Koja je uopste funkcija usera u Chromu? Kako se koriste, cemu sluze?![]()
Ko pita ne skita.Probaj na 2 racunara pa javi utiske.
Kako mogu da namestim da mi pocetna stranica bude google.com, a ne google.rs ili da mogu da svicujem izmedju njih? Probao sam i sa google.com/ncr i dole u desnom uglu isto kad mi otvori google.rs da kliknem na google.com, ali dzaba on mi opet otvori google.rs. :wall:
Neka ti bude homepage 74.125.225.240
Neće mu to rešiti problem jer ga google preusmerava.
stolex ako na chrome postoji preferirani jezik podesi da bude engleski (na operi u zvisnosti od promene jezika menja google početnu)
Za Google.com: otici u Google Accounts i tu postaviti Engleski kao glavni jezik. Kad sam u Chrome ulogovan svojim nalogom, gde je sve to podeseno, sve ide preko google.com. Na istom racunaru, iz Firefox-a gde nista nije podeseno, ide na google.rs.
Znam da se diskutivano o puno metoda, ova meni radi. Necu cirilicu i google.rs.![]()
Quick fix za sada: --disable-new-menu-style (dodati na kraj chrome shortcut-a)
Cheers...
Uradio sam tako jos davno i nista i dalje imam isti problem sa google.rs.
Quick fix za sada: --disable-new-menu-style (dodati na kraj chrome shortcut-a)
Cheers...
Zahvaljujem
Nije mi jasno kako je njemu to uspelo ali ni meni ne radi. Google kao i IMDb lokalizaciju vrsi na osnovu IP adrese, s tom razlikom sto IMDb nalog mozes podesiti da to ne radi mada to resava problem samo u brosweru i njihovoj mobilnoj aplikaciji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari