Šta je novo?

God of War III

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FnefA5Ek_bs&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FnefA5Ek_bs&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Odlicna :)

Hvala ....

Mislim, stvarno je bilo super uz 1. i 2. deo, treći ne može da omane ...

Sudeci prema do sad vidjenim trejlerima GoW3 ce nas izuti iz cipela i istresti iz gaca. Nesto do sada nevidjeno! Tri puta ura za Sony! :bottle:

Spoiler video:

http://www.youtube.com/watch?v=JRCSvgnQGwM

ne znam dal je bilo..

During a recent interview with GameTrailers, God of War 3 PS3 Senior Producer Steve Caterson may have hinted about the first DLC for PlayStation 3 when asked about cuts made from the video game.

Although it has already been rumored that God of War 3 will include challenge rooms as part of downloadable content, here is what he said when asked what was the hardest cut made from the game during its development:

The senior producer of the game has revealed that they had to cut a ‘whole kind of epilogue’ from the game, and hinted that we ‘may see it later’ which sounds very obvious that this epilogue could reappear as a DLC add-on for the game.

However, the exact reason behind the cut is still unknown so only time will tell if it will resurface in DLC format or not for sure.

E, ja sada nešto kontam, on je skuplji od 20 evra, da neće da mi rebnu carinu i porez? Ako je tako, bolje da angažujem ujaka da mi kupi u trstu, pa da pošalje po kombiju ..... brže će stići ... osim ako ne plati u Trs 80 evra, onda bolje da čekam shopto .....

Pošto sam ja do sada samo kupovao jeftine, platinume i to ....

E, ja sada nešto kontam, on je skuplji od 20 evra, da neće da mi rebnu carinu i porez? Ako je tako, bolje da angažujem ujaka da mi kupi u trstu, pa da pošalje po kombiju ..... brže će stići ... osim ako ne plati u Trs 80 evra, onda bolje da čekam shopto .....

Naruči preko shopto-a, niko do sada nije dobio carinu na jednu igru.

Kakav kombi prevoz pobogu! www.shopto.com i dobijes GoW 3 25.03. ,)

Tamo sam ga i stavio ne preorder, nego moje skorašnje iskustvo sa joypadom me mao kopka ... a vidim po forumu da sa dvd.co.uk redovno naplaćuju, zato odande nikada ništa nisam ni kupio ....

Review ocena sa IGN-a je procurela . . . GoW 3 je dobio . . .

10

There will be only chaos! :)

Mislim da cemo imati GOTY vec u martu. :)
Ono je previse bolesno za ovaj svet. De je sad M$ da nesto kaze za Sony. :D

Ne bi me iznenadilo da si jedan od onih koji kada pobedimo u sportu ne slavi, vec zapuca na index da podjebava Hrvate :).

Vazi, jok ti si gurao kontejnere po Zelenjaku kad smo bili prvaci sveta 2002. :-devil-:
Ne znam sta ti je uopste index. Secas se da i ja imam Xbox, dobar je za skupljanje prasine, vrh masina.
No da se vratimo ne temu dok ne pocu nas kaznjavaju.

Evo bas igram GoW 1 na HD, i stvarno mi je dosta bolji od GoW2, dal zbog bolje price...

Koje lozenje glavni meni :D

[YOUTUBE]QoRs0w2-2wc[/YOUTUBE]

Odgledah prvih desetak minuta igre i moram reci da je igra sa tehnicke strane pored KZ2 i U2 (kojeg jos nisam odigrao) najnaprednija u ovoj generaciji i da stvarno malo fali da bi se moglo reci da izgleda kao CG...

Zar nisu odustali od 60 fps-a, sad je samo "steady fps".. Koliko citam demo je imao problema sa frejmovima.

Demo kod je star preko godinu dana... Igra radi u slicnom framerateu kao i GoW1 i 2 - uglavnom 60 FPS-a sa padovima kod zestokih scena.

Takodje, demo npr. koristi 2xMSAA, dok se sada koristi fazon slican onome iz Saboterua, pa je slika ekstremno glatka, a mnogo se stedi na GPU-u. :)

Vrh Dno