To mi je vec previse, to je druga krajnost gde se nesto sto trebe da bude sustinski zabavno, zanimljivo, pretvara se u mucenje i agoniju...Igra je odlična i da bi bio pun doživljaj trebala bi lepo da se prati i priča.
Iskreno, za ovo što ti tražiš pre bih ti preporučio neku Soulslike igru.
Da li vredi ovo da se odigra ?
Ne zanima me prica, dialozi, i sve to raspredanja u prazno... Kakav je gameplay, da li ima kakvog takvog izazova, zanimljivih momenata, da li vredi igrati iz razloga zbog kojih igre treba da se igra a to je zanimljiv i relativno izazovan gameplay.
Nema potrebe da napadas coveka, rekao ti je NE...Dobio si odgovor i produzis daljeAko ne mozes da odgovris onda prosto produzis dalje, ne znam sta se butas bespotrebno... Ima sta ima i video sam to sto ima na netu, ali volim da cuje utiske iz prve ruke, ne znam sta ti nije jasno.
Pricas jedno, a radis drugo... Returnal je ROG. pa je meni tezi nego SOUL igre. I ako se ne varam Remnant 2 je soul igraTo mi je vec previse, to je druga krajnost gde se nesto sto trebe da bude sustinski zabavno, zanimljivo, pretvara se u mucenje i agoniju...
Igrao sam Returnal, Remnant 2, Control, Baldurs Gate 3, sjajne igre gamplay odlican zanimljiv nikada ne dosadi, a tezina taman kako treba. Pa pokusavm da skontam gde se ova igra nalazi u tom nekom kordinatnom sistemu vrednosti, gde pripada.
Prica jeste dosta slabija nego u 2018. Po meni je u Ragnaroku najjaci Valhalla DLC, posto ima fini throwback na originalne igre, a igra na najjacu kartu Ragnaroka, sam gameplay, koji je po meni unapredjen u odnosu na 2018.Bas to. Sad je kratos toliko depresivan da me ozraci dok igram. Pored toga jurim ovog malog koji samo skakuce i bezi. Pola likova su mi kao crtani film. Ajde deo iz 2018 sam i progutao, nesto novo ali ovaj je bas mucan.
Sto se mene tice bilo je dosta gow-a, ne moram vise da ga igram.
To each his own, ali ko voli roguelike, nema greske.Valhalla je meni nešto najgore od svih GoW stvari što sam igrao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari