Šta je novo?

God of War III

Slazem se, samo dajem primer koliko je stvari izmenjano iz demoa i kako on ne moze biti pokazatelj performansi pune igre. :)

^Kako nije bitno ? MSAA, ASA, TSA je sve u igri ! :D
Ko u GoW gleda FPS ja ne znam sto onda igra uopste!

U pravu si, svejedno je da li hack 'n' slash igra radi u 30 ili 60 FPS-a. Nema nikakve razlike...

U pravu si, svejedno je da li hack 'n' slash igra radi u 30 ili 60 FPS-a. Nema nikakve razlike...

Pa nije bas da nema, meni je samo bitno da nema drasticnih padova.
Dante's Inferno je radio u 60, srednje zalosno izgledao, a uz to lagovao kao da radi u 30.

Nemoj tako, nije im ovo prvi naslov u karijeri. Ako su do sada uradili ono što su uraili, ovaj ne može da omane. Mislim da je bitnije da je "steady fps" nego da je "60 fps" ako to nije uticalo na količiku krvi i komada mesa na ekranu. :)

Ne bih voleo da su zakinuli na načemu zbog fpsa. :D

Pa nije bas da nema, meni je samo bitno da nema drasticnih padova.
Dante's Inferno je radio u 60, srednje zalosno izgledao, a uz to lagovao kao da radi u 30.

Bio sam sarkastican, 30 i 60 FPS-a je ogromna, ogromna razlika za hack 'n' slash igre. Barem meni. :)

Npr. Heavenly Sword koliko god dobro izgledao, ponasa se jako cudno za h 'n' s igru...

Nemoj tako, nije im ovo prvi naslov u karijeri. Ako su do sada uradili ono što su uraili, ovaj ne može da omane. Mislim da je bitnije da je "steady fps" nego da je "60 fps" ako to nije uticalo na količiku krvi i komada mesa na ekranu. :)

Ne bih voleo da su zakinuli na načemu zbog fpsa. :D

Sudeci prema ranijim radovima, ne verujem da su zakinuli na bilo cemu. :)

Proklet onaj koji/ako odluci da ustedi na ijednoj kapljici krvi zarad veceg fps-a :D

Poslednja izmena:
GT review izlazi 8. navodno ce biti spoiler-free.

atmosfera igre se cini super, likovi u igri takodje, grafika takodje (pogotovo scene izmedju gameplaya...bas onako filmski), dok iskreno sam gameplay me nije nesto odusevio (bar ne ovo sto sam video)
Nekako mi deluje pomalo prevazdijeno i vec vidjeno bezbroj puta.

E da i nadam se da se igra ne svodi samo na fazon " ja nabod on corba" i tako u nedogled, nadam se da u igri ima nesto da se "radi" tako da kazem tj. da se obavljaju neke vrste misija i da se prati i utice na tok neke price (kao Assassin's Creed recimo)

dok iskreno sam gameplay me nije nesto odusevio (bar ne ovo sto sam video)
Nekako mi deluje pomalo prevazdijeno i vec vidjeno bezbroj puta.

E da i nadam se da se igra ne svodi samo na fazon " ja nabod on corba" i tako u nedogled, nadam se da u igri ima nesto da se "radi" tako da kazem tj. da se obavljaju neke vrste misija i da se prati i utice na tok neke price (kao Assassin's Creed recimo)

jel si igrao gow1 i/ili gow2?

ma nebitno sad sta je bolje, nekom to mozda i jeste bolje, razliciti su ukusi. samo sam hteo da kazem, ako je igrao gow1/2 zna sta moze da ocekuje od gejmpleja. gow2 je podigao gejplej na next level u odnosu na prethodnika, isto ocekujemo i od nastavka :)

GoW moze da drzi casove svim H&S igrama. Devil may Cry izgleda ko neuspeli experiment posle GoW-a. :)

Hahha, vampir, koji si lektor. :D

Poslednja izmena:
ma nebitno sad sta je bolje, nekom to mozda i jeste bolje, razliciti su ukusi. samo sam hteo da kazem, ako je igrao gow1/2 zna sta moze da ocekuje od gejmpleja. gow2 je podigao gejplej na next level u odnosu na prethodnika, isto ocekujemo i od nastavka :)

Pa vidish da mu se ne svidja ni Heavy Rain, to mu je sto puta vidjena igra, a one multiplatforme shto igra su sve original do originala :) Kladim se da mu je Dante's Inferno vrh :d

kao odgovor mack-u, mogu samo da citiram cveju od pre nekoliko meseci :)

GoW 1 (PS2): Kratos **** keve!
GoW 2 (PS2): Kratos **** keve još malo i dobija krila!
GOW Chaisn of Olimpus: Kratos **** keve u manjoj rezoluciji!
GOW3: Kratos će da **** keve svima koji su izostavljeni u prethodnim delovima.

take it or leave it :)

Igrao sam GOW 2 na PS2 ali iskreno ne nesto preterano.
Zaista ne znam ko kaze da se meni igra ne svidja ?
Igra mi se zaista svidja cak i ako mozda na prvi pogled nisam odusevljen gameplay-om odigrao bi igru cisto zbog price i atmosfere. (volim tu tematiku)
Rekao sam kako igra izgleda super i da se nadam da se igra nece samo svoditi na to ides okolo i ono "ja nabod on corba" vec da ce biti i nekog sadrzaja u igri , mislim mene krv ne fascinira previse i nisam zedan krvi za razliku od nekih koji smatraju da igra ne moze da bude dobra ukoliko nema hektolitara krvi i odsecanja ruku, nogu i glava.

Inace tacno je sto kaze driver da mi se ne svidja Heavy Rain ne svidja mi se ni Alan Wake oko koga svi dizu toliku frku, jednostavno ono nije to moj tip igara i ne privlaci me sad nesto da ih igram.

Inace sto se tice Dante Inferna ono probao sam demo i ono sta znam, onako ne cini se lose ali opet ono vec vidjeno mnogo puta.
Generalno malo su smorile igre sa demonima, cudovistima, zombijima i ostalim.

Inace sto se tice same price i originalnosti Assassin's Creed mi je zasad za klasu ispred svih.

Zatim kao originalne igre sa originalnom pricom izdvojio bi jos God of War (kao i sve price inspirisane mitologijom), recimo Mass Effect (koji mozda nema toliko originalnu pricu ali je prica izuzetno mastovita i zanimljiva), Lost Odyssey takodje ima jako interesantnu pricu, recimo Mafia (ima bas onako filmsku pricu za ljubitelje tog zanra i cozza nostre prava povlastica), Yakuza takodje, pa i Prince of Persia takodje ima onako interesantnu pricu.................

Ovde je princip.. "Ja Kratos, on rascerecen" :) Igra je jednostavno badass iz kog god ugla gledas.. borbe mozda ne zahtevaju IQ od 160, ali su tako dobro odradjene i zanimljive.. komboi i potezi izgledaju predobro, njegov stav je mamoje*acki, zagonetke su dobro osmisljene i nisu ni prelake ni preteske.. muzika razbija, dizajn nivoa i bossova, neprijatelja.. jednostavno, predobro :)

Ovde je princip.. "Ja Kratos, on rascerecen" :) Igra je jednostavno badass iz kog god ugla gledas.. borbe mozda ne zahtevaju IQ od 160, ali su tako dobro odradjene i zanimljive.. komboi i potezi izgledaju predobro, njegov stav je mamoje*acki, zagonetke su dobro osmisljene i nisu ni prelake ni preteske.. muzika razbija, dizajn nivoa i bossova, neprijatelja.. jednostavno, predobro :)

A sve ima takav ritam i uklopljenost i varijaciju da ne moze ni da se kaze da je igra H&S vec mnogo vise od toga. To je moj utisak mada nisam presao kompletno ni prvi ni drugi :S:

Nije stvar GoW igara u u hektolitrima krvi vec u tome sto je sve u igri epic! Prica, boss-ovi, leveli, fenomenalan gameplay, solidne zagonetke koje zahtevaju izuzetnu koncentraciju. Mozda najbolji deo igre je to sto je Kratos ultra besan, nadrkan, lik koji oce svima da se nahebe keve, inace najveci antiheroj ikad u igrama, pa de ces bolje! :D
Kontam da nisi presao prva 2 dela pa ne kontas car GoW-a. Tako sa i ja pricao dok nisam nabavio PS2 izdanja.
GoW1 mi je mnogo bolji, jer mi je prica nekako bolja, licna je bas, drugi deo nije uspeo da docara tu atomsferu osvete kao prvi, bar po meni.
Nadam se najvise dobroj prici u GoW 3. Za ostalo ne brinem ni najmanje.

Poslednja izmena:
E ako ima zagonetki to mi vec ne zvuci lose, jer ja volim igre sa pricom.
Volim ono kad me igra drzi da je igram zato da bi video sta ce se izdesavati u nastavku price.

Pa ako neki serijal ima epsku priču, to je God of War. Mislim, šta ćeš više od jednog čoveka koji je ubio boga i zauzeo njegovo mesto, ali mu đavo nije dao mira pa je rešio da celu mitologiju dokrajči.

Hahahah :d

A sve ima takav ritam i uklopljenost i varijaciju da ne moze ni da se kaze da je igra H&S vec mnogo vise od toga. To je moj utisak mada nisam presao kompletno ni prvi ni drugi :S:

To i jeste najveca snaga GoWa, kada krenes da igras, nikako da prestanes ;).

GOW 1 je bolji od GOW2-ke,ne znam zasto ali GOW 1 sam presao iz 3 cuga dok sam dvojku gnjecio jako dugo,nisam imao taj efekat uvlacenja pod kozu kao u prvom delu.A ending prvog dela me je poprilicno bacio u trans dok u drugom sam imao samo "fina igra efekat". Najveci kvalitet GOW igara,i nesto u cemu su bey premca je sto zapravo pruzaju pravi izazov tokov igranja a to je postignuto fantasticni izbalansiranom trezinom igre.Da se razumemo,a to je svima jasno,da je borbena mehanika smejurija u odnosu na DMC/NG/Bajonetu ali zato je atmosfera/prica/radnja vrhunska i zbog toga je igra takva kakva jeste.

Nema sanse da mogu da kazem, ovaj deo mi je bolji od ovog.. Prvi deo te upoznaje sa pricom i temeljnija je.. u drugom samo nastavljas, ali je gameplay raznovrsniji i bolji i duza je igra.. U kecu su ona dodatna oruzja bila bezveze i uvek sam koristio samo Blades of Chaos, dok sam u drugom dosta cesto prebacivao na ono koplje, sad sam zaboravio kako se zove.. i zadnja scena je bas dobra i komentar mi je bio dok sam gledao.. "ma je*o sam vam mamu u trecem delu!!" :D (izvinjavam se na recniku, Kratos govori iz mene.. :D )

Izraz "je*e kevu" pomenut oko 15 puta na ovoj stranici, a euforija od cinjenice da igrac u ulozi "badass" junaka moze da proliva litre krvi iz nesrecnih piksela, probija plafon. :) Progovara li to srpski seljacki mentalitet iz napadno proevropejizovane (izmislio sam izraz i svidja mi se :d) Bench selekcije?... :p

BTW, da ne bude zabune, i meni se GoW kec svideo, igra zaista ima specifican smek, ali ovoliko odusevljenje i nostalgija oko milionitog ubijenog moba u jednoj H&S igri ostavlja bez teksta... :d

Idi broj piksele, a pusti nas da se euforisemo.. moze? :) Znam da je cudno uci u neku temu i ne videti 90% postova o problemima i konfigurisanju iste.. ;)

Nazad
Vrh Dno