Šta je novo?

Google Chrome

Jel ima još neko problema sa ovom novom verzijom 21.0.180.83 da mu baguje shockwave komponenta.

Čim otvorim više od 4 taba chrome se zamrzne i posle nekoliko sekundi dobijem obaveštenje da je shockwave komponeneta crashirala....

Jel ima još neko problema sa ovom novom verzijom 21.0.180.83 da mu baguje shockwave komponenta.

Čim otvorim više od 4 taba chrome se zamrzne i posle nekoliko sekundi dobijem obaveštenje da je shockwave komponeneta crashirala....

Ja imam i uzasno me nervira, crashuje se skoro svaki put kad otvorim neki klip na youtube i onda moram da ugasim i upalim ceo chrome da bi radilo :mad:

ako neko ima problema sa flasom idite na: chrome://plugins/ -> details -> disablovati sve flash pluginove osim PPAPI (out-of-process) koji bi trebao da je prvi u listi

chrome ne bi trebao da ima problema sa flashom, bar kod mene radi normalno..

Nezna se koji je gori zato koristim SRWare Iron i do malopre mi je radio Firefox koji je ponovo riknuo i zamenicu ga Palemoon-om ili Comodo Ice Dragon-om.
Postoji li mogucnost da ce na ovom chromu ne pamti istorija ili da se brise sama po zatvaranju brauzera kao na IE i FF??

kako se podesava da kada otvorim chrome da mi otvara nekoliko tabova istovremeno , i da mi svaki od tih tabova bude neki od sajtova ?

Ja imam problem od juce, na jednom jedinom internet sajtu (goal.com) ne mogu da otvorim nijedan link prostim klikom, nista se ne desava, ali open in new tab radi... WTF??? U IE i Mozilli radi normalno.

Šta se dešava sa flash-om u poslednjih nedelju dve dana??? Pokušao sam i da ga deaktiviram, ali nešto i dalje zeza.

Ne desava se apsolutno nista, radi najnormalnije. Da nemas konflikte sa nekim starim verzijama? Jesi isao na about:plugins da proveris koju verziju flash plugina koristis?

Jutros mi se apdejtovao fleš i evo večeras pravi neke probleme, tj često mi izbaci da flash plug-in ne reaguje.

Chrome treba da koristi flash koji je ugradjen u njega, sobzirom da kazes da si updateovao flash ti izgleda koristis vise komada. Otvori about:flags i disableuj onaj koji ne treba, tj. jos bolje ako ti je Chrome podrazumevani browser obrisi taj dodatni flash sa racunara.

Chrome treba da koristi flash koji je ugradjen u njega, sobzirom da kazes da si updateovao flash ti izgleda koristis vise komada. Otvori about:flags i disableuj onaj koji ne treba, tj. jos bolje ako ti je Chrome podrazumevani browser obrisi taj dodatni flash sa racunara.

about:plugins* :p

Znao sam da chrome ima svoj flash, ali sam uvek mislio kada mi izbaci update za flash, da je to od chrome-a. Prvo mi je bilo čudno, ali nije mi palo na pamet da ga imam instaliranog i na komp. Obrisaću ga, pošto koristim samo chrome.
Hvala :)

samo se disabluje, ne moras da brises, napisao sam nekoliko kkomentara iznad...na istoj ovoj stranici -.-

imaces opet 2 flasha u chromu, i kad obrises taj iz windowsa

jos je neko 2-3 stranice nazad napisao..samo sto je on disablovo PPAPI flash...

ako neko ima problema sa flasom idite na: chrome://plugins/ -> details -> disablovati sve flash pluginove osim PPAPI (out-of-process) koji bi trebao da je prvi u listi

chrome ne bi trebao da ima problema sa flashom, bar kod mene radi normalno..

Poslednja izmena:
Izbrisao sam flash sa kompa i disable-ovao prvi (ppapi) u za sada radi ok.
Što uopšte postoje dva flash-a u chrome-u?

Pa jedan koji valja i jedan koji ne valja :D

Pa on je stariji od ta dva, pa reko hajde njega. Promeniću danas.

Imam problem sa Google Chrome tj. sa youtube. Kad pustim video u full screen slika mi secka nekako, ali kad nije u full screen onda radi normalno. Na Operi mi radi sve ok.
Brisao sam Flash player, a snimao i poslednji i opet isto, stavljao nove drajvere za grafički i ništa(posle vratio na stare), u chrome://plugins/ disejblovao sam flash plugin i opet isto.
Inače što se Chrome tiče, sve stranice mi otvara normalno, nikakve bagove nisam primetio samo mi na youtube u full screen zeza.

Evo upravo pustio 1080p i sve mi radi. 21.0.1180.89 verzija

Rešio sam sa ovim chrome://plugins/ pa disejblovao flash plugin, ne znam zašto prošli put nije htelo.

Ja imam... da ne kažem problem, ali smeta mi...
Naime, kad mi chrome stoji otvoren neko vreme a da ga ne koristim (neki) tabovi se smanje na onaj pogled kao prozorčić - ,
dakle više nisu full screen nego samo, recimo, četvrt ekrana.. ne pomaže reload stranice nego samo zatvaranje taba i otvaranje novog.
Nije mi jasno zašto, to mi se nikad nije događalo.

Evo kako to izgleda

iHlm8.jpg

neki predlog?

da, taj bug se pojavio u chrome 21......jedino sto mozemo je da cekamo google :p

Vrh Dno