Не схватам поенту твог поста. Не знаш српски, шта?
ne znam tu reč? jel to srpska reč?
e božo, pre nego što odgovoriš na ovo i odemo u offtopic... da, bio sam sarkastičan, da šalio sam se. MADA, to je zbog toga što sam još uvek pod utiskom, pa rekoh da se uživim malo u ulogu da vidim kako je to... naime čujem dvojicu likova, studenti kako pričaju nešto i upadne mi u uvo: "ma daj de da dam 500 evra za to, šta će mi", i tu počnem da pratim razgovor. naime lik ubeđuje lika da ono kao laptop al nema tastaturu jer se "ribe sad lože" na to, kaže njegov brat je provalio to u inostranstvu i doneo foru ovde, samo se pojavi sa tim u kafiću i odma povede neku curu kući. uglavnom iz razgovora zaključim da mora da kupi "apl" a ne neki drugi jer na te druge se iz nekog razloga ne lože, valjda zato što su jeftini. "samo odneseš kod nekoga ko se razume da ti namesti programe da imaš da im daš da se oduševe, ne moraš ni da ga čačkaš, ni on ne zna da koristi, samo pipa prstima nešto po njemu" hihi
elem, nexus... mislim da će ovo biti pun pogodak, samo se ne radujem ceni od 400 usd, mnogo je brate :/ ali dobro, konačno da zatvore prazninu, pošto nisu imali 10" tab... pitam se samo da li će amazon nešto da uradi sad? njihov je red...
hardverski je aždaja. pitam se samo koliko smo daleko od toga da tableti zamene kompjutere pri svakodnevnom korišćenju. možda godinu dana.... elem, baš bih voleo da vidim ubuntu da se vrti na ovome... baš baš... i neki dock... ma milinaaaaa