jedino meni ne stize.![]()
Kazu to bas ne diratiProbaj foru sa clear data u Apps/All/Google Services Framework.
Kod mene sve radi kako treba, i MX player sa HW enkoderom...
Nisam zadovoljan specijalno update-om. Koliko sam ga cekao, koliko se najavljivao i sve to, ocekivao sam nesto vise.
Verovatno da imam n5, imao bih jos i poruke zamenjene hangouts-om i to je to.
Ovako sam primetio da doduse jeste brzi tablet, da transparent bar izgleda lepse bez crnih linija (ali samo dok si na desktopu da kazem), cim otvoris meni ili neku aplikaciju jos nije transparent bar sredjen. Kazem, brzi je, settings ikonica i nesto malo u tom meniju je izmenjeno ponesto, mozda jos neka sitnica i to je to.
Tacno ne vidim nista specijalno, nista novo, nista sto bi me odusevilo. Mozda ce tek od androida 5.0 biti neke velike razlike...
Mada je pitanje da li ce izaci posle ove verzije neki android 4.5, pa 4.6 pa ko zna kad mozemo ocekivati veci, znacajniji update.
Sto se tice flash-a, bas "lepo" sto su ga skroz ukinuli, ali ne vidim kako ce naterati sajtove da predju na html5 kad nexus uredjaji ne cine toliki broj uredjaja da sad neko odmah posto na nexusu ne moze da mu ocita sajt, on prelazi na html.
nije samo neksus u pitanju, adobe je jos od dzeli bina ukinuo podrsku za android....dobra volja browsera sto su pruzali podrsku do sada(sto ne znaci da nece popraviti i sada)Sto se tice flash-a, bas "lepo" sto su ga skroz ukinuli, ali ne vidim kako ce naterati sajtove da predju na html5 kad nexus uredjaji ne cine toliki broj uredjaja da sad neko odmah posto na nexusu ne moze da mu ocita sajt, on prelazi na html.
Sto se tice flash-a, bas "lepo" sto su ga skroz ukinuli, ali ne vidim kako ce naterati sajtove da predju na html5 kad nexus uredjaji ne cine toliki broj uredjaja da sad neko odmah posto na nexusu ne moze da mu ocita sajt, on prelazi na html.
Dobro, onda ima nade da ce sajtovi prelaziti lagano ali sigurno na novi html.
Medjutim ono sto me najvise brine je gledanje online filmova/serija sa sajtova poput (recimo filmovizije), gde treba flash i koliko vidim velika vecina takvih sajtova nece skoro preci na html5. Steta je sto ne mozemo gledati takav sadrzaj.
Jeste, glupo je da hejtujem jer mi sve radi kako treba...ali mi je glupo sto svaki update ne donosi nista znacajno, nista novo cime bih se lupa mogao pohvaliti nekome ko ima 4.0 android verziju. Zamisljam situaciju da sam uzeo telefon koji je izasao sa verzijom androida 4.0, i sad dobijao bih update do 4.3 (maksimum 4.4 mada tesko ako nije nexus), i posle toga izgubi podrsku. Prakticno nista specijalno i znacajno nisam dobio za svo vreme koriscenja.
Znam da posle moze custom rom, ali nije to to.
Nadam se da je sledeca verzija 5.0 i da ce doneti mnogo novosti, vise tih Google Now kartica, bolju integraciju glasovnih funkcija, i nekakve novosti o kojima nista ne znamo i nismo do sad imali prilike da ih koristimo. Ovim tempom kapiram da se nista znacajno nece izmeniti jos 2,3 godine.
Koristim recimo telefon htc wildfire s i ne vidim poentu da kupim novi fon, jer mi apsolutno ne treba. Bar da krenu ti zakrivljeni ekrani, nesto poput prikazanih tankih ekrana koji mogu skroz da se savijaju...to bi bila znacajna novina u toj sferi. Isto tako i za tablete bi trebalo svasta nesto jos ubaciti, i dodati jos funkcija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari