Šta je novo?

Google Chrome

Ja sam tako stavio sa ncr na kraju i dalje mi otvara google.rs. Nemam vise ideje kako bih mogao da namestim da mi otvara google.com...

Moras da napravis nalog na sajtu i u opcijama podesis Original titles.
Hvala, radi! :)

Ja sam tako stavio sa ncr na kraju i dalje mi otvara google.rs. Nemam vise ideje kako bih mogao da namestim da mi otvara google.com...
Da li su ulogovan u svoj Google Account u trenu kad ti otvara Google.rs? Ako da, verujem da je tu rešenje, kao što sam napisao jednom. Od kako sam (davno) prošao kroz sva podešavanja tu, nikad više nije pomislio na Google.rs. ;) Uvek sam ulogovan.

Poslednja izmena:
Opet se vratili veliki bookmarksi..

Ima li neko ideju kako ukloniti "print" kada se klikne desni klik na oznaceni tekst? Trazio sam nesto po netu sa dodavanjem u shortcut koje mi nije radilo (--disable-print-preview), i varijantu sa iskljucivanjem stampaca iz windowsa sto mi ne odgovara pa nisam ni probao. Da li postoji neki nacin koji radi ovo sto hocu?

2013-04-07_023714.png

nvm evo kazu ako jos nekog zanima vratice kako je bilo u sledecem updjetu

https://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=179079#c8

Poslednja izmena:
Ovaj novi Chrome dizajn menija je kao onaj Comfortable ili Cozy nacin prikaza u Gmail-u, zapravo prilagodjen tabletima i prstima. A ne moze da se iskljuci. Plus nove opcije. Slicno kao kada otvorite Google Contacts i ne mozete da smanjite prored.

^ Rešenje: Go to the properties of your chrome shortcut and at the end of the target line add a space then --disable-new-menu-style ;)

^ Shortcut: "C:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe --disable-new-menu-style"

Neće da prihvati i snimi shortcut. Sa i bez navodnika.

Navodnici treba da se zavrse iza exe, a ne iza parametara.

Probao sam Chrome pre nekih godinu-dve, medjutim zbog nedostatka customizacije, bio sam primoran da se vratim na Waterfox. Recite mi da li, posle 5 godina razvijanja, Google Chrome sposoban za ovako nesto:
chrome.png

Te ikonice mogu, samo ne unosiš nazive stranica. E sad, ne znam da l' može da ih centriraš po sredini kao na prikazanom primeru. Možda pomoću neke ekstenzije za bookmark koja ima providne bookmark ikonice, pa da ih iskoristiš kao razdelnike i izabereš odakle hoćeš da ti bookmark stranice u bookmark baru krenu (od sredine, od 3/4 bookmark bara...).

Poslednja izmena:
Hvala na objasnjenjenju, mada nisam razumeo bas najbolje sta si hteo da mi kazes u prvoj recenici?

Ako zelis bookmarkove koji su bez teksta tj. imaju samo ikonicu onda moras izbrisati tekst. Ako zelis mogucnost izmena kompletnog GUI-a moraces da se zadrzais na Firefoxu.

a ima i dodatak io bookbar koji to odradi automatski, ja to koristim

Ma ok tekst izbrisati je 20 sec posla, morao sam i na FF da ga brisem. Ne treba mi FF UI, samo mogucnost bookmark bara da natrpam ikonice.

Ma ok tekst izbrisati je 20 sec posla, morao sam i na FF da ga brisem. Ne treba mi FF UI, samo mogucnost bookmark bara da natrpam ikonice.

Može, kao što ja i ljudi posle mene rekoše. :) Ali ne možeš da ih centriraš po sred bookmark bara k'o u Firefox-u. To je jedina razlika. Mada, može i da ih centriraš, ako bookmarkuješ prazna mesta sa nekom stranicom koja kao tu bar ikonicu ima neku liniju i slično. Neće izgledati baš lepo, ali će biti centrirano. :)

Poslednja izmena:
Ne secam se sad bas ali nesto nije funkcionisalo kako sam hteo :D. Takodje nije postojao ni adblock koliko se secam, tako da sam odustao..

Koja je dobra extenzija za chrome gde u okviru stranice kao baloon ili mini prozorcic moze da se otkuca nesto a da dobijem prevod odmah ispod na zadati jezik, znaci ne da mi prevodi stranicu, vec moj otkucani tekst ?

Torch je grozan. Zaobidjite.

Jel' i vi imate edit i zoom u pink varijanti (chrome 27.0.1453.93 m)?

Poz Chrome-aši ,

Ne mogu na jednostavan nacin da dodjem do odgovora.... google ne pomaze jer su preobične reči u pitanju.

Da li postoji mogucnost na Chrome -u open/save tj open with ili save as ? Ne mogu da nadjem u opcijama nikako :(

Da li postoji neki dodata ili bilo sta da kad preuzimam nesto, on sam prema formatu rasporedjuje u foldere u koje mu ja kazem ?

Ovaj Chrome je bas postao smece nevidjeno kao i Opera,na svakom sajtu mi koci. Ne samo kod mene,nego i kod nekih ljudi koje ja poznajem.

Jeste, to je do hroma.
A koje sajtove posećuješ? Koliko rama imaš?

Nazad
Vrh Dno