Šta je novo?

Google Chrome

na 23.0.1270.0 dev-m ne radi zvuk kad se gleda neki flash sa njihovim pluginom (PPAPI). kad se prebaci na NPAPI radi normalno

Poslednja izmena:
Jel vam se nekad freeze-uje Chrome? Znaci otvorim odjednom 3-4 taba i on se zamrzne, mislim zamrzne ceo komp, ne reaguje nista jedno 4-5 sekundi...

Meni "frizuje" na par sekundi kada otvorim theverge.com i stane muzika u foobaru.
Ali garant je do neke ekstenzije, jer mi se ne dešava na drugom kompu, dosta slabijem.

Imao sam nekoliko ekstenzija, sad imam samo adblock plus, pa cu da vidnem kako ce biti kasnije...

Da li vam se desava da npr budete na YouTube i ugasite Chrome,a sledeci put kad ga upalite on odmah nastavi tamo gde ste stali i ako mu u podesavanjima jasno stoji da svaki put treba da ode na Google kad se upali?

Mislis, namesteno ti je google.com ili Open the New Tab page pod opcijom On Startup?

Kada si to namestio? Mozda si skoro menjao pa nije sihronizovao sa nalogom.

Mislis, namesteno ti je google.com ili Open the New Tab page pod opcijom On Startup?

Kada si to namestio? Mozda si skoro menjao pa nije sihronizovao sa nalogom.
Namesteno je "Open a specific page or set of pages" i onda "www.google.com" ,a on ipak iz nekog razloga uvek radi kao da stoji "Continue where I left off"...I tako mi je namesteno od kad koristim Chrome (od izlaska) a juce je poceo tako da zeza.

Prilozi

• Chrome.JPG
    Chrome.JPG
    30.7 KB · Pregleda: 37
Meni "frizuje" na par sekundi kada otvorim theverge.com i stane muzika u foobaru.
Ali garant je do neke ekstenzije, jer mi se ne dešava na drugom kompu, dosta slabijem.

I kod mene se desava isto, al iskren da budem nisam pogledao detaljno sta je uzrok.

Namesteno je "Open a specific page or set of pages" i onda "www.google.com" ,a on ipak iz nekog razloga uvek radi kao da stoji "Continue where I left off"...I tako mi je namesteno od kad koristim Chrome (od izlaska) a juce je poceo tako da zeza.

Juce je bio apdejt, mozda je on poremetio neke stvari. Ja koristim continue, tako da nisam primetio problem.

Izgleda da jeste i malo me nervira sto sad tako radi al ispravice oni to :D

Treba mi pomoc, nikako da mi proradi 5.1 ili surround zvuk i to samo u chromu, firefox i ie pustaju normalno, cak sam probao i sa creative alchemy i ne vredi, any suggestions?

Da li je moguce da traka sa Bookmarksima bude stalno otvorena sa leve strane Chroma kao kod Firefoxa?

Na sta tacno mislis, kao na sidebar u IE? Ako je to, i mene bi zanimalo :)

U Firefoxu sa CTRL-B dobijam Bookmarks sa leve strane stalno otvoren,da li je to moguce u Chrome?Ne zelim padajuci meni.

Mislim da nije, ali mozda postoji neka ekstenzija a da ne znamo...

Da li neko ima problema u poslednja 2 dana sa chrome-om?
Moj zabada pri otvaranju strana, krene da otvori i pokaže nešto malo i onda zabode. Ali ne ceo chrome, mogu da otvaram nove tabove i sajtove, ali svi tako zabodu. Takođe mi ne prikazuje download kada je u toku.
Razbiću ceo komp ako ovako nastavi!

Meni radi da kucnem u drvo :)

Version 22.0.1229.92 m verovatno je stabilna to...

Vratio sam juče na stabilnu verziju i sve radi kako treba.

Ja te beta verzije uopste ni ne koristim, tako da ni nema razloga da vidim neku vecu brzinu, iovako je po meni najbolji i najbrzi od one dvojice protivnika (IE ne racunam :D )

Јел зна неко како укључити хардверско убрзано декодирање? Не ради ни на Вину, ни на Линуксу. На Ватреној-Лисици у Вину ради.

Posto sam u nekoj nedoumici da predjem sa Opere (posle 7 god) na Chrome a mozda i FF interesuje me nesto. Na Operi ima jedna fenomenalan add-on YouWatch . Ko voli da gleda klipove na youtube, prati razne kanale odlicna za njega. Lepo markira sve videe koje pogledate, vodi statistiku (koja nije bitna ali opet ima i to) na kojim kanalima ste pogledali najvise videa, kolko ima na ucitanoj strani videa koje ste pogledali, pregledniji search itd. Sve u svemu YT, je mogao da uradi malo nesto korisnije i kvalitetnije markiranje odgledanih videa ali posto nije (jos) ovo je dobra zamena za njega.
Pitanje je da li Chrome ima neki slican add-on?

Da li moze nekako na Chrome da se namesti da imam jos neke ikonice na pocetnoj praznoj strani sem ove cetiri za gmail, youtube, store, search i kako? Ili da li je moguce nekako promeniti?

Vrh Dno