Šta je novo?

Google Chromecast / Streamer

Pospan sam, nije baš Google. E sada da li radi castovanje kao sa Google, ne bih znao. Izguglaj.

Укратко - за избегавање, нестварно ми је да се овакве ствари јавно и легално продају.

Imalo je na kp da se nadje original Google Chromecast 3 za oko 30 evra. Moguće da ima jos

Cena novog zvanična je 40 eur. Ako imate nekoga u zemljama EU gde ima Google store, to je najbolja opcija.

Ma ovo je bre zvanicno. Od proverenog prodavca. Ja sam 2 uzeo pre 6 meseci. A Chromecast 2 koristim vec 3-4 godine, isto kupljen na kp

koji je bolji mi box s ili novi chromecast 4. Mi box s nema pretrazivac obican.

Ako pričamo o običnom chromecastu(a ne google chromecast with google tv)to su dva totalno različita uređaja. Ne znam šta će nekom pretraživač na android tv boksu osim u nekim ekstremnim slučajevima.

Ako pričamo o običnom chromecastu(a ne google chromecast with google tv)to su dva totalno različita uređaja. Ne znam šta će nekom pretraživač na android tv boksu osim u nekim ekstremnim slučajevima.
Mislim na google chromecast, treba mi pretrazivac iz mnogih razloga da ih ne navodim. Niko mi nedaje odgovor vec sta ce nekom .
I sta je bolje ,i cemu dati prednost. Mozda je mi box s, zastareo.

Mislim na google chromecast, treba mi pretrazivac iz mnogih razloga da ih ne navodim. Niko mi nedaje odgovor vec sta ce nekom .

Koji je brzi ,stabilniji ne secka, koji ima vise memorije ,cene su im slicne.

Ni jedan android TV nema pretrazivac... moze nesto da se budzi ali stock verzija to ne podrzava
Sve zavisi sta ti treba, prema tome biras.

ja bi sada verovatno uzeo chromecast, ali mi box s mi i dalje radi dobar posao, i box je uvek bolji format od stika.

Ako ti treba pretraživač "iz mnogih razloga", a ne navodiš iste, onda ti je izbor od ova dva uređaja pogrešan. Uzmi neki stick ili boks sa pure android os-om.

Ako ti treba pretraživač "iz mnogih razloga", a ne navodiš iste, onda ti je izbor od ova dva uređaja pogrešan. Uzmi neki stick ili boks sa pure android os-om.
Nije mi samo pretrazivac prioritet. Ionako mogu prebaciti sa telefona na tv sta me interesuje. Imam vec jedan box .
Uzmi Mi Stick 4K, on je sveziji i zavrsice ti posao.
Citam ovde da se stick pregreva vise i secka od mi boxa iako je noviji.
Ni jedan android TV nema pretrazivac... moze nesto da se budzi ali stock verzija to ne podrzava
Sve zavisi sta ti treba, prema tome biras.

ja bi sada verovatno uzeo chromecast, ali mi box s mi i dalje radi dobar posao, i box je uvek bolji format od stika.
Pa znaci mi box

Нестао 😁 . Морао сам да обришем - жалила се бундеслига на кршење ауторских права. У делу када сам тестирао SK 4K види се нека утакмица бундеслиге.
Поподне када дођем с посла ћу замаглити тај део видеа и поново објавити

Preko kog provajdera gledate SK 4K ako nije tajna? 😄

Објавио поново 😁

Vidim da su nedavno izmenili dizajn, odnosno rapored komandi na početnoj strani Chromecast with google TV. Sada je omogućeno lakše dodavanje novog naloga i jednostavnija i brža izmena kod više naloga na istom uređaju.

ne znam jel ovo prava tema za google chromecast with google TV?

ja bolju ne nadjoh...

jel neko koristi EON modovanu aplikaciju na chromecast-u?

ja sam je instalirao ali aplikacija nece da se pokrene

Mobilna aplikacija koja radi na googleTV,
posto imam pravo samo na mobilnu apk

Nesto citam po netu da google blokira koriscenje mobilnih aplikacija na google TV pa testiram da li radi

@nightshadow
imas novi chromecast?
Hoces da probas za mene?

Imam.
Šibni link, ali mislim da to ne radi, čini mi se da je pisano na eon temi odavno

Vrh Dno