a u cemu je problem? sta ti fali da ti povuce instalaciju sa installera?
I dalje se zapucava.
A primetio sam i ovo.
Pogledajte prilog 101593
I tako stoji stalno, ma koliko ga ja puta restartovao.
Ok, hvala. Samo to je verovatno finalna verzija, a meni trebaju FULL beta i dev verzije, finalne se lako nađu u FULL-u.
Da, što? To mi je najlakši način, slikam i preko tapatalk - a stavim na forum bukvalno za 10 sekundi.
Preko kompa bi mi trebalo 2 minuta samo da nađem temu.
Yeah riiiiiight.![]()
Chrome ne podnosim. Koristim Chromium (u kombinaciji sa Chromium Updaterom) već dugo, mogu ti reći da sam veoma zadovoljan. Najtoplija preporuka.
Da li možda imaš problema sa otvaranjem pdf-a u njemu? Meni nikako neće, izbaci nešto da adobe Reader bla bla bla...
Last Changes:
===========
v3.0 from 2012-12-06:
- Completely new program code.
(No more false positives by Antivirus programs)
- New language: Indonesian
- New feature: Profile Backup
- Update Service will not longer show error if connection fails.
- Interval less than 10 is impossible now.
- New designed installer and added options.
Ok, probaću.
A kako mogu da instaliram ovaj updater, a da mi on ne instalira ponovo chromium? Probao sam jednom i skroz je nešto pobrljavio.
Nisam probao ovaj novi uopšte.Hmmm... jesi li možda probao da ga iskopiraš u folder u kome se već nalazi stari updater i tako zameniš stari novim (stari updater ti je inače u folderu u kome si instalirao Chromium)?
imam 2 pitanja. jel mogu da podesim da kad otvaram neku stranicu vidim koliko je otvorena? kao što ima gore u desnom uglu u operi kad učitava
i drugo,što mi kad uđem na you tube i kucam nešto u pretrazi ne izbacije sugestiju pretrage kao u operi recimo? recimo kucam ronaldo i da mi izbaci sugestiju
Evo da i ja prijavim jednu anomaliju kod Chrom-a, ne znam od kada ali ima mozda vec desetak dana pri otvaranju chrom-a sledi zauzece memorije, cpu ide na 100% i lap top mi bukvalno blokira nekih 5min dok on to svoje ne odradi. Jeste mi stariji lap P4 i ima samo 1gb memorije ali i na drugom jacem kompu se desava isto samo sto krace traje. Napravio sam print screen pa pogledajte:
Pogledajte prilog 104779
Pogledajte prilog 104780
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari