Šta je novo?

Google I/O 2013

• Začetnik teme Začetnik teme jox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ti si bese izjavio da Nexus nikada nece imati dobru kameru, ma ko kod da ga pravi. Sta ce ti takav telefon? 🙂

Ovo je sto bih ja voleo, ne citas, ccc 🙂 Ali takva je sudbina, da Nexus nema kameru u rangu sa Samsung-om 🙂 posto One ne racunam 😀

Koji si ti to video OLED telefon? Ja znam samo za AMOLED-e 🙂

Nisam video nijedan ali kruze glasine vise od pola godine da LG sprema OLED ekran za sledeceg Nexusa.

Streaming će navodno biti preko Google I/O aplikacije. 🙂

Edit: Evo i linka, izvadio iz aplikacije.

[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XclVwJP5GdM[/youtube]

Poslednja izmena:
Vidim da ce programeri mnogo lakse programirati, sto je dobro... Mnogo lakse..

Ja se iskreno najvise nadam novom nexus 7 modelu i nekog upgradeu softvera...

GALAXY S 4 SA CISTIM ANDROIDOM!!!!!!!!

THE END.

Pff, ovo ima da bukvalno plane u dan-dva. Odlicno. Bez obzira na cijenu.

Samsung Galaxy S4 Nexsus od ovoga nema dalje , exstra , sad samo pitanje koliko ce kostati.....

Da li je samo za USA trziste ili ja nisam dobro razumeo?

I da jako je skup, novinari su rekli sve reakcijom.

Nije samo za USA nego za sve koji mogu da kupuju preko Play Store-a. 600 $

Toliko i kosta sa TW-izom, a ovako je mnogo mnogo bolji....

Pa pricalo se o N5 da ce najava Jul/Avgust, a ovaj S4 izlazi 26-og Juna. Ko zna sta ce i hoce li biti.
Trebali su ovaj S4 malo brze da izbace. A ne da cekaju 45 dana.

Nexus uvek ide krajem godine osim nekih medjuverzija. Za peti rodjendan treba očekivati N5.

Ma ko zna zbog čega su ušli u ovu priču. Možda samo da totalno potisnu apple u US.

Kad je rekao cenu, svi u sali u cudu 🙂 Meni je ovo preterana cena, pogotovo sto kod njihovih operatera u paketima moze da se uzme bagatela.

Pa kod njihovih operatera svi telefoni su manje vise bagatela, paketi su tu bitni u celoj prici.

Da, da to su vec izbacili 🙂

Nove stvari u Maps i cela aplikacija mi se jakoooo svidja.

Da evo i meni na Nexsusu 7 prijavio azuriranje za Google search......

Gledam I/O i dopadaju mi se svi ovi noviteti, ali se smorim kad se setim gde živim i da dosta toga neće biti upotrebljivo ovde...

Ja se smorim kad pomislim kakav je Chrome Pixel hardware a u sustini sluzi da vrti browser 🙂

Elem, Larry faca dosao, ispricao svoje i pustio ucesnike da ga pitaju sta god.... Trenutno odgovara na pitanja.

Inace meni i dalje stoji talk, nije se prebacio u hangouts... Jel treba restart ili?

Nazad
Vrh Dno