Šta je novo?

Google Chrome

E ovo sto ste mi dali za yt se apdejtovalo, i sad mi je ceo yt centriran sto je odlicno, ali sada nece da mi se skloni ona linija sto pokazuje do kog si dela video stigao. Pre se sama minimize ali sada nece, i jako me to nervira :S

I imas u opcijama auto-hide player controls.

Takodje se desava kad je HTML5 playback, da se ne skloni sama, sto je bug, koji nije popravljen, na samom YT.

Poslednja izmena:
I imas u opcijama auto-hide player controls.

Takodje se desava kad je HTML5 playback, da se ne skloni sama, sto je bug, koji nije popravljen, na samom YT.

Pocelo je samo da se sklanja. Znam za to autohide al necu to jer sve skloni. Sad je ok.

Pocelo je samo da se sklanja. Znam za to autohide al necu to jer sve skloni. Sad je ok.

Dobro, samo ti kazem da linija za napedak videa, stoji povremeno zaglavljena ako je HTML5, a ne flash.
Tako da kad stoji i ne sklanja se, klikni desnim dugmetom na misu, da vidis da li je HTML5.

Ne znam da l' primetište, ali su bookmarks-i opet skupljeni, bez onih razmaka. :)

^ Meni jesu, ali sam stavio novi parametar pri startu na svim racunarima, a u medjuvremenu nije bilo nove verzije.

Ja nisam ništa od toga stavljao, pa se sve vratilo na staro (Chrome verzija 28.0.1500.72 m).

^ Imam potpuno istu ver i na svim računarima imao sam povecani prored u opcijama menija. Do fix-ovanja komandne linije. WTF?

Ima li resenja za ovo djubre od browsera (osim promene istog i prelaska na neko jos vec djubre) i youtube klipove...svaki drugi klip mi krece bez tona, pa se pojavi posle 10-15 sekundi, ili da ga vratim na pocetak, a tada mu treba jos jedan ceo minut da ponovo krene. Da ne pricam o tome sto se ucita ceo klip, i onda ako hocu da ubrzam malo, klinem negde, on sve ucitano ponisti i ponovo krene da ucitava. Samo covek da poludi.

Ima li resenja za ovo djubre od browsera (osim promene istog i prelaska na neko jos vec djubre) i youtube klipove...svaki drugi klip mi krece bez tona, pa se pojavi posle 10-15 sekundi, ili da ga vratim na pocetak, a tada mu treba jos jedan ceo minut da ponovo krene. Da ne pricam o tome sto se ucita ceo klip, i onda ako hocu da ubrzam malo, klinem negde, on sve ucitano ponisti i ponovo krene da ucitava. Samo covek da poludi.

tako i kod mene, ali to je do youtuba, zadnja 2 meseca kod mene tako radi, katastrofa...

Meni stvarno nije jasno kako ne mogu da ga urade kako treba posle tolikih godina. Poprave jedno, pojavi se drugi još veći problem. Meni recimo poneki klipovi preskaču

Pa mozda je sto se tona tice do flesa, ali ovo za ucitavanje nije slucaj kod Opere npr. ili FF-a, samo u Chromu.

Onda je do Webkit/Blink endžina. Kod mene se isto ponaša.

Ljudi e uspeo neko da obavi internet placanje kod intese preko Chroma? Sve otkucam popunim nalog pritisnem plati i samo me iskulira, dok u IE i FFu sve radi normalno:S
Inace koristim poslednju stabile ver. Chroma

Ljudi e uspeo neko da obavi internet placanje kod intese preko Chroma? Sve otkucam popunim nalog pritisnem plati i samo me iskulira, dok u IE i FFu sve radi normalno:S
Inace koristim poslednju stabile ver. Chroma

Ја сам плаћао пар пута најнормалније, без икаквих проблема. После сам прешао на плаћање са телефона јер је много лакше.

Ја сам плаћао пар пута најнормалније, без икаквих проблема. После сам прешао на плаћање са телефона јер је много лакше.

Ma i meni ide ok preko telefona ali ono primetio sam slucajno da nece preko chroma pa me sad to nervira:D

Ekstenzije, cashe ili neki ''kolacic''.

Mislis plugin?
Nemam nista osim reload all tabs, kes i history sam brisao i opet isto...
Zbog ovog problema sam posle duze vremena pokrenuo FF i cini mi se da bolje radi od chroma trenutno a pritom sve radi extra.

Pa jesu ekstenzije u Chrome.

Poslednja izmena:
Ja sam isto placao (Intesa) bez problema. Posto se koristi Java, probaj nju da reinstaliras i vidi da grant-ujes prava kad zatrazi.
Nevezano za placanje, primetio sam da je Chrome 28 na SunSpider testu katastrofa, daje rezultat od 1003.7ms, poredjenja radi na istoj masini IE10 ~94.5ms i FF23 ~140ms. Probao i na drugim masinama, sa i bez ekstenzija, isto. Plus ovo sa Youtube-om, upropastise najbolji browser samo tako.

Kad pustim YouTube u fullscreen, i onda hocu da promenim rezoluciju na HD, nece da otvori scroll bar (na kome se nalazi i opcija za biranje rezolucije, je li) nego samo "podigne" par piksela i onda cimaj misa nekoliko puta dok ne prikaze ceo scroll bar.

Ja koristim onaj magic tube ili YouTube, pa ima odmah stavlja 1080p, tako da ne moram da se drndam sa tim menjanjem...

Pošto sam na telefonu ne mogu da otvorim link, ali mislim da je to to ;) brdo dobrih i korisnih opcija.

primetio sam da je Chrome 28 na SunSpider testu katastrofa, daje rezultat od 1003.7ms, poredjenja radi na istoj masini IE10 ~94.5ms i FF23 ~140ms. Probao i na drugim masinama, sa i bez ekstenzija, isto.

Kod mene:
Chrome - 169.2ms
Firefox - 156.0ms
IE10 - 108.9ms

Malo mi cudno da je kod tebe bas tolika razlika.

Vrh Dno