Šta je novo?

Google Chrome

^
Ako mislis na to kolliko procesa chrome.exe imas i ako ti je za utehu ja imam duplo vise i kad koristim samo jedan tab :D Ali se ne primeti u radu da imam neki problem zbog toga.

Zasto yt ne radi nikako na poslednjoj verziji Chrome-a? Nema sanse klip u bilo kojoj rezoluciji da pogledam bez muka sa premotavanjem i ucitavanjem.

Ma nisu mi cudni procesi, vec koliko zauzimaju rama ova dva od po 200+mb

Meni Chrome totalno poludeo... YouTube problem kao kod Uroša, back hoće iz trećeg puta...
Instalirao sam Mozilla Firefox...
Sačekaću neki update Chrome-a, pa ću videti hoće li se popraviti stanje ili prelazim skroz na Firefox...

Moderatori nisu jos prebacili postove iz druge teme, ali ukratko- instalirajte nov Chrome, i resicete sve probleme. YouTube je kocio, zauzece rama preveliko, sav je bio usporen...sada radi odlicno.

Moderatori nisu jos prebacili postove iz druge teme, ali ukratko- instalirajte nov Chrome, i resicete sve probleme. YouTube je kocio, zauzece rama preveliko, sav je bio usporen...sada radi odlicno.

Mislis da ga delete pa o5 install?

I meni Chrome koci. Ako pustim klip na YT i ako krenem da surfujem klip secka kao blesav i pocne da koci komp.
Inace kako moze da se iskljuci notification, stoji mi zvonce u donjem desnom uglu kod sata? Video sam da sam ga dobio odjednom sa ovim poslednjim update-om.

Meni je bio problem neki extension za yt, koji skida reklame i ne znam sta. Cim sam obrisao, proradio mi je yt.

bas sam hteo da vam kazem za yt ext. nemam nista i radi yt normalno kao i do sad.

Jel moze nekako da se namesti da umesto jednog bookmark bara stoje dva ,jedan ispod drugog??? To bi mi bilo extra ! ali nesto nisam nasao da se neko zezao sa tim :(

Ovaj Chrome je postao g**** nevidjeno!
Jedan dan je radio dobro, od jutros opet koci!

sta radite browseru? sumnjam da ne znate da koristite Jeb... browser. nije 3d studio

Kako to mislis sta mu radimo?
Posecujem 5-6 foruma i 3-4 sajta(b92,blic...) i jednom nedeljno detaljno cistim sa ccleanerom.

Sta je ovde pogresno?

kakve dodatke koristis? nemoguce da samo vama ne radi . evo ja nikad ne cistim sa cc niti iz browsera i radi kao sat. naravno nije ni beta ni dev channel. par extenzija i to je to. nista za yt zato sto sam vec imao iskustva i sa skriptama i sa extenzijama da vise odmognu nego sto pomognu

Speed dial i adblock vec dugo. Mislim da nije do njih, jer su problemi poceli skoro.

Postoji li način da se preko google dashboarda downloaduju šifre za chrome?
Posle 2 dana chrome mi je opet otkazao odnosno neće da otvori nijednu stranu,ne mogu da udjem u opcije itd itd. i zbog toga hoću da ga skinem sa kompa ali hoću pre toga da exportujem šifre

Што не користиш last pass? Закон за те ствари.

Како дупле? Реинсталирао си Crome и онда урадио import? Ту нешто није како треба. Мени ради беспрекорно last pass. А овај Chrome као и остали претраживачи су шитина жова. Ради све лепо неко време и онда почне да кркља.

koliko se secam ne treba importovati nista nego ce sam pokupiti i upload na cloud. mozda se i varam ali se dobro secam da nisam radio nikakav import

koliko se secam ne treba importovati nista nego ce sam pokupiti i upload na cloud. mozda se i varam ali se dobro secam da nisam radio nikakav import

Nudi import
import-2014-03-11-11-05-.png

I lepo sam ja bio označio (tada) samo Chrome ali on je pokupio duple šifre i iz Chrome-a i iz FFa.

Kod mene ga nema

Jel koristite ovaj "Pokretac aplikacija"?
To mi danas ponudio Chrome, pa mi pinovao tu. Zanimljivo u svakom slucaju, nisam ranije ni koristio tab Apps ali sad mi se cini zgodno. Dodao sam aplikaciju za vremensku prognozu i kalkulator za valute. Zgodno i brzo se pristupa tome. A posto vidim da su te aplikacije ustvari linkovi do tamo neke strane koja prikaze uredno sta se trazi, onda me zanima kako da sam dodam neki link iako se ne nalazi u listi aplikacija u prodavnici? Recimo kao sto je tu ikonica za GDrive, da imam ikonicu za Blogger...

1.png

Nazad
Vrh Dno