Dorry
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.07.2004
- Poena
- 710
kUdtiHaEX je napisao(la):Nikad gori program za pustanje muzike nisam u zivotu videoJel to neki minimalizam u modi?
![]()
Pa prog ne da je shit, ali zato se bar 2x brze startuje od winampa
kUdtiHaEX je napisao(la):Nikad gori program za pustanje muzike nisam u zivotu videoJel to neki minimalizam u modi?
![]()
Darth Zool je napisao(la):@markokikinda
ako nisi stvorio naviku da koristiš baš mnogo džidža-bidža iz winampa, možeš da probaš foobar2000
nije tako fancy kao winamp ali je zato maksimalno funkcionalan - uprkos tomešto ima more nekakvih opcija
ružan jeste, ali ne i loš.Nikad gori program za pustanje muzike nisam u zivotu videoJel to neki minimalizam u modi?
![]()
pa, i to nije potpuno tacno... kod mene sam isprobavao - Winamp *lite* se brze pokrece nego foobar! A sa Enhancerom ima i znatno bolji zvukDorry je napisao(la):Pa prog ne da je shit, ali zato se bar 2x brze startuje od winampa![]()
Dorry je napisao(la):Pa prog ne da je shit, ali zato se bar 2x brze startuje od winampa![]()
sinter je napisao(la):ja sam odavno zaboravio na winamp.itunes mi mnogo lepse izgleda,mnooogo je funkcionalniji,ima neuporedivo bolji search i bolje organizovanu library,a i daje (meni) bolji zvuk.tu je jos i music store (na njemu,naravno,nikada nisam nista kupio) koji ima gomilu informacija o grupama,pevacima etc.
mmilovan je napisao(la):foobar2000 je zakon, pušta lossless koji god, 24Bit, 192 KHz. To će Winampu da dođe kao podrška na Sveti Nikad
ja ti *definitivno* ne verujem, posto ne znam sta to winampu fali...Bokaco je napisao(la):Kada sada gledam na winamp, mogu da kazem samo jedno: Jadan program do zla boga! Verujte mi da ovde ne preterujem.
Pozdrav
Apsolutno si u pravu što se mogućnosti foobara tiče, ali jedini razlog što ga ne koristim je njegov izgled. Ako postoji neki skin ili bilo koji način da se izgled unapredi objasni nam, i ako je to izvodljivo ja definitivno prelazim na njega.Bokaco je napisao(la):Ja sam jednom prilikom napisao da foobar200 moze da se namesti da izgleda dobro koliko i winamp.
kUdtiHaEX je napisao(la):A koji to lossless ne moze da se pusti u Winampu?
mmilovan je napisao(la):Probaj recimo izvanrednu Winampovu podršku za FLAC.:-devil-: Od fajlova probaj recimo onaj koji sam naveo.
Videćeš šta je radost života...:banana: Mislim da će sa FLAC-om izdržati čitavih pet ili šest sekundi.
nefunkcionalan ti je jer ga nisi dovljno koristio.mac izgled=lep izgled,i to je dovoljno,a pored izgleda ima jos dosta toga.jedini plejer koji mi se jos svidja je amorok,ali njega naravno,na winu ne koristim.itunes ima ubedljivo najbrzi serach i opciju da sam organizuje library.na samo nekoliko klikova ce rasporediti svu muziku na hardu po folderima.kUdtiHaEX je napisao(la):iTunes je meni tako odvratan i nefunkcionalan da je to strasno. I dalje ne kapiram sta to iTunes ima (sem MAC izgleda) i moze a da ne moze WMP koji dolazi sa Windowsom? A i mrzim kada plejer zauzima celu radnu povrsinu.
SINTER je napisao(la):nefunkcionalan ti je jer ga nisi dovljno koristio.mac izgled=lep izgled,i to je dovoljno,a pored izgleda ima jos dosta toga.jedini plejer koji mi se jos svidja je amorok,ali njega naravno,na winu ne koristim.itunes ima ubedljivo najbrzi serach i opciju da sam organizuje library.na samo nekoliko klikova ce rasporediti svu muziku na hardu po folderima.
onda je fenomenalno resena upotreba tagova.opet,na samo nekoliko klikova se upisuju imena izvodjaca,zanr,godina etc.ako ti zauzima ceo ekran,lepo probaj ctrl+M pa ce zauzimati 1/20 ekrana.
onda,tu je jos jedna fina opcija,slusanja zike u lanu (za sta ne bi bilo lose da opet pokrenes onaj server na hamachiu).naime,itunes ima opciju da prikaze library svih ostalih korisnika u lanu i da se muzika slusa live,bez ikakov kopiranja.i naravno,privukla me je podrska za ipod.
malo li je?maltene niko od vas nije nista rekao o ostalim plejerima sem da je foobar ruzan i koliko treba vremena winampu da se startuje (sto je tako nebitno).
Aha... :trust:Maul je napisao(la):Ono sto se meni kod njega svidja, a sto Winamp ne moze :-devil-:, je to sto mozes da mu narokas playlisti koliko hoces, i sve ih razvrstas po tabovima.
Takodje, prikaz playliste (doduse po defaultu ovo ne radi, mora da se instalira dodatni plugin) gde razvrstava i grupise pesme po imenima albuma i izvodjaca - stvarno je preglednije (tj. ovo ne radi ako neki ljakse grebuje audio sa onim Unknown Artist - Unknown Album)
SINTER je napisao(la):@kUdtiHaEX
sta je bilo sa hamachiem.ja sam pokrenuo onaj tvoj topic,ali skoro niko nije odgovorio.ideja za shoutcast uopste nije losa,mada veruj mi da je to u itunesu odlicno uradjeno.ima li neke nade da se vrati server?
Bokaco je napisao(la):@ Maul
Na koji si pugin tacno mislio? Tj, njegovo tacno ime.
1. izgleda solidno, ali meni je to sporedno kod plejera... ionako mi je stalno u trayuBokaco je napisao(la):1. Evo da okacim slike foobara koji sam ja nekako nabudzio. Morate priznati da lepo izgleda.
2. retko koji plugin za winamp radi kako treba
3. Poveruj. Winamp je jad.
4. Ja sam navikao da u plejlistama gledam filename, a ne artist i track name
5. Zamislite jednu plejlistu sa sortiranim albumima vaseg omiljenog izvodjaca, svaki album posebno uokviren, u okviru svakog bitni infoi sa svakog albuma i sl, ma jezivo.
6. Foobar ima mogucnost za neogranicen broj plejlista
7. Foobar pusta sledeci fajl kako treba: Ceo album grebovan u Flacu/Wavpacku sa embaded tagovima. Znaci jedan jedini looseless file, a u foobaru, ceo album sa pesmama i svim tagovima, ukljucujuci i lyrics, ratings, playcount... po potrebi.
8. Winamp=Billy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari