Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
To bi mogao da vidis u temi o S4 ili Htc One posto oni imaju 1080p rez pa pretpostavljam da bi ti radilo...
...inace i ja sam preko ebayavidecemo koliko ce da stigne postarina iz kine tj koliko ce da uzmu carinici nasi..postarina je free
![]()
Nece uzeti nista ukoliko roba nije trgovackog karaktera (za dalju prodaju) i ako nije preko 50 EUR-a. Meni su protekle nedelje stigla dva paketa sa EBay-a, oba bez ikakvih dodatnih dazbina.
Mozes da mi das taj tvoj..ja sam nasao igo primo ali su stranice uvucene pola cm..i neverovatno program secka ne znam stoEvo kako sam ja uradio druze:
Kucao sam na Google rezoluciju Nexusa i pored toga stavio iGO apk, i nasao posle par minuta odgovarajucu.
Posle toga sam samo skinuo ceo iGO folder sa svim dodacima (ukljucujuci srpski jezik, kamere). To je ustvari sve isto za svaki uredjaj, samo ti je bitno da imas odgovarajucu rezoluciju, u tom apk instalacionom fajlu. Cepaj
PS: Posto u nasoj tehnoloski zastareloj i zakasneloj drzavi nista ne moze da stigne kad mu je vreme, porucio sam futrolu, zastitu za ekran i olovku za Nexusa preko ebay-a.
Kad stigne, javljam utiske (za zainteresovane).
Zanima me da li ce novi N7 biti na popustu na ovom sajmu za koji Asus Srbija deli ulaznice?
A kod nas u Srbiji standard, jeb***... :dE ovi ovde stvarno deru sa cenama. Upravo sam nabavio jedan po ceni koju ne smem ni da spomenem, jer verujem da bi ovi iz Asusa digli frku.
Ocigledno da kod nas mora da bude sve od 100% do 1000% zarada.
E ovi ovde stvarno deru sa cenama. Upravo sam nabavio jedan po ceni koju ne smem ni da spomenem, jer verujem da bi ovi iz Asusa digli frku.
Ocigledno da kod nas mora da bude sve od 100% do 1000% zarada.
Zasto ne kazes? Niko to ne zabranjuje. Daj da se vidi sta i kako, pa i Asus da se ukljuci. Takve treba seci u korenu.
Mislis da ove sto prodaju jeftinije treba seci u korenu.:d
Platio sam ga 210 evra od 32 gb wifi model.
Blago tebi...jel' to ona neka specijalna edicija koja je ispala iz kamiona ili regularna stvar? :d
Mislis da ove sto prodaju jeftinije treba seci u korenu.:d
Sto je najcrnje regularna sa dve godine garancije koja vazi kod nas proverio. Garancija je iz Nemacke. Proverio u Asusu i vazi. Internacionalna je.
Extra! U zdravlju ga koristi
Ja cekam da vidim koliki je sajamski popust sledece nedelje i da li moze mozda jeftinije da se kupi u Madjarskoj/da li vazi njihova garancija...
Ja sam prvo mislio da kukas jer si mnogo platio!
Odlicno si prosao, to je 7,8 hiljada jeftinije nego u Gigatronu/Tehnomaniji/...
Sto je najcrnje regularna sa dve godine garancije koja vazi kod nas proverio. Garancija je iz Nemacke. Proverio u Asusu i vazi. Internacionalna je.
ja sam manje vise u fazonu da ne razmisljam nikad o garanciji kad kupujem stvari (kola, fotaparat, telefon sta god i koja god je cena)Mislim da ti USA garancija ne vazi kod nas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari