Da li moze nekako na Chrome da se namesti da imam jos neke ikonice na pocetnoj praznoj strani sem ove cetiri za gmail, youtube, store, search i kako? Ili da li je moguce nekako promeniti?
Istu tu verziju imam, upao mi je neki web search olos kao home page, obrisao sam to ali su otisle i ekstenzije i sad me hebe stalno nestanu cim restart chroma uradimKoju verziju imaš? Kod mene je 22.0.1229.94 m i nema tih problema.
Da nisi nešto instalirao što može da pravi problem Chrome-u i slično?
Istu tu verziju imam, upao mi je neki web search olos kao home page, obrisao sam to ali su otisle i ekstenzije i sad me hebe stalno nestanu cim restart chroma uradim
Hahhaha nije nego bas web search nesto, i jos mi instalirao neki optimizer to sve juce dok sam IGO trazio da skinem.Jel Babylon?![]()
Ako ti tako kazes. Meni je odlican. Dobar je i novi FF.
Ljude koji gotovo religiozno koriste Operu nikada nisam razumeo, valjda je to posebna sorta.
Ma nisam ja zaljubljen u Operu ili sam nedaj boze zastranio (Oproreligiozna,"posebna sorta",:angel:..), jednostavno je najfunkcionalniji brouzer.
Odgovara mi sistem sve u 1. Potreban mi je minimalan broj extenzija (tri) za full upotrebu. Mada ni ona nije bez mana.
Probao sam Chrome i brze bolje sam ga deinstalirao.
Za FF necu nista da kazem nisam je dovoljno isprobao, ali i njoj treba mnogo vise dodataka nego Operi.
Takodje nemam nista protiv tog sto je nekom Chrome odlican, samo iznosim svoje utiske.
@ terzazak
Koje su ti to tri extenzije sto koristis za Operu? Ja jedino sto koristim je YouWatch za markiranje pogledanih klipova na YT. Nisam primetio nista drugo da mi treba.
Slobodno reklamiraj Operu, ali ne ocekuj da to promeni stvari. Jel bese i dalje na 2 posto ili ima vecu zastupljenost?
Meni nista vise od osnovne funkcionalnosti Chrome ne treba. Za to nesto vise koristim Firefox. Sami sajtovi su postalo toliko interaktivni tj. pretvorili su se u servise tako da vecina ekstenzija koje sam nekada koristio vise nisu potrebne.
Chrome je izgleda jos uvek u beta fazi i nikako da izadje iz nje.
Nepotpun brouzer, uvek mu nesto fali, u stilu ajmo ljudi koristite ga pa da vidimo sta ne valja da popravimo.
Mali je on jos za Opreru.
Chrome podrzava veci opseg HTML standarda od bilo kog drugog browsera, sto je jedino bitno za rendering stranica. Na koju foru je Chrome prazan onda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari