Šta je novo?

Google Chrome

Zar je moguce da ne mogu da uved lepo opciju save as mht? :(
I da omoguce menjanje interfejsa, tj premestanje ikonica u toolbaru i slicno :(

Zasto bi uveli opciju save as mht? To je koliko znam Microsoft proprietary format koga ne otvara nista osim IE-a.

Screenshot (197).png

Zasto mi je ovako, jel ima jos neko taj problem, javio se sa zadnjim update-om chrome-a??

Znaci gore treba da bude linkovan naslov poput ovih ispod, ali je samo polovican link i ono SIMILAR . . .

Poslednja izmena:
Da li ima neke najave,kada ce biti resen onaj ogroman razmak izmedju linkovanih bookmark-a ?

Pozz pojavio mi se problem sa chrome iskreno ovo nisam video do sada.Ako probam da otvorim bilo koji https facebook,gmail ili da koristim adresnu traku kao google nece pa nece,izbacuje upozorenje The server's security certificate is revoked!
You attempted to reach www.google.com, but the certificate that the server presented has been revoked by its issuer. This means that the security credentials the server presented absolutely should not be trusted. You may be communicating with an attacker.
You cannot proceed because the website operator has requested heightened security for this domain.
Pa onda ukucam www.google.com i onda mi tako radi ali gmail nikako nece.Ima li neko iskustva?

Pozz pojavio mi se problem sa chrome iskreno ovo nisam video do sada.Ako probam da otvorim bilo koji https facebook,gmail ili da koristim adresnu traku kao google nece pa nece,izbacuje upozorenje The server's security certificate is revoked!
You attempted to reach www.google.com, but the certificate that the server presented has been revoked by its issuer. This means that the security credentials the server presented absolutely should not be trusted. You may be communicating with an attacker.
You cannot proceed because the website operator has requested heightened security for this domain.
Pa onda ukucam www.google.com i onda mi tako radi ali gmail nikako nece.Ima li neko iskustva?

Naiso sam na slican problem na sestrinom kompu. Kod nje se to desavalo zbog vremenkse baterije koja je riknula, pa je pri nestanku struje resovao vreme na 2003 tipa i dobijala je takvu neku poruku na vecini sajtova gde mora da se logujes dokle god joj se vreme nevrati na trenutnu godinu. Proveri da nije do toga.

Ma jok ok je to.Pretrescu malo sa malwarebytes i av.Na ostalima radi sve ok,probao i reinstalaciju chroma i isto.

To nije do Chrome-a, imas neki problem sa sertifikatima. Vrlo lako moguce ovo sto je subaru rekao, da ti je datum/godina pogresno podesen.

Zasto mi Chrome stalno izbacuje ovu gresku Error 107 (net::ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR): SSL protocol error kad hocu da se registrujem na Kupujem prodajem i kako mogu da je resim?

Stiklirao sam inace u internet opcijama use ssl 2.0, use ssl 3.0 i use tls 1.0 i nista mi ne pomaze. To sam inace procitao na netu da treba da bude stiklirano. Inace sam jutors uradio disk celanup i od tad zeza.

Da li moze nekako da se ugasi da chrome ne pamti ono sto sam kucao u "search" tabu po raznim sajtovima? Dole sam postavio dve slike,kad odem na trazi izbaci mi prvu sliku,cim kliknem u polje gde se upisuje zeljena rec chrome mi izbacuje reci koje sam vec davno kucao,tako je za svaki sajt.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    46.4 KB · Pregleda: 119
  • 2.jpg
    2.jpg
    48.9 KB · Pregleda: 117
Pogledajte prilog 116225

Zasto mi je ovako, jel ima jos neko taj problem, javio se sa zadnjim update-om chrome-a??

Znaci gore treba da bude linkovan naslov poput ovih ispod, ali je samo polovican link i ono SIMILAR . . .

To mora da je neka ekstenzija. ŠTa ti je taj selection links?
Meni chrome nafasuje brdo ekstenzija kada burazer krene da instalira neke modove za rfactor i slične igre. :lupko:

Jel zeza nekog YT? Stoji u mestu nece da krene nekad i po minut.. Takodje GIF-ovi mi baguju, tipa stranica sa vise njih, neki se pomeraju neki ne..

Desava se sa chrome,zato koristim palemoon64 i operu 15.:)

Jel zna neko mozda resenje za moj problem? Nije valjda da niko ne zna? :trust:

Jel zeza nekog YT? Stoji u mestu nece da krene nekad i po minut.. Takodje GIF-ovi mi baguju, tipa stranica sa vise njih, neki se pomeraju neki ne..
yt mi radi dobro, ali gifovi kako koji. 3 rade jedan statican na stranici,pa onda refresh dok ne proradi bar onaj koji nisam video :d. probao sam cak i sa dev verzijom chroma i isto je

Probao sam sad i nije pomoglo. Opet mi izbacuje isto gresku kada hocu da se ulogujem na KP. :wall:

Je l' moguće da na hromu treba instaliram neki glupavi addon da bi mi u novom tabu automatski otvorio homepage? WTF??

Probao sam da namestim u podešavanjima, ali nikako neće da radi ono što meni treba.

x:\user\username\appdata\local\Google\chrome
skladisti podesavanja korisnika koja se uglavnom ne brisu posle brisanja chroma

^ Zar se sva Chrome podesavanja ne mogu sync-ovati sa Google nalogom i eto bekapa?

pa sad nisam siguran. npr u tom folderu se nalaze i podesavanja od ekstenzija sto se ne sync-uje. svaki put kad mi povuce adblock moram da dodam liste.
on je deinstalirao chrome i verovatno je ostao folder, pa ponovo instalirao nadajuci se da ce problem nestati medjutim sve po strom

@diyabokic
Nisam to uradio, jer nisam ni znao da to treba se odradi i gde se nalazi folder. :)
Probacu sad kad dodjem na posao da ga deinstaliram opet i obrisem taj folder pa da vidim sta se desava.
Inace nije mi jasno kako na PC-u se normalno ulogujem i ne izbacuje mi SSL Error. Mada to mi se desava odkada sam sa Ccleaner-om obrisao cache, cookies itd.

jel imate jos desni klik stop downloading na yt? kod mene izgubljeno
proverio, nema ni na ie ni ff. ne znam samo koji pametni se setio da to izbaci

Vrh Dno