NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995
Meni danas updateovan na 28xxxx i opet veliki razmak izmedju redova.
Neće oni ovo rešiti nikada ostaviće ovako....
Ova verzija Chrome-a ima neki bug,pola stranice je bijelo,a pola ucita,dok mi Operi 12.16 sve normalno radi.
Sve stranice, ili neka konkretno?
Pa npr. ovaj sajt,Wikipedia,Mondo,Mycity forum.
Imam samo 2 ekstenzije. AdBlock Plus i Speed Dial.
Meni danas updateovan na 28xxxx i opet veliki razmak izmedju redova.
--force-fieldtrials="NewMenuStyle/Compact2/
Jel zna neko kako da uravnam normalno yt? -.- Znaci nervira me vise da mi stoji klip u gornjem levom uglu cak i kad je srenje uvelican.
Nadao sam se da ima neko resenje. Znaci uzas, taman kad pomislim da su ga dobro uradili s*ebu ga opet.
Jel zna neko kako da uravnam normalno yt? -.- Znaci nervira me vise da mi stoji klip u gornjem levom uglu cak i kad je srenje uvelican.
Pa taj dizajn je star mesecima, kako si ga tek sad video?
EDIT: Jel mogu nekako malo da pomerim centriranje malo u levo? Previse mi otislo desno ?(http://d.pr/i/uYiG) Znam da ne izgleda tako al' voleo bih malo u levo da pomerim.
![]()
Da ne cepidlacis malo?Pogledaj u ekstenziji, ako negde ima da sam biras kako se poravnava.
![]()
Hvala, ovo odlicno radi. Do sledeceg autoupdate-a. BTW, mogu li Chrome autoupdate-i da se prosto -- isključe? Mozda nije pametno, al'...Novo resenje, dodajte
Kod:--force-fieldtrials="NewMenuStyle/Compact2/
Nakon poslednje verzije chrome-a kada gledam (slusam) nesto na yt pa prebacim na drugi tab on zakuca sa zvukom na nekih sekundu ili manje (nesto kao da stisnete pauzu pa odma zatim play). Chrome je nakon toga kompletno reinstaliran, ali opet isto...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari