Šta je novo?

Google Chrome

^ Moze li auto update da se isključi?

Nemas potrebe za tim??

A za font u adres baru, to je zato sto su ga kao nesto unapredili. Citao sam da sada radi na drugaciju foru, kao bolji je, brze pronalazi stvari i to. Pa su i font izmenili da se vidi da je nesto novo. xD

vise ne me ne zeza fejz fala bogu :type: a chrome ma ko ga j... inace odavno me mogu youtube fullscreen :rupa:

p.s ipak i dalje baguje :lupko: ....

Ne baguje nista, barem meni kao povremenom posetiocu fejsa se ne oseca bagovanje...

to je do njega nesto. radi sve najnormalnije i font u omnibaru mi je isti kao i kod prethodne verzije, ne vidim nikakvu razliku

neko kaze da su menjali font neko kaze da nisu sta reci... ma cim se odlogujem i otvorim par sajtova odma baguje, probacu da reinstaliram mada znam da to nece da pomogne. Razmatram expolorer 10 ili operu

neko kaze da su menjali font neko kaze da nisu sta reci... ma cim se odlogujem i otvorim par sajtova odma baguje, probacu da reinstaliram mada znam da to nece da pomogne. Razmatram expolorer 10 ili operu

A Firefox ne? Ja bih isao na Operu, IE moras vec da imas.

^ imam neki explorer out of date

Hajde jos jednom: mogu li da iskljucim auto update Chroma? To sam uradio sa Firefox-om. Ne treba mi ultra, giga, najjaca verzija. Update samo kad ja hocu i tačka.

Hajde jos jednom: mogu li da iskljucim auto update Chroma? To sam uradio sa Firefox-om. Ne treba mi ultra, giga, najjaca verzija. Update samo kad ja hocu i tačka.

Treba ti zadnja giga verzija, i koliko znam toga nema.

I zasto ti je uopste bitno da ne radi update??!

Poslednja izmena:
^ Sasvim sam ok sa rupama! :D. No more! :D

Auto update iskljucen u Chromu, kao i svim drugim Win i Android aplikacijama. Uključujući i smarajuce notifikacije. Old school. ;)

^ Sasvim sam ok sa rupama! :D. No more! :D

Auto update iskljucen u Chromu, kao i svim drugim Win i Android aplikacijama. Uključujući i smarajuce notifikacije. Old school. ;)

Kapiram, samo je kranje nepotrebno, a i ima negativne strane, i Chrome ne davi s notfikacijama, nego se u pozadini...

... u pozadini učitaju tablet verzije hroma :) dok stara verzija sasvim lepo radi. Ne idem na osetljive sajtove.

Kako da se oslobodim ovog delta search?
205pml5.png

Nije uspelo :(

EDIT-Uspeo sam sa AdwCleaner!

Poslednja izmena:
Verovatno misli Windows servis koji se moze iskljuciti iz Control Panel>Administrative Tools>Services, stim sto mislim da se taj servis pokrece preko Windows Schedulera tako da bi se verovatno mogao samo disableovati schedule za google update.

Poslednja izmena:
Da li je moguce nekako naterati facebook kada se koristi u chromu da zaboravi sve sto sam kucao? Kad ukucam u pretrazi na facebook-u neko slovo da mi ne izbacuje kontakte koje sam vec trazio? Ako moze,kako?

Nazad
Vrh Dno