Šta je novo?

Google Chrome

Onda nema smisla koristiti tu ekstenziju, defaultna mogucnost chroma da otvoris zatvoreni tab (iz new tab prozora) dozvoljava da ides back i forward najnormalnije kao da ga nisi nikad ni zatvorio.
Pitao je covek da li ima nesto slicno kao kod Opere. A mozda nekog smara da otvara novi tab da bi vratio stari.

imam jedan profil koji koristim, ali mi se cesto pojavi i taj profil/korisnik "first user".
kad god se pojavi taj profil (vidim da mi se pojavila glava u gornjem levom uglu), obrisem ga, ali se posle nekog vremena opet pojavi.
ne znam da li to ima veze sa sinhronizacijom jer chrome koristim i na poslu i kod kuce
Mislim da bi taj profil trebao da se pojavi samo kada nije ukljucena sinhronizacija.

svi znamo da to ima, ali u operi i firefoxu mozes da vidis i listu zadnjih 10-20 tabova :)

Da. Izgleda da svaka od ovih ekstenzija je ustvari samo najobicniji history, nista vise. Prvo, svaka mora iznova da ucitava stranu sto kod opere nije slucaj i nijedna ne pamti prethodno ucitane strane na tom linku tj. ne mozes da ides unazad.

Zna li iko kako iskljuciti tool tips u Chrome-u? U Ff-u postoji opcija ali u Chrome-u po svemu sudeci i posle toliko godina ne...

Recimo ova temica

Malo off topic pitanje,kako prebaciti bookmarks sa Chrome PC varijante na Chrome Android varijantu browsera?

Loginuješ se u jedan i drugi i bookmarks sa PC-a će ti biti pod Bookmarks > Desktop Bookmarks.

Primetio sam da mi Chrome u poslednje sporije radi.Hocu malo da ga ocistim.Zanima me sta mogu da stikliram,a da mi se ne pobrisu lozinke sa ostalih sajtova,tj da ne moram ponovo svuda da se prijavljujem?
2ihmiqg.png

Poslednja izmena:
ne znam što mi chrome startuje nekih 5,6 sekundi? imam odličnu konfu(8jezgarni cpu, 8GB rama...itd..)... od ekstenzija imam samo adblock plus, tamper monkey i par skripti za njega(links checker i youtube center)....da li je moguće da adblock usporava početak sa programom? uključena mi je fanboy adblock plus lista, easy sam isključio?... ako je do adblocka, jel ima neka druga ekstenzija koja ne opterećuje hrom?

Primetio sam da mi Chrome u poslednje sporije radi.Hocu malo da ga ocistim.Zanima me sta mogu da stikliram,a da mi se ne pobrisu lozinke sa ostalih sajtova,tj da ne moram ponovo svuda da se prijavljujem?
2ihmiqg.png

Selektuj prva 4 slobodno i umesto tog gore prosli dan odaberi od pocetka koriscenja (ili kako vec, na engleskom je the beginning of time)

Nešto je od danas prestao da mi funkcioniše adblock plus i sada vidim sve reklame. Da li još neko ima sličan problem?

radi ok. proveri filter list. hoce nekad jednostavno da nestanu s liste

Kako spreciti Chrome da kada ucita neki klip na YT-u, i kada kliknem da ubrzam klip ili da se vratim u nazad na neki deo nebitno, da ucitava klip ponovo?!? Izludjuje me! Da nemam flat adsl, tj. da placam bandwidth bio bih besan jer npr. ucita mi neki klip od 20 minuta i pocnem da gledam u kliknem da preskocim neki deo i on ponovo krene da ga ucitava! Znaci uzas i jeza.

I drugo, ma koliko suludo zvuci, Google mi u Chromu baguje svaki drugi dan. Gubi se ono search polje gde se kuca termin. Ako vam nije jasno okacicu sliku sutra.

Koristio sam mozilu i sad preso na chrome ne mogu da nadjem u dodacima youtube downloader...?E sad vidim da ima da se ubaci u background slika ali to ne mogu da nadjem kako??hvala u svakom slucaju...:)

ne znam što mi chrome startuje nekih 5,6 sekundi? imam odličnu konfu(8jezgarni cpu, 8GB rama...itd..)... od ekstenzija imam samo adblock plus, tamper monkey i par skripti za njega(links checker i youtube center)....da li je moguće da adblock usporava početak sa programom? uključena mi je fanboy adblock plus lista, easy sam isključio?... ako je do adblocka, jel ima neka druga ekstenzija koja ne opterećuje hrom?
USUDIĆU se da ponovim pitanje pošto nije bilo odgovora...

Pa disable-uj ekstenzije i vidi jel stanje isto.

Na predhodnoj stranici,receno mi je da stikliram prve cetiri opcije,i da mi se nece izbrisati lozinke,medjutim one su ponovo nestale,ali ne na svim sajtovima.Evo npr ovde nije,dok na nekim jeste.Zasto se to desava?

Chrome danas puko nacisto, svaki tab redirectovao na google.rs i refreshovao u besvest. Probao sam sa ciscenjem browsing data, nije pomoglo. Izlogovao nalog, nije pomoglo. Skrenirao sam komp za malware/viruse, nije nista nasao. Napominjem da se samo Hrom ovako ponasao. Srecom, reinstall je resio problem.

Kao sto sam vec ranije rekao browser nema nacina da zna kada neki plugin pusta zvuk, tako da ce ovo samo raditi za HTML5 Audio/Video sto maltene nije ni u upotrebi.

Kao sto sam vec ranije rekao browser nema nacina da zna kada neki plugin pusta zvuk, tako da ce ovo samo raditi za HTML5 Audio/Video sto maltene nije ni u upotrebi.

Pa da, isto to piše i u tekstu. Ono što je bitno u celoj priči je da je neko počeo da razmišlja i pravi prve korake u rešavanju ovog problema...

da li moze u Google Chrome da bookmarks bude kao u firefoxu da ga ima i da ga nema Ctrl+B i kako?

Koji dodaci su alternativa dodacima za firefox:
Download Statusbar
DownloadHelper
FEBE
Google translator
QuickFox Notes
Save as PDF
Tab Utilities

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno