Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Sta da probam? IE malo mi pojasni samo![]()
Probaj drugi browser, da vidis da li je do browsera, naveo sam Internet Explorer kao primer, probaj bilo sta sto nije bazirano na Chromium.
Sta da probam? IE malo mi pojasni samo![]()
A tooo, ma brate probao sam Mozzilu i tamo je do jaja, ali jednostvano ne mogu nju da koristim nisam navikao![]()
E ****m mu chrome. Vidim da je ovo cest problem , samo ne znam kako da trazim po google
Najlakse bi bilo da ti pomognem kada bih i ja imao taj problem, ali nemam
Zato ti stalno predlazem nesto pa ti ono pokusavaj i javljaj. Ovo sam nasao i neki kazu da im je uspelo jer je problem do HTML5.
https://chrome.google.com/webstore/detail/youtube-options/bdokagampppgbnjfdlkfpphniapiiifn
Instaliras ovu extenziju, ides na options i na Video codec izaberi Flash. Ako ti je vec to izabrano onda brisi extenziju i trazi dalje resenje :d
Edit:
Takodje u onome about://plugins klikni na Details i vidi koliko "flash-ova" imas instalirano. Ocigledno dolazi do nekog konflikta.
Vise procitaj ovde: http://askubuntu.com/questions/1426...r-or-stutter-playback-via-chrome-flash-plugin
Disable-uj sve pa polako enable-uj i testiraj jedan po jedan, s tim da ti preporucujem da svaku put ugasis i ukljucis Chrome da skonta mozda![]()
Sugavi Chrome , a prakticniji i bolji od Mozzile DUPLO![]()
Oces da kazes da je mozzila bolja? I prakticnija?
Sve je to stvar navike, nemojte sada da se oko toga raspravlja
Ja sam isto navikao na Chrome, ali recimo IE je sada meni dosta dosta bolji od svih prethodnih verzija. Sad je na verziji 11 cini mi se, probao sam i lepo radi. Samo kod IE me nervira kad me pita 1000 pitanja kada hocu da izadjem i kada ulazim (znam da se sve to moze namestiti da ne smara vise ali eto navikao sam i sredio sve na Chromu pa mi se ne prelazi na IE).
I operu furam i kad odem na youtube on trazi flash playerSigurno sam ga obrisao ili nesto
Pazi , ja bi koristio Mozzilu , ali deluje mi nekako spora ili kako vec. Jedino da je nabudzim da leti kao Chrome
![]()
Nemam pojma, niti znam kako da proverim ahahahhaInstalirao sam je davno i od tad mi blei
Kakva je opera? Meni se dok sam je koristio pre cinila brza od Chroma, ali kad sam namestio Chrome msm da je odlican
![]()
Zaboravio sam sta se ukuca u command prompt-u da bi na pocetnoj stranici bili apps?
Misliš da ti otvara apps kad otvoriš novi tab ili kad pokreneš Chrome?
Chrome je opasno poceo da zezaSav je usporen, kruzic vrti pa zakuca, pa opet vrti ali sporo. Mozila normalno radi.
Sa Ccleaner-om sam ga procistio, skenirao citav komp sa avastom i malwerbytesom. Probao da iskljucim speed dial i adbloc, ali nista ne pomaze.
Ne znam sta vise da uradim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari