Šta je novo?

Google Chrome

Meni danas updateovan na 28xxxx i opet veliki razmak izmedju redova.
Neće oni ovo rešiti nikada ostaviće ovako....

Danas kada sam brisao browsing data selektovao sam sve one opcije i obrisao sacuvane sifre. Sada kada se logujem na fb nece da me pita da li da sacuva sifru. Na drugim forumima ukljucujuci i ovaj me redovno pita kao i uvek i sacuva lepo.

Da napomenem da je opcija Offer to save passwords I enter on the web ukljucena, kao i to da facebook nije na listi sajtova za koje je namesteno da ne pita da li da sacuva sifru.

Probao sam cak i 2x da brisem kompletno chrome, sa sve YourUninstallerom, posle i pobrisani zaostali folderi, nakon instalacije i dalje ista prica. Da napomenem jos da na firefox pita da li zelim da sacuvam sifru, ali naravno da ne zelim da menjam browser zbog jednog sajta, ali opet posto je poprilicno dugacka sifra mrzi me kucati ponovo svaki put.

Neka ideja, predlog?

Ova verzija Chrome-a ima neki bug,pola stranice je bijelo,a pola ucita,dok mi Operi 12.16 sve normalno radi.

Ovi iz Googla su totalno prsli. Naviknu ljude na jedno i onda zaokret za 180 stepeni (youtube koji se ravna uz levu ivicu ekrana ?!?, bagovi u chrome-u koje jednostavno ignorisu mesecima, itd).

A u ovoj novoj verziji ne radi "--disable-new-menu-style" i sad mi na PCu moramo da korisimo menije koji su optimizovani za tablet.

borisgut

Problem je sa gpu hardware acceleration i renderingom. Iste probleme imao sam sa gt8600 i nvidia drajverima.
Resenje je da promenis privremeno kanal na beta ili dev, da prijavis problem ili da ukljucis slanje crash reports ili jednostavno da iskljucis HA.

Mozes da proveris da li ti prijavljuje probleme chrome://gpu/

Uglavnom ekstenzije nemaju nikakve veze sa tim.

Ja imam AMD karticu, tako da meni ne pravi problem. :D

Jel zna neko kako da uravnam normalno yt? -.- Znaci nervira me vise da mi stoji klip u gornjem levom uglu cak i kad je srenje uvelican.

Resio sam problem sa SSL Error. Problem je pravio Nod32 verzija 6. Otkada sam update-ovao peticu na sesticu to mi se desilo. Nisam ni znao, nego sam slucajno provalio kada sam isto to uradio i na kucnom racunaru. Posle kada sam vratio verziju pet sve je normalno sljakalo i nije se vise pojavljivao SSL Error.

U svakom slucaju hvala svima na pomoci i strpljenju. :)

Jel zna neko kako da uravnam normalno yt? -.- Znaci nervira me vise da mi stoji klip u gornjem levom uglu cak i kad je srenje uvelican.

To je dizajn YouTube. Ne znam kako da ga ''resis'', kad su ga tako napravili.
Jedino je na manjim ekranima, s manjom rezolucijom centriran.
Probaj u bilo kom drugom browser-u pa ces da vidis.

Nadao sam se da ima neko resenje. Znaci uzas, taman kad pomislim da su ga dobro uradili s*ebu ga opet.

Pa taj dizajn je star mesecima, kako si ga tek sad video?

Ma tek sad sam razgledao ovu temu i nasao postove vezane za yt.

I hvala za ovu ekstenziju, odlicna je!

EDIT: Jel mogu nekako malo da pomerim centriranje malo u levo? Previse mi otislo desno ? :D (http://d.pr/i/uYiG) Znam da ne izgleda tako al' voleo bih malo u levo da pomerim. :D

Inace ostale opcije su ekstra ! bas ono sto mi je trebalo ( da mi npr automatski pusta klipove na 1080p, da izbrise rekla, da imam dugme za slikanje klipa i tako :) )

Poslednja izmena:
Nakon poslednje verzije chrome-a kada gledam (slusam) nesto na yt pa prebacim na drugi tab on zakuca sa zvukom na nekih sekundu ili manje (nesto kao da stisnete pauzu pa odma zatim play). Chrome je nakon toga kompletno reinstaliran, ali opet isto...

I da, ova ekstenzija mi je ispravila dosta bagova. Npr los kvalitet videa na pocetku, nece da pusti iz prve klip itd..

Nakon poslednje verzije chrome-a kada gledam (slusam) nesto na yt pa prebacim na drugi tab on zakuca sa zvukom na nekih sekundu ili manje (nesto kao da stisnete pauzu pa odma zatim play). Chrome je nakon toga kompletno reinstaliran, ali opet isto...

Ista stvar je i sa Operom. Mislim da je Chromium bug.

Ma to je nešto do ovog Google Voice plugin-a. Chrome je izgleda poligon za beta testiranje Google servisa. Sramota je šta rade, od skoro mi i Opera Next pravi problem kod samog Google pretraživača. Ukucam nešto za pretragu a ono nestane iz čista mira. Vraćam se na Firefox i nestrpljivo čekam verziju 25.

Izem ti internet giganta koji kontroliše ceo internet a ne može da napravi svoj pregledač interneta da radi kako valja.

Nazad
Vrh Dno