Šta je novo?

Google Chromecast / Streamer

Možda ti radi kao Shuffle Play. Da li mozes pesme da puštaš po redu kako želiš i da ih premotavaš? Znam da kod mene nije moglo u tom slučaju dok telefon nisam root - ovala.

Poslednja izmena:
Da, samo shuffle radi. Traži mi premium za full pristup. Kako se moduje za full?

Ne znam za Spotify ali ja odavno pustam Deezer preko Chromecasta :)

^pa nista cudno,sobzirom da se na slici vidi ikonica ,kao znak podrske za CC...:)...a mozda nekom znaci,a podrsku ima i 'TuneIn Radio'...
11kcfu8.png

Poslednja izmena:
Evo jednog odlicnog programa za filmove i serije: http://www.strem.io Probano sada preko Chromecasta, radi odlicno za sada, ima cak i titlove! [emoji106]

upravo sam saznao na drugom forumu...super....imao je i stari PopCornTime titlove....

Nisam uspeo da nadjem na temi, da li je bilo reci o WeCast-u ovde, koristi li neko to i ako da, da li radi sa Win7 ili samo sa Win8 i novije?

Spotify radi kod nas uz par pomoći sa strane. :) Na Androidu radi ako imaš rutovan telefon. Posle se lako podesi, napisacu postupak ako nekog zanima. A na tabletu i kompu radi bez ikakvih podešavanja. Jedino što kada hoćete da se ulogujete, morate prvi put preko TunnelBear programa, posle ga isključite i sve normalno radi.

Molim te objasni mi kako da upotrebim TunnelBear da dodjem do Spotify,ništa mi nije jasno.:wave:

Meni baš nije najjasnije tvoje pitanje? :) Kako da dodjes do Spotify? Ako je za Android onda sa Google Play-a. ;) A TunnelBear ti samo pomaže da se ulogujes ili registrujes na Spotify. Ako ćeš slušati Spotify na PC-u, onda ti treba samo TunnelBear prvi put dok se ne registrujes /ulogujes, posle ga isključiš i to je to. Ista priča je i za Android, uradiš registraciju ili se ulogujes tako što ćeš uključiti TunnelBear. Ali na telefonu Spotify radi ograničeno, kao što na primer ne možeš po redu da puštas pesme koje želiš i ne možeš da ih premotavas kao na PC-u. Zato je potreban root. Ako imaš root i želiš Spotify za telefon, objasniću šta dalje.

Poslednja izmena:
Da,treba mi za Android,koristio bih ga na tabletu.Na Google Play-u ima "Sportify Remote for Sony" i "Drei.3".A vidim da se i Deezer kupuje?

Skini Spotify sa linka : http://www.apkmirror.com/?s=Spotify&post_type=apps_post
Ako je za tablet onda ti ne treba root, radiće sve bez njega. Dovoljno je samo da instaliraš TunnelBear i da ga ukljucis pre nego udjes u Spotify, onda kad se registrujes i ulogujes na Spotify, TunnelBear možeš da isključiš. Toliko.

Hvala,samo mi reci da li može i Deezer po "nabavnoj ceni"?;)

ja bi ti poslao,ali ne mogu da je nadjem...a nisam duze koristio....

Evo, vec Imam donora:)

Ovu koji sad trenutno koristim, na njoj mi ne radi chromecast stream, kaze da je to za premium korisnike ....

Pozdrav svima,

pre neki dan smo izbacili chromecast video player, jedini sa mogucnoscu transkodovanja u realnom vremenu, i pustanjem nepodrzanih video formata.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mega.cast

U vezi sa performansama, telefoni u rangu s5 mogu da transkoduju full HD video u realnom vremenu, 720p vecina telefona moze, a 480p svi na kojima smo testirali.

Aplikacija je jos uvek u beti, i dosta funkcija ce biti dodato.

Ako je nekome ovako nesto zanimljivo neka proba i javi utiske.

Pozdrav

Kada pusti film na Stremio i kliknem da pusti na chromecast 2, krene na tvu da ucitava i na kraju pojavi se ova ikona.
8a0b2a31c9fcf19cb030871e42eafeed.jpg

U cemu je problem?

upravo sam probao...sacekaj malo duze,i kod mene stoji taj znak...pa posle nekog vremena krece film....ka koristim kombinaciju Mac(Stremio zadnja verzija i ChromeCast 1)..rade i titlovi..sve normalno...

Probao da sačekam i chromecast 2 se iskljucio i pustio screensaver.

***...ne znam sta da ti kazem...kombinacija Mac i CC 1....radi savrseno....nemem CC2 da testiram...
probaj da ugasis Ruter,zna nekad i to da zeza...

Probao na drugom laptopu i radi :). Samo da provalim sta je razlog sto neće na prvom.

da ponovimo....ima dosta aplikacija,pa cak i nekih jednostavnih igrica koje rade sa CC...a za Lokalne fajlove sa titlovima(a nebitno koji je format) se koristi dodatak za Chrome'Videostream'radi odlicno...
https://chrome.google.com/webstore/detail/videostream-for-google-ch/cnciopoikihiagdjbjpnocolokfelagl

Da li ovo radi sa Chromecast 2?
Da li ta (ili neka slična metoda) može da reprodukuje filmove i titlove u 1080p BluRay sa PC (filmovi se nalaze na hdd) na TV? Ako mogu da se rešim hdmi kabla iz TV u PC, onda mi ovo završava posao.

pa nemam CC2,verujem da radi...a sad bas da rade filmovi tog formata,nisam siguran...

Vrh Dno