Duplo veca rezolucija je dovoljno vidljiva razlika.Ja uzeh u MediaMarkt za 40€, učinilo mi se povoljno, ali posle ukapirah da je HD a ne 4K. U suštini mi ne smeta, ali koja je razlika osim rezolucije?
Duhovito ali bespotrebno. Trolvanje nas ubija.Duplo veca rezolucija je dovoljno vidljiva razlika.
HD verzija ladno ne može uopšte da pusti 4k sadržaj 🤣🤦♂️. Rekoh da je to đubre pa čak i za tu lovu.Koga zanima, nova, HD verzija Chromecast-a ne moze direktno da dekodira 4k video, bilo sa USB uređaja, bilo preko mreže. Na staroj, 4k verziji, radi OK.
Jos jedna stvar, nijedan ne moze direktno da mount-uje ni exFAT ni NTFS fajl sisteme sa USB uređaja. Oba ažurirana na Android 12. Tu čak HD verzija kao novija mozda i ima prednost jer ima vise nade da ce dobiti Android 13 za koga je najavljena exFAT podrska u kernelu.
Pa zato se i zove hdHD verzija ladno ne može uopšte da pusti 4k sadržaj 🤣🤦♂️. Rekoh da je to đubre pa čak i za tu lovu.
HD verzija ladno ne može uopšte da pusti 4k sadržaj 🤣🤦♂️. Rekoh da je to đubre pa čak i za tu lovu.
Šta drugo očekivati od zlokobnih komentara...Zove se HD jer ne može da generiše signal veće rezolucije od 1080p, barem po specifikacijama.Pa zato se i zove hd![]()
Pa trebalo bi da može da pusti ali downscale na 1080. Ne kapiram kako su ovo mogli da naprave bolidi🤦♂️Pa zato se i zove hd![]()
Zlokobni🤣. Ma dobar je za te pare opravdaj kupovinu nije problem. Ovde je problem što ne može uopšte da pusti 4k sadržaj pa makar i u FullHD.Šta drugo očekivati od zlokobnih komentara...Zove se HD jer ne može da generiše signal veće rezolucije od 1080p, barem po specifikacijama.
Ne vidim neku preteranu vezu između mogućnosti dekodiranja nekog video strima i mogućnosti generisanja video signala u određenoj rezoluciji. A samo ovo drugo se pominje u specifikacijama. Retko koji telefon ima 4k ekran, pa opet većina novih bez problema dekodira 4k video i skalira ga u letu. I moj kućni PC može da dekodira 8K, ali ne može da ga prikaže u prirodnoj rezoluciji...sa druge strane Raspberry pi 4 može da "da sliku" u 4k i 60Hz, ali ne može da dekodira 4k video u tom framerate-u...
I ne, nije đubre, naročito ne za 20 dolara koliko sam ga platio. To nisam nigde ni napisao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari