Kako da se namesti da na Chrome- u bude font "masniji" ...posle FF-a , na Crome-u font deluje dooosta jadno... A menjam font u settings- ne reaguje...
A zbog cega je bilo ?
Pozz pojavio mi se problem sa chrome iskreno ovo nisam video do sada.Ako probam da otvorim bilo koji https facebook,gmail ili da koristim adresnu traku kao google nece pa nece,izbacuje upozorenje The server's security certificate is revoked!
You attempted to reach www.google.com, but the certificate that the server presented has been revoked by its issuer. This means that the security credentials the server presented absolutely should not be trusted. You may be communicating with an attacker.
You cannot proceed because the website operator has requested heightened security for this domain.
Pa onda ukucam www.google.com i onda mi tako radi ali gmail nikako nece.Ima li neko iskustva?
Pogledajte prilog 116225
Zasto mi je ovako, jel ima jos neko taj problem, javio se sa zadnjim update-om chrome-a??
Znaci gore treba da bude linkovan naslov poput ovih ispod, ali je samo polovican link i ono SIMILAR . . .
yt mi radi dobro, ali gifovi kako koji. 3 rade jedan statican na stranici,pa onda refresh dok ne proradi bar onaj koji nisam video :d. probao sam cak i sa dev verzijom chroma i isto jeJel zeza nekog YT? Stoji u mestu nece da krene nekad i po minut.. Takodje GIF-ovi mi baguju, tipa stranica sa vise njih, neki se pomeraju neki ne..
Jel zna neko mozda resenje za moj problem? Nije valjda da niko ne zna? :trust:
Probao sam sad i nije pomoglo. Opet mi izbacuje isto gresku kada hocu da se ulogujem na KP. :wall:
Takodje GIF-ovi mi baguju, tipa stranica sa vise njih, neki se pomeraju neki ne..
Jesi li probao sa drugim browser-om da se ulogujes?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari