chevu1990
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.06.2014
- Poena
- 130
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Nord 2
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Ovo je mozda i prva velika igra gde imam osecaj da nije pravljena za mene, vec za mladju populaciju.
Neverovatno je koliko developeri nisu imali hrabrosti da te samo puste da igras igru (pa makar se ponekad i dosadjivao) i uzivas u svetu koji su stvorili.
Likovi su previse brbljali i u kecu, ali je ovde to podignuto na visi nivo. Ne postoji trenutak gde mozes da predahnes i samo bacis pogled na okruzenje, jer se ama bas uvek nesto desava.
Slicno je i sa zagonetkama i boss fightovima. Saborci neprestaju spoiluju sta bi trebalo uraditi i meni je to dosta pokvarilo ukus o igri.
Mada, ne znam ni sto me to cudi, jer smo od developera culi kako dizajniraju igre:
Inace, igra je po skoro svemu unapredjena u odnosu na keca i polako se blizim kraju (posle 40+) sati.
Borbe izgledaju odlicno (iako i dalje dosta smeta skuceni fov i strelice koje pokazuju odakle te napadaju), igra je mnogo vise epic.
Verujem da ce ljudima koje vole Sony AAA igre ovo biti igra godine. Meni je to i dalje Elden Ring.
Ja cu da se slozim sa svim recenim i da je odlicna igra, ali po meni suvise ragovora i stvar koja me je uzasno iziritirala jeste asistencija kod puzlle delova ... cemu toliko uletanje NPC-a u pricu. Svakako cu da je predjem ali me ne drzi kao prvi deo, nije pravljena za mene.