Šta je novo?

Google Chrome

Kod mene:
Chrome - 169.2ms
Firefox - 156.0ms
IE10 - 108.9ms

Malo mi cudno da je kod tebe bas tolika razlika.

Ha, naterao si me da detaljnije testiram i nasao sam problem - avast!. Na neku foru ne utice na druge browser-e, ail kada njega disable-ujem Chrome daje rezultat 150.5ms. Izvinjavam se Google-u, nije do njih :)

Jel postoji u Chrome-u neka fora kao u firefox-u,da prilikom dovnloada necega,mogu slobodno da ugasim browser a da ostane mali prozorcic koji skida.Brdo puta mi se desilo da hocu da izadjem iz chrome-a,i da me u zadnjem trenuku on upozori da ce prekinuti skidanje ako ga ugasim.Ako me razumete.

Jel postoji u Chrome-u neka fora kao u firefox-u,da prilikom dovnloada necega,mogu slobodno da ugasim browser a da ostane mali prozorcic koji skida.Brdo puta mi se desilo da hocu da izadjem iz chrome-a,i da me u zadnjem trenuku on upozori da ce prekinuti skidanje ako ga ugasim.Ako me razumete.

Nema to, bar ja msm. Kao da je bitno ? Uzmes otvoris download prozor i minimize i cao. :D

Da znam,ali mislio sam mozda tako nesto ima chrome u sebi,neku ekstenziju ili slicno.

Nestala je struja na sekundu,i kada sam upalio kompjuter i otvorio hrom bas sam se iznenadio.Adblock,speed dial i jos nekoliko dodataka su nestali???Kako je to moguce?

Jel postoji ikakva mogucnost promeniti font u Chrome-u?

Ništa se tu nije promenilo, ama baš ništa... Lažem ustvari, promenilo se ono ***** koje zauzima pola strane kada kliknem na njega (settings, options, kako god se zove)

U celom Windowsu promenio font, tu gde si rekao takodje, a chrome ni da mrdne (tabovi, bookmarks, kad udjem u onaj settings) ništa. Baš ću odraditi screenshot.

Pravo da ti kazem nisam koristio tu opciju, i tacno je to sto kazes, ne vidim da ista radi, jedino velicina slova moze da se menja.
Lepo ja kazem da je Chrome #($)#(%#@@!!!.

Firefox ne mogu da instaliram, opera isto ne menja font, tako da... :D

A koji font vi pokusavate da promenite? Font na web stranicama ili u menijima programa?

Poslednja izmena:
Imas PM da ne pisemo ovde o FF-u.

To mislim da je default font za web stranice, znaci ukoliko stranica ne bi imala definisan font bio bi iskoristen taj defaultni font.

Malo se sjebala ekstenzija za yt http://d.pr/i/PRuu

Pisao sam im i odg su mi: "Hi,

Thank you for your message. Google has changed the code on YouTube without any warning to the developers.
We're currently working on this!

Thanks for your understanding and patience.

If you have any questions, please contact us
and we'll do our best to help you out.

Kind Regards,
Magic Actions Support"

taj magic meni nije radio nikako. nerviralo me sto iz related klipova nije hteo da pusti nista. ucita i stoji pa mora refresh strane. u tom je i odleteo

taj magic meni nije radio nikako. nerviralo me sto iz related klipova nije hteo da pusti nista. ucita i stoji pa mora refresh strane. u tom je i odleteo

Meni radi lepo, i zadovoljan sam, jer ne moram stalno da namestam HD, widescreen mod i tako to.. Samo sada cekam ovo da rese i extra.. :)

Koristim SRWare Iron i imam problem sa vlc pluginom nece da se pokrene,prijavljuje problem sa libavcodec plugin.dll .
Postoji li mogucnost da resi to?

Sredjen bug u magic youtube-u. Sad je lepo sve

Nazalost za Operu jos nije. :smackbum:

Koji debi1i evo ga tablet-modern-sr@nje-UI (text size i razmak) i u omnibox-u (verzija 29.0.1547.57)
Ne moze da se disable-uje (ili bar ja nisam nasao kako)

Izasao novi update za google chrome :D

..kao prvo povecao mi se font u adres baru i nervira me, da li je to svima tako? drugo kad hocu da se logujem na facebook ukucam mail i pass i nista se ne desi, kao da se refresuje stranica nestanu iz polja i mail i pass, ukucam ponovo i logujem se medjutim izbaci ovo
error2.jpg
ucita mi friend listu i kliknem na Home pa ucita glavnu stranicu. I sve je ok medjutim kad se odlogujem i zatvorim taj prozor i otvorim bilo koji drugi ili par komada opet ista stvar, i kad opet otvorim new tab ukucam facebook i hocu da se logujem izabaciju isto. Do cega li je to?

adress bar je i kod mene isto povecan, prosli x mi se povecao font i razmak i posle ccleanera sve kao novo :D

Vrh Dno