Mozete pozvati servisni centar koji ce uputiti kurirsku sluzbu, a mozete i licno odneti uredjaj u servis. Ne verujem da ce moci odmah da ga pregledaju, dok ste vi tu, ali cete na popravku svakako cekati neuporedivo manje nego da ga nosite u prodavnicu. Mozete ih nazvati telefonom i probati da objasnite stvar. Nije iskljuceno da vam izadju u susret i ekspresno zavrse reklamaciju.Izvinjavam se zbog poslednjeg dela poruke, mada je sasvim jasno da nam mislio konkretno na ASUS već sam generalno mislio na ovlaštene servise ali ste se, veoma moguće nepravedno našli među njima, tim pre što sa ASUS servisom nemam nikakvih iskustava jer se ništa nije kvarilo. Nažalost, imam sa drugim servisima i ono se odnosilo na takve servise, te stoga još jednom izvinjenje sa moje strane.
Što se tiče granice kada se osloniti na ocenu korisnika, stvarno ne znam sa čime ste se sve susretali i kakvi korisnici su imali kojekakve zahteve, ali činjenica da zbog punjača šaljem ceo uređaj na servis mi ipak nije najdraža tim pre jer čisto sumnjam da neko ne može da proceni da uređaj radi bez problema. Verovatno ipak ima i takvih ali jednostavno ću ipak pre kupiti neki punjač nego čekati n dana bez uređaja koji preko prodavca bespotrebno mora da se šalje u servis radi nečeg za šta 100% znam da je bespotrebno! Možda vi dijagnosticirate kvar u roku od 24h ali jeste li baš sigurni da znate koliko vremena prođe dok vama pošalju uređaj i dok ga ja ne dobijem nazad od prodavca. Iskustva su čudo i sumnja uvek ostaje a ja sam sa prodavcem imao upravo svakakvih iskustava... Da mogu da donesem direktno, vidimo, utvrdimo sve za tili čas i svi zadovoljni, ovako... rekao bih, ne vredi...
011/ 20 70 677. Za razliku od ASUS podrske na Benchmark forumu koja radi i u subotu u 1 ujutru, servisni centar radi ponedeljak-petak od 09h do 17h![]()
Nemojte polaziti od sebe kad trazite logiku. Nesto sto se vama podrazumeva, za druge je nepojmljivo, a servis ne moze da zna koliko se ko razume u problematiku, pa su zato definisana pravila koja vaze za sve. Na primer, desava se da laptop nece da se ukljuci, vlasnik ga posalje u servis bez punjaca, jer, eto, on zna da se laptop pokvario, da bi se na kraju ispostavilo da je problem u punjacu. Zatim, desava se da se uredjaj osteti koriscenjem neodgovarajuceg punjaca. Zato ASUS trazi od servisa da prima i popravlja samo kompletne uredjaje. Niko nije uveo ovo pravilo da bi maltretirao kupce, vec ih je iskustvo navelo na takvu odluku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari