Šta je novo?

God of War Ragnarok

GoW 2 na Titan je pravi mazohizam, odredjeni delovi su toliko teški da je to neverovatno. Sve ostalo u poredjenju sa tim je laganica :)
Upravo taj titan mi je ostao jedino ne rijesen :oops::rolleyes: Vise se ne sjecam,uglavnom mi je zao sto nisam ga rijesio. Znao da sam imao muke sa O na ps3 dzojstike,bukvalno sam morao da skacem na njih da bi rijesio neki zadatak.Ps3 sam poklonio djeci od brata,igricu prodao nadam se da ce doci nekada na red i da se ona obrne.

Ja sam zbog svih GoW naslova uzeo od druga PS3, da mogu uvek da uvek da uključim da igram kada mi dodje. Evo skoro sam GoW2 prešao i napatio sam se valjano :D

Konačno dosao na red.... Malo je reći da uzivam.
Na zalost ,nemsm previse vremena za igru 3-4 nedeljo skupim po malo,duze te trajati igranje i uzivanje😁
Gow 2018 sam presao, razmisljam da da predjem 100% njega i ovog? Sts mislite?
Na ps3 presao neke djelove 100%
Najgori GoW ubedljivo
Ovaj mali sto priča kao uličar je abominacija God of War serijala.
Ovaj 2018 je mogao da prođe, ali ovo je neviđeni trash.
Koliko se sećam jedino je borba dobra, ali džabe to kad je priča nula, Kratos je teška gerijatrija, gomila besmislenih karaktera, Thor je sem one borbe meme u igri.
Bolje igrati 10x originalnu trilogiju nego taj Ragnarok

Najgori GoW ubedljivo
Ovaj mali sto priča kao uličar je abominacija God of War serijala.
Ovaj 2018 je mogao da prođe, ali ovo je neviđeni trash.
Koliko se sećam jedino je borba dobra, ali džabe to kad je priča nula, Kratos je teška gerijatrija, gomila besmislenih karaktera, Thor je sem one borbe meme u igri.
Bolje igrati 10x originalnu trilogiju nego taj Ragnarok
Stare GoW igrice nisu za poredjenje sa novim. Totalno drugi tip, tako da ono.
Ragnarok sam prešao jedno 5 puta, borba sa Berserkerima na na Give me God of War je nešto najjace

Ako misliš na to da je combat system broken ok
Pogledaj samo jedno poređenje npr GoW 3 combat system i ovog modern audience
Uopšte nije prava težina koja traži skill kao stare igre nego veštački napravljena težina jer osnovne stvari ne rade kako treba.
Na GoW 2018 sam prešao onu Valkyrie queen dlaka je falila da razbijem i gamepad, konzolu, TV, ne sećam se da me ikad tako nešto iznerviralo za 30g+ gaminga.

Najgore od svega što su napravili Uncharted od brutalno dobre hack n slash igre kao što je bio God of War

Totalno drugačiji tip igre u svemu. Stari GoW delovi su za mene najbolje nešto što je napravljeno ikada i tu je tačka.
Vala kada sam ušao u štos i te kako je do skilla. Kao i za stare što treba skill, posebno u GoW 2 na Titan kada treba translator da se odbrani, ništa gore od tog dela.

Nazad
Vrh Dno