Meni sve radi sada kako valja, oduvek sam koristio gc, najpregledniji je, najbrzi itd...![]()
Sto bas v25?Vraćam se na Firefox i nestrpljivo čekam verziju 25.
A sta si radio dok nije postojao? :trust:
Zato što je to sledeća verzija koja stiže u oktobru i donosi izmenjeni i (po meni) poboljšani interfejs. Možda srede i Speed Dial da bude više nalik Operinom.
Chrome stagnira. Rekao bi čovek da ne prave izmene jer su ga doveli do savršenstva ali to je daleko od istine. Verovatno rade najviše na mobile verziji, a desktop korisnike ko šiša.
Možda srede i Speed Dial da bude više nalik Operinom.
Chrome stagnira. Rekao bi čovek da ne prave izmene jer su ga doveli do savršenstva ali to je daleko od istine. Verovatno rade najviše na mobile verziji, a desktop korisnike ko šiša.
Ja ne znam da postoji browser a da se razvija brze od Chrome, sto se tice speed dial nikada nece biti kao Opera zato sto su ovde unapred odrekli tog eye candy interfejsa.
Ne znam zasto toliko kukas na Operu, samo je 12 bila fijasko. Ove nove su super stabilne i brze, bolje nego Chrome, na kom su bazirane u principu.
A uskoro ce imati i vise mogucnosti. Chrome, nije toliko stabilan, vise puta sam ga oborio, a ni ne koristim ga cesto. I Opera 11, je bila sasvim stabilna.
Kada sam pominjao Speed Dial mislio sam na Firefox. Speed dial u Chrome je sramota i siguran sam da neće ništa učiniti po tom pitanju. Da li i šta oni krpe nisam gledao, znam samo da se kod mene provlače isti bagovi već šest meseci. Siguran sam da se većina "popravki" odnosi na špijunažu, što i jeste osnovna delatnost gugla.
Desilo se svasta. Ali mi se najvise dopalo kad je ceo bio not responding, i kad sam morao na silu da ga gasim.
Jer navodno zbog multi-process arihkteture, moze samo tab da rikne, a ostatak da radi.
Hoce malo sutra. Nije da se desava cesto, ali se desava. Nova Opera Next, mi se srusila jednom, a nju stalno koristim.
Realno. I mene je malo flash zezao, al' inace je sve full..
Da li ima neko problem da prilikom skrolovanja se javljaju artefakti u vidu kockica? Evo ga klip kako to izgleda http://www.youtube.com/watch?v=FLbcLZ4svY0 Prvo sam mislio da je do ATI-jeve grafičke ali vidim da i na drugog računaru gde imam nVidia se isto tako nešto javlja ali ne toliko često. Čak primećujem ponekad i u Firefox-u da dolazi do lomljenja linija prilikom skrolovanja na sajtovima. Oba računara su full update-ovana. Šta može da izaziva ovaj problem sa Chromom?
Da li ima neko problem da prilikom skrolovanja se javljaju artefakti u vidu kockica? Evo ga klip kako to izgleda http://www.youtube.com/watch?v=FLbcLZ4svY0 Prvo sam mislio da je do ATI-jeve grafičke ali vidim da i na drugog računaru gde imam nVidia se isto tako nešto javlja ali ne toliko često. Čak primećujem ponekad i u Firefox-u da dolazi do lomljenja linija prilikom skrolovanja na sajtovima. Oba računara su full update-ovana. Šta može da izaziva ovaj problem sa Chromom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari