bas bzv... Kad odem u NS oticu do pc practica:/

E da, rutom gubis update, i sjebavas touchscreen

Nzm videcu jos par dana. Taman sam ga i rootovo i sve. I ja kontam da je to sw ali nzm bas bzv... Kad odem u NS oticu do pc practica:/
Да ти није на пуњачу таблет? Дешава се на неким телефоним и неким таблетима да touch полуди док се пуни батерија.

Vratio sam sve na fabricko stanje. Nema sanse da ce mi zameniti samo zato sto se meni par puta zalomi da mi touch zezne. Do je do sw. I sada kada sam vratio bolje je ali i sada se desi, možda ja malo i tripujem:-D
Mozda mi smeta sto je go ekran pa se nisam navikao, a i moram jos nekom da dam pa da proba...

peri ruke cesce xD drugar ima suve ruke, moj fon uopste ne reaguje na njegove dodire, hteo da ga razbije, a meni se nikad nije desilo da ne odreaguje...tako da, nije uvek do sw i hw, nekad je i do usera :d

da li ce biti nekih kvalitetnih covera za nexus kod nas...a ne kao za prosli onaj gumenjak sto ispada

Proud owner since 10 minutes ago :)

Definitivno postoji neki problem sa touch-om, kao i sa poslednjom verzijom Androida, prvi put da mi buguje stock... Nije jako strasno ali ipak ocekujes da sve radi bez greske...

Zameni tablet, zašto komplikuješ...

izvinie za dupli post..da li ima kod nas negde da se kupi slim port za hdtv ili neka alternativa..

Zameni tablet, zašto komplikuješ...

Pa naravno da cu pokušati samo pitanje da li cu i uspeti. U ponedeljak ujutro idem do pc practica pa cemo videti, mada poznajuci te likove sto rade nece mi biti lako objasniti. Ali sad sam skontao kada senajvise primeti. Kada hocu da uzmem neki widget i da ga prenesem na neku drugu prazno mesto, pri tom prelazu se gubi. Ovako on radi mogu kucati i korititi ali tako kad ima neka komplekanija radnja onda zabaguje...

skrolanje u pretrazivacu je i dalje sa seckanjem kao i verziji 2012 a i kao sa vecinom android telefona,zaobilazim

Palio mozilu, chrome i dolphine, nemam nikakvih seckanja kod skrolovanja.

Ako si gledao u Comtradeu u Uscu to je zbog Demo softvera (pokrece se kad tablet stoji desetak sekundi u vertikalnom polozaju). Ne zna zasto je Google tako napravio .

Sta? Sta to znaci? Svaki put kad je 10ak sekundi u vertikalnom polozaju javlja se Demo softver? Nije mi jasno?

Nazad
Vrh Dno