Šta je novo?

Google Chromecast / Streamer

Svi koji imaju Nvidia shield 2015, 2017 i 2019 bi kupili novi kada bi izašao
Ja se nisam pokajao kada sam uzeo Nvidia shield
Drug je uzeo Google chromecast, koji je ono krš od daljinskog.
Izvini ali dizajn i funkcionalnost daljinca za Chromecast su remek- delo. Ništa više nije neophodno.

Svi TV uglavnom crni, oni uzmu belu i neku varijantu zelene boje, cudan izbor

Nije porcelan klasična bela, a ova druga je hazel (lešnik) tako da ni ona nije zelena :)

G8OwdCR9Vazyw4wujYRDNy9XbTTyOrIZJy6y_u7__xJvMLSi2YuL5BrgFM36-JIgDXICW2MwsrTr_NIpZWc4i-GJkWx50w1ggsQ=rw-e365-w2046
dbfpKaqFZOWPxFkC5nP1PNppGSoBptcE5nLx5N5xaKiytx9Pxyv-P4WDxAf_3_kLMrqugtC2XMoHP3rsUMhtEkJ9WoloVzJHstwJ=rw-e365-w2046

Ja kupio chromecast with google tv HD pre jedno godinu dana i stajao mi u fioci. I posto su pocele da me zezaju aplikcije na LG smart tv, ja rekoh ajd da probam.
Meni je ovo top stvar i onaj njihov mali daljinski, ekstra.

E sad primetio sam da mi EON nesto losije radi nego na LG webos, kad kazem losije, mislim da je kvalitet slike losiji. A i tv i chromecast se kace na isti wifi.
Da li je neko primetio slicnu stvar ili sam ja mozda malo i istripovao? Ne mogu bas paralelno da uporedim posto ima samo 1 eon slot za tv.

Mozda posaljem Firestick u penziju, ne izgleda ovo lose.

Mora audio i neke opcije bolje da de istestiraju... :)

Google this week confirmed that Google TV and Android TV OS are now active on over 270 million devices which are active “monthly.” That’s 80% growth of 120 million since the last update in early 2023, significantly faster compared to what we’ve seen over the past few years.

Kod:
https://www.amazon.de/-/en/Google-Streamer-Entertainment-Streaming-Porcelain/dp/B0DBM2QF8F

100€

Kakva kršina 😂 "Made by Google" proizvod a sakato i hardverski i softverski.
Ladno na uređaj sa 4 GB? RAM stave 32-bit Android OS build.

If you're comparing Amazon's devices with Google's, the Google TV Streamer is comparable to the 2nd-gen Fire TV Stick 4K and falls short of the 2nd-gen Fire TV Stick 4K Max by 11% in raw performance.
While the Google TV Streamer isn't the Nvidia Shield TV killer many were hoping for, it holds its own pretty well against most of the Google/Android TV offerings and aligns closely with Amazon's less expensive 4K Fire TV Sticks. Perhaps Google should have allocated a bit more of the device's hardware budget to increase its processing power, which might have boosted its benchmark rankings.
However, these benchmark numbers don't fully capture the new model's real-world performance, which feels adequately impressive.

119 evra bez HDMI kabla u Evropi , sad Google u US nudi 50 posto popust za kupovinu kabla, ali i dalje najveca konkurencija ONN 4K Pro koji kosta 49 dolara sa novim daljinskim

Lepo ovo stvarno izgleda google dizajn kao i uvek odlican, ali cena nije OK

tako da ce se verovatno ovaj uredjaj prodavati na raznim akcijama kao sto se uglavnom gura i amazonov fire TV, redovna cena nagruvana pa ide periodicno na neko snizenje kada se prodaje po normalnoj ceni.
Mada google uredjaju su uvek blago precenjeni i bili, nedostatak kabla je klasicno pilicarenje...

ko hoce komplet mocice da kupi specijalni beli hdmi kabl po fancy ceni da se izvuce jos neki dolar pride.

119 evra bez HDMI kabla u Evropi , sad Google u US nudi 50 posto popust za kupovinu kabla, ali i dalje najveca konkurencija ONN 4K Pro koji kosta 49 dolara sa novim daljinskim
Ja sam uzeo Onn 4k Pro pre par meseci i za sada se nisam pokajao.

A bio sam razmmisljao da li da cekam novi Google uredjaj.

Sve u svemu, skrasicu se na Onn dok se nVidia ne smiluje da nas udostoji novim Shieldom... mada kapiram da im je to u AI eri zadnja rupa na svirali.

I ja sam uzeo Onn 4k pro,
i sada kada vidim novi chromecast jos sam srecniji izborom uredjaja.

Ja sam ga mislio uzeti, ali sam odustao.
Čekam novu Nvidia shield

Nazad
Vrh Dno