sybersushi1
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.01.2013
- Poena
- 160
Sto da zaboravim garanciju?Zar nema internacionalnu kao Apple?
Da li neko ima informaciju gde u Beogradu (ili Srbiji) ima da se kupi ovaj tablet? Proslo je jako puno vremena, a jos uvek ga nema u prodavnicama. Bio bih zainteresovan i za polovan.
Cenim jedan od razloga što neće Samsung raditi sledeći, ukidaju prodaju nekih svojih baznih modela
Daj boze da asus radi novi nexus 10.
Зар је N7, било стари било нови, "скрнаво јефтин"Ja se bas nadam da nece. Super je sto Asus pravi budzetske modele, koji imaju solidan hardver za ulozen novac, ali ga bas stede na dizajnu i kvalitetu izrade. Google nikako ne bi smeo da dozvoli da im flagship uredjaji budu tako socijala napravljeni, ne moraju da budu na nivou ipad-a, ali ne treba ni bas da budu ovako skrnavo jeftini.
Ja se bas nadam da nece. Super je sto Asus pravi budzetske modele, koji imaju solidan hardver za ulozen novac, ali ga bas stede na dizajnu i kvalitetu izrade. Google nikako ne bi smeo da dozvoli da im flagship uredjaji budu tako socijala napravljeni, ne moraju da budu na nivou ipad-a, ali ne treba ni bas da budu ovako skrnavo jeftini.
Gle cuda, svi pomenuti problemi kod novog Nexusa nestaju sa najnovijom verzijom firmware-a, koji za Nexus uredjaje pravi Google. Hardverski novom Nexusu nista ne fali. Zakljucke izvuci samKucajte samo Nexus 10 problems i kucajte Nexus 7 problems, pa onda vidite zasto bi vise ljudi volelo ozbiljnije nesto, a ne ASUS da pravi. Svi se secaju N7 i problema sa ekranom koji malo iskoci iz kucista, pa bleeding-om, pa raznim problemima. Evo novi N7 2013 izasao. Multitouch problem, GPS problem, ovo problem, ono problem. Nije jos posteno krenuo na ostala trzista, a vec ima problem.
Au sta covek moze ovde da procita. Pa asus je za samsung pojam i jos ce oni da jedu pure da dostignu asus. Pa na sta bi licilo da je Samsung pravio budzet tablete za njih. Verovatno bi se raspao posle 10 dana. Pa njihovi premium modeli izgledaju kao najgori kinezi. Pa i ovaj nexus 10. Bas kao i note 10. Majko Bozija pa ono je tuga od kvaliteta. Asus infinity i prime su premium modeli i sa punim pravom je tako. Ko ih je imao zna o cemu pisem. Voleo bi tako nesto sa nexus logom. Da se asus odrekne dela zarade i prihvati malu proviziju i eto vam ono sto bi svi voleli.
Hardverski novom Nexusu nista ne fali.
Imas ga? Testirao si ga? Ili kvalitet procenjujes na osnovu slika? Sto se dizajna tice, novi Nexus 7 izgleda mocno. Ako mislis na velicinu okvira, to je subjektivna stvar, ali to kritikuju uglavnom oni koji ga nisu drzali u ruci, a evo i zasto. Kada se drzi u Portret orijentaciji, savrseno lezi u ruci jer je uzak i cak ga i manje sake lako obuhvate. Kada se drzi u Landscape polozaju, naravno da ga nije moguce obuhvatiti. Postavlja se pitanje kako ga drzati, a odgovor je - sa palcem odozgo. E sad zamisli kako bi izgledalo koriscenje kada bi okvir bio mali i palac stalno dodirivao deo ekrana. Jednostavno, dizajn je takav da bi koriscenje bilo udobnije.Osim par dobrih dizajnera, i značajno kvalitetnija izrada.
U svakom slučaju, skidam kapu za fullHD na 7", i još po toj ceni, fantastično je.
Jedino, ostaje malo kiseo ukus svega toga, što se nisu još samo malo potrudili da cela stvar i izgleda dobro, kada su već hardver i cena tako moćni.
Upravo to i govorimo, Asus ZNA da napravi odlične uređaje, kad hoće. Zato i čudi to što su Nexus i Memopad seriju tako skrnavo napravili. Ponavljam, fantastično je to što nude tako dobar hardver za tako nisku cenu, ali je šteta, da ne kažem sramota, što su dizajn toliko podbacili, kao i kvalitet izrade kod tih modela.
nije mi jasno zasto ljudi pisu da za ispod 200 treba da se ocekuje slab kvalitet izrade...znate li vi koliko je 200e? uzmimo apple za primer...proizvodnja ekrana za apple uredjaj kosta 2 dolara u foxconu...oni sa tih 200e mogu da isplate celu proizvodnju,da zarade duplo i jos da se prodavac ugradi...
mozda je nekom od vas 200e smesna cifra,ali 90 posto ljudi u srbiji nije,a i u svetu...tamo gde se dobro zaradjuje se pogotovo vodi racuna o trosenju i svaka para se pazljivo trosi,jer ljudi imaju svest sta znaci steci i kolika je vrednost tog novca...
Znao sam da cete se javitiGle cuda, svi pomenuti problemi kod novog Nexusa nestaju sa najnovijom verzijom firmware-a, koji za Nexus uredjaje pravi Google. Hardverski novom Nexusu nista ne fali. Zakljucke izvuci sam![]()
Ovde je malo sira slika, nego ono sto ti mislis. Google nece monopol. Samsung mlati toliko para da ostale kompanije mogu samo da sanjaju (mislim na android). HTC propada, LG je propadao, pa su mu dali N4 da pravi, Sony se nekako izvukao sa Xperiama... Da Google da Samsungu i telefon i tablete da pravi, konkurencija bi nestala. Ostao bi samo Samsung i Apple na tom polju.A da je sam google bio zadovoljan sa samsungom angazovo bi ga opet. Ovako cao zdravo i za tablet i za telefon. Ima ko hoce da ga napravi i bolje i jeftinije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari