Šta je novo?

Google Chromecast / Streamer

Проток не би требало да буде проблем. Баш ћу да пробам ја вечерас.

Сад пробах ово и ја немам опцију да се пошаље на CC?! Само Popcorn time, vlc или mpc player.

Последњу за Win.

pitao sam te zato sto ima par verzija Corna,i nemaju svi opciju za CC....sa ovog linka radi,za Mac...Win nemam pa ne mogu da ti proverim

Нема фрке свеједно га не користим али сам хтео да пробам. Леп дизајн у сваком случају.

Сад пробах ово и ја немам опцију да се пошаље на CC?! Само Popcorn time, vlc или mpc player.
Meni se to nekad desava, ali se pojavi ako restartujem ruter i popcorn time. Sta se desi nemam pojma. Isto tako mi ga nekad neke aplikacije ne vide, ali ga zato youtube uvek vidi bez problema.

Meni jedino popcorn pravi probleme (i na Mac i na Windows) .. recimo da radi normalno u 80%, a kada nece, onda palim-gasim aplikaciju nekoliko puta dok se ne "opasulji"

Ja lepo kazem da je meni to do rutera koji brljavi :)

lepa vest za sve koji imaju Chromecast i Mac sa sistemom Yosemite 10.10+...novi Beamer uveo podrsku i za Chromecast(do sada je moglo samo na AppleTV)...radi odlicno sa skoro svim Video formatima,takodje idu i titlovi....:)
http://beamer-app.com/

Evo izađe i novi Chromecast. Cena u Americi ista, 35$, a u Evropi 39€. Ne mogu da nađem hardverske specifikacije. Vidi li iko ikakav razlog za upgrade?

OK, novi ima taj Fast Play, ali ni stari nije bio uopšte spor.
OK, novi ima 5Ghz WiFi i AC podršku, ali nisam primetio ni na starom da mi je zafalilo protoka sa 2.4Ghz 802.11n. Osim ako sa telefonom puštam fajl koji se nalazi na NAS-u, pa se wireless protok smanji 3 puta.

Novi Chromecast Audio je već druga priča i može biti vrlo interesantan.

Na prezentaciji su pokazali da ima 3 wifi antene, trebalo bi da je to dosta bolje rešenje.

Izašle malo informacija o specifikacijama za novi CC:

http://www.anandtech.com/show/9688/...-marvells-armada-1500-mini-plus-dual-cortexa7

Uglavno SoC je dobio upgrade sa jednog Cortex-A9 jezgra na dva Cortex-A7 jezgra na dosta višem taktu (predviđaju 2,5x veće CPU performanse).

WiFi je 1x1 802.11ac, dakle sada može da ide 433Mbps na 5GHz.

U suštini ništa specijalno, ali lepo je da je cena ostala 35$ pa ako mi se ukaže prilika, biće jeftin upgrade - stari CC kod nas će sigurno moći lepo da se proda na oglasima.

Nece moci v2 da gura 4K res YT, pise isto kao i za v1 1080p ?

Da, isto je samo 1080p, nema 4K.

Kapiram da je dosta wifi domet bolji, brzi ce odziv malo biti i bez strucanja rendanje zbog brzeg cipseta, po meni nije preveliki update ali nije ni doplata neka velika, dok ubace 4K i ostale stvari proci ce vreme pa ce i on biti 35$..

Sto se tice torrenta i chromecasta, uskoro izbacujemo app za Win/Mac Android, za streamovanje torrenta sa cc podrskom :)

^Vrh...poslednji PopCorn Time je izgubio tu Opciju..:(

Samo da vam javim da HBOGO servis sa IPADA proradio sa CC. Nema više petljanja sa kompanijom na Cc.

Ok...nego el ta verzija za Android....a inace Popcorn time ne radi za sada...bar ove zadnje verzije,a ni addons za Kodi

pa vidim....ja koristim na Mac-u...ali verujem da sada ni tebi ne radi:)

Spotify radi kod nas uz par pomoći sa strane. :) Na Androidu radi ako imaš rutovan telefon. Posle se lako podesi, napisacu postupak ako nekog zanima. A na tabletu i kompu radi bez ikakvih podešavanja. Jedino što kada hoćete da se ulogujete, morate prvi put preko TunnelBear programa, posle ga isključite i sve normalno radi.

Meni radi na telefonu bez roota. Samo se ulogujem sa ukljucenim TB i vozi...

Vrh Dno