Šta je novo?

Google Chrome

A tooo, ma brate probao sam Mozzilu i tamo je do jaja, ali jednostvano ne mogu nju da koristim nisam navikao :D

A tooo, ma brate probao sam Mozzilu i tamo je do jaja, ali jednostvano ne mogu nju da koristim nisam navikao :D

Onda je ocigledno Chrome, i mozes da se mucis ili da lepo koristis sta radi.
Muziku mozes da slusas i na grooveshark i slicno uglavnom, u tom slucaju nece da ti prekida u Chrome.

E ****m mu chrome. Vidim da je ovo cest problem , samo ne znam kako da trazim po google

Najlakse bi bilo da ti pomognem kada bih i ja imao taj problem, ali nemam :D

Zato ti stalno predlazem nesto pa ti ono pokusavaj i javljaj. Ovo sam nasao i neki kazu da im je uspelo jer je problem do HTML5.
https://chrome.google.com/webstore/detail/youtube-options/bdokagampppgbnjfdlkfpphniapiiifn
Instaliras ovu extenziju, ides na options i na Video codec izaberi Flash. Ako ti je vec to izabrano onda brisi extenziju i trazi dalje resenje :d

Edit:
Takodje u onome about://plugins klikni na Details i vidi koliko "flash-ova" imas instalirano. Ocigledno dolazi do nekog konflikta.
Vise procitaj ovde: http://askubuntu.com/questions/1426...r-or-stutter-playback-via-chrome-flash-plugin
Disable-uj sve pa polako enable-uj i testiraj jedan po jedan, s tim da ti preporucujem da svaku put ugasis i ukljucis Chrome da skonta mozda :)

Poslednja izmena:
Najlakse bi bilo da ti pomognem kada bih i ja imao taj problem, ali nemam :D

Zato ti stalno predlazem nesto pa ti ono pokusavaj i javljaj. Ovo sam nasao i neki kazu da im je uspelo jer je problem do HTML5.
https://chrome.google.com/webstore/detail/youtube-options/bdokagampppgbnjfdlkfpphniapiiifn
Instaliras ovu extenziju, ides na options i na Video codec izaberi Flash. Ako ti je vec to izabrano onda brisi extenziju i trazi dalje resenje :d

Edit:
Takodje u onome about://plugins klikni na Details i vidi koliko "flash-ova" imas instalirano. Ocigledno dolazi do nekog konflikta.
Vise procitaj ovde: http://askubuntu.com/questions/1426...r-or-stutter-playback-via-chrome-flash-plugin
Disable-uj sve pa polako enable-uj i testiraj jedan po jedan, s tim da ti preporucujem da svaku put ugasis i ukljucis Chrome da skonta mozda :)

Ja sam imao dozivljaj s tim lepim problemom, i nije do HTML5, cak on radi i bolje sto se tice tog seckanja.
A nije ni do flash-ova, meni nije resilo. Chromium je negde ****** s tim, sto je poprilicno komicno, s obzirom ko ga pravi i ciji je sajt.

^
Da to je najjace. Razumeo bih da YT zeza u bilo kojem pregledacu osim u Chromu :d

Oces da kazes da je mozzila bolja? I prakticnija?

Hocu, ja ne volim Chrome, davao sa mu prilike, ali ne svidja mi se.
Nema nikakve napredne opcije i ne nudi nista posebno, jos je postao i sporiji...
Firefox ja koristim i tamo i ovamo od kad je izasao, i preferiram ga iznad Chrome.
Ali mi je primarni Opera, ona mi najvise lezi, i jedina stremi da ima napredne opcije, koje ja veoma cenim.

Sve je to stvar navike, nemojte sada da se oko toga raspravlja :D
Ja sam isto navikao na Chrome, ali recimo IE je sada meni dosta dosta bolji od svih prethodnih verzija. Sad je na verziji 11 cini mi se, probao sam i lepo radi. Samo kod IE me nervira kad me pita 1000 pitanja kada hocu da izadjem i kada ulazim (znam da se sve to moze namestiti da ne smara vise ali eto navikao sam i sredio sve na Chromu pa mi se ne prelazi na IE).

Sve je to stvar navike, nemojte sada da se oko toga raspravlja :D
Ja sam isto navikao na Chrome, ali recimo IE je sada meni dosta dosta bolji od svih prethodnih verzija. Sad je na verziji 11 cini mi se, probao sam i lepo radi. Samo kod IE me nervira kad me pita 1000 pitanja kada hocu da izadjem i kada ulazim (znam da se sve to moze namestiti da ne smara vise ali eto navikao sam i sredio sve na Chromu pa mi se ne prelazi na IE).

IE 11 je veoma dobar, jedino ima bug da selektivno zaboravi tabove kad ga iskljucis, iako je ta opcija ukljucena, sto je stvarno iritantno.
I jedini ima Open dijalog za sve vrste fajlova, nova Opera trenutno nema, dok je stara imala.

I operu furam i kad odem na youtube on trazi flash player :D Sigurno sam ga obrisao ili nesto :D Pazi , ja bi koristio Mozzilu , ali deluje mi nekako spora ili kako vec. Jedino da je nabudzim da leti kao Chrome :D

I operu furam i kad odem na youtube on trazi flash player :D Sigurno sam ga obrisao ili nesto :D Pazi , ja bi koristio Mozzilu , ali deluje mi nekako spora ili kako vec. Jedino da je nabudzim da leti kao Chrome :D

Flash player se namesta za pola minuta.
Koju verziju Opere koristis?

Nemam pojma, niti znam kako da proverim ahahahha :D Instalirao sam je davno i od tad mi blei :D Kakva je opera? Meni se dok sam je koristio pre cinila brza od Chroma, ali kad sam namestio Chrome msm da je odlican :D

Nemam pojma, niti znam kako da proverim ahahahha :D Instalirao sam je davno i od tad mi blei :D Kakva je opera? Meni se dok sam je koristio pre cinila brza od Chroma, ali kad sam namestio Chrome msm da je odlican :D

Opera je brza nove verzije 15+, bazirana na Chromium, tako da ima isti problem s YT kao i Chrome.
Meni se cini da je realno brza od Chrome, koji je poceo da se vuce, ne znam sta mu uradise.

počeo je da me zahebava
(slika)
reinstaliro sam hrom par puta ali bez uspeha... isključivo sve ekstenzije i dalje bez uspeha :wall:

Prilozi

• SNAG-0012.png
    SNAG-0012.png
    20.2 KB · Pregleda: 107
Zaboravio sam sta se ukuca u command prompt-u da bi na pocetnoj stranici bili apps?

Problem je u tome sto ja nemam tu opciju Enable instant extended API kada u chrome-u ukucam chrome://flags ,a znam da je bila neka fora u command prompt-u ali ne mogu da se sjetim

Poslednja izmena:
Chrome je opasno poceo da zeza :mad: Sav je usporen, kruzic vrti pa zakuca, pa opet vrti ali sporo. Mozila normalno radi.
Sa Ccleaner-om sam ga procistio, skenirao citav komp sa avastom i malwerbytesom. Probao da iskljucim speed dial i adbloc, ali nista ne pomaze.
Ne znam sta vise da uradim.

Chrome je opasno poceo da zeza :mad: Sav je usporen, kruzic vrti pa zakuca, pa opet vrti ali sporo. Mozila normalno radi.
Sa Ccleaner-om sam ga procistio, skenirao citav komp sa avastom i malwerbytesom. Probao da iskljucim speed dial i adbloc, ali nista ne pomaze.
Ne znam sta vise da uradim.

Izbrišeš ga.

Mene zeza od pre neki dan, otvori stranu, ali ne mogu da kliknem na link, već moram da čekam neko vreme .

Youtube postoji vise od decenije i pre 7 godina je super radio ali cini mi se da velike kompanije namerno budze software da zahteva sve jace racunare kako bi non stop prodavali.

Sto se tice koji browser je bolji evo pogledajte ovo http://www.youtube.com/watch?v=LqFcK_PeGgQ

Inace ako ste na slabijem racunaru i nemate SSD ali imate dovoljno RAM-a probajte da podignete vas omiljeni browser ili njegovu portable verziju preko RAMDisk-a videcete drasticnu razliku.

Vrh Dno