Šta je novo?

Google I/O 2013

• Začetnik teme Začetnik teme jox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jox

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
680
Google I/O 2013

Blizi se...
Potencijalne stvari koje ce biti predstavljene (sve na nivou nagadjanja)

• Android 4.3 (jos jedan JB update)
  • Android 5.0 (ili mozda i KLP)
  • Nexus 5 phone
  • Motorola Phone X
  • Nexus 7 (next-gen ili samo upgrade-ovan za LTE)
  • Babel messanger

Ovo je sve u domenu nagadjanja.
Ako neko ima jos poneku informaciju, nek doda...

Do sredine maja se krckamo 🙂

Postoji i vest da ce biti predstavljen Nexus 4, ali od 32GB. Dok ce model od 8GB biti izbacen iz ponude.

Koliko je sve to tacno... 🙂

Ako bude predstavljen N4 LTE onda ce verovatno uz to ici i android 4.3 koji ce vratiti podrsku za LTE.

ja se iskreno nadam nekoh phone "bombi" vecoj od cistog dodavanja LTEa postojecem nexus4... dal je to Phone X ili Nexus 5 ili Nexus 4 ali totalno osvezenog HWa, sve jedno 🙂

Ne znam šta će predstaviti ali bih volio da na ovom eventu ne predstave novi Nexus Ili X Phone 🙂
Taman sam kupio Nexus 4, kad bi predstavili novi telefon, znajući sebe slinio bi za njim a Nexus 4 mi više ne bi bio IN.
Volio bih da predstave KPL ili ako ništa nadogradnju sa 4.2.2 na 4.3 JB, ali da ta nadogradnja ne bude ispravljanje eventualnih bug-ova već da imamo nešto novo.
Uglavnom pratim temu, a nadam se da ću i live stream eventa.

Ja se iskreno nadam novom Nexus-u 7. Mislim i da je veoma izvesno da ga predstave.

Ja cekam novi Nexus 7 i nadam se staroj ceni od 250$...

Novi JB Android 4.3 najverovatnije i Babel se najvise vrte po rumorima i manje vise su potvrdjeni 🙂. O novom Nexus-u 7 nista, samo pre par meseci je bio neki info da ce biti veci rez i mozda 7.9" dijagonala.

ja se nadam nexusu 4 sa 32gb i padanju cene za 16gb model 😀

i da ostave i drugu godinu phone sa istim hardware-om? ja se nadam da nece...

Ima veoma malo telefona koji su jaci od Nexus 4. Nemaju neke potrebe za predstavljanjem Nexus 5. U svakom slucaju, ja se razmisljam da sacekam sa kupovinom Nexus-a do Google I/O.

Sa druge strane, imaju podosta potrebe da predstave Motorola Phone X, jer su utkli 8b$ u Motorolu, koja od tada nije izbacila ni jedan telefon 🙂

Bili su Nexus 7 i Nexus 10. Ovo je naslednik 10-ke. A za 7 se još ništa ne zna...

Taj google x je fake milion posto. A ova motorola uopste ne mora da bude nexus. Bar tako pisu analiticari. A po logovima raznih sajtova dobijamo u maju novi jb 4.3.

Koliko sam ja skapirao iz cele ove guzve Google je kupio Motorolu i ovo je njihov prvi zajednicki produkt... E sad. Ovo se zove X phone. Je l' to novi nexus?

nexus je nexus, a x phone je valjda serija telefona koju ce motorola izbaciti...
toliko sam ja barem skapirao iz svih likova i cega sve ne.

Ja se onda izvinjavam jox, ja sam mislio da ce to da bude novi nexus i nije mi bilo logicno uopste...

Više bi voleo da motorola pravi Nexus, jer se onda može očekivati dobra baterija + možda i SAMOLED (pošto je motorola jedina uz Samsung koji su stavljali skoro samolede) koji volem 🙂

Ih 5" 1080p SAMOLED edge to edge - 3000mah - 3GB RAM - Sony Exmor senzor 13mpx i to je to 😀

И кућиште од кевлара😉

Više bi voleo da motorola pravi Nexus, jer se onda može očekivati dobra baterija + možda i SAMOLED (pošto je motorola jedina uz Samsung koji su stavljali skoro samolede) koji volem 🙂

Ih 5" 1080p SAMOLED edge to edge - 3000mah - 3GB RAM - Sony Exmor senzor 13mpx i to je to 😀

Ti si bese izjavio da Nexus nikada nece imati dobru kameru, ma ko kod da ga pravi. Sta ce ti takav telefon? 🙂

Sto se tice SAMOLEDa, OLED je bolji jer nema nedostatke AMOLED tehnologije a ima sve njene prednosti. Takav ekran mozda i zavrsi u sledecem Nexusu, nikad se ne zna.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno