Šta je novo?

GoClever Tab R105BK (RK3066 Dual Core Cortex A9 + Mali400)

ja se bas ponadao da narucim jednu taku. Svidja mi se sto ima okvir pa ne mora da se vadi iz futrole. Zna li neko gde imaju da se nadju slicne? Ed gde si kupio foliju i koja je kinta?
E nesto da pitam uzeo bi micro sd i jednu-dve futrole. Jel ce otvarati to ove nase lopurde, ili lupati neki porez?

Poslednja izmena:
pa futrola ti je oko 8-10e,.. kolko sam ja video.. uglavno i da je 40 msm da nece.. ili te 2 futrole poruci u razmaku od 3,4 dana..

Prikljucio sam huawei e1550 3g modem i radi. (Modem je otkljucan za sve mreze).

Da li je normalno da se tokom punjenja tablet sam ukljuci??? Ugasim ga stavim da se puni on se ukljuci. Iskljucim ga dok je jos na punjacu on se ponovo ukljuci???? Znaci ne mogu iskljucenog da ga punim, naravno ekran ode u sleep mode, ali tablet uvek ukljucen???

rk3066 tableti se uvek pale kad su na punjacu. neki proizvodjaci su to resili firmverom, neki ne. mislim da je moj nesudjeni ployer mogao da se puni ugasen, ovaj sad ne moze. dakle normalno je.

Bas cudno, ali sta da se radi. Meni odjednom prestao da zuji punjac :)

prestane da zuji kad napuni tab :) zuji samo kad puni, a kad je samo ukljucen u struju i tab nije povezan, ili je tab pun ne zuji... barem tako meni....

mislim da mnogo androida ne moze da se puni iskljuceno, cak i raniji simbijani su se ukljucivali kad ih povezes na punjac ugasene...

Primetio sam sinoc kada sam ugisao svetlo i gledao film da svetost probija u levom gornjem i desnom donjem uglu. Kao i da je u gornjem delu na jednoj povrsini belicastije (samo kada se prikazuje nesto crno na ekranu). Jel to normalno?

verovatno da jeste normalno, pojava se zove Backlight bleeding, čest problem TN panela starije generacije

Primetio sam i ja to na mom ekranu, najprimetnije je u gornjem levom uglu. Mada mi ne smeta u svakodnevnom radu.

verovatno da jeste normalno, pojava se zove Backlight bleeding, čest problem TN panela starije generacije
koji crni tn panel starije generacije, ovo je ips ekran... sad, ne znam da li je led osvetljen, jer da jeste to se ne bi smelo desiti... znaci ipak nije led, ako se nekome desava, mada ja uopste nisam ni znao da ima ips panela koji nemaju led osvetljenje... ne znam, ako ti smeta, zameni ga, to uvek mozes da uradis :) mada ako ti ne smeta i sve ostalo radi super ja to ne bih nista dirao jer moze da ti zapadne jos gori... :d

bas me cudi, proverite specifikacije da li je led panel ili ne, ja sam na mobilnom...

mada ako nije led ekran to je mozda jos bolje posto se nikad ne moze javiti treperenje koje me je uzazavalo kod ployera koji je imao led osvetljen panel...

edit: sad sam proverio specicikacije u prvom postu ove teme, koje su preuzete sa goclever sajta i tamo pise da panel ima led backlight... kako led moze da probija sa strane, valjda su te diode iza? ili ne?

Poslednja izmena:
10,1" LCD IPS 1280x800
Backlight - LED. 16:10 16bit colors
Jeste LED je. Pa ima jedan mrtav piksel i to, ne znam razmislicu da li da menjam

ako te ne mrzi da se cimas pokusaj da ga zamenis... ja ti samo zelim srecu da dobijes ispravan uredjaj... ovi kinezi tesko se dobijaju ispravni al kad jednom stignu kako treba onda rade za sve pare...

rekose mi da skoro svi kod njih su imali tu boljku :( Ne znam ed ali izgleda da je tvoja kletva presla na mene :)

koju boljku? mrtav pixel? ili to sa probijanjem svetla? mislim da sam to i ja jednom video kad sam palio uredjaj, ali sam zaboravio na to... ja ga zbog toga sigurno ne bih menjao... ko zna sta drugo moze da mi zapadne :D

pa ti si se dobro opekao kod ployera :) Bre kupovina kod kineza ko ruski rulet. Ne znam ni sam vise sta da uradim :) Malo (da ne kazem mnogo) nervira to sto probija kada gledam film, pa cu odluciti da li da vratim.

pa tako ti je to... :) od svih kineza sam definitivno imao najlosije iskustvo sa prestigiom, ali citam ovde da je blueberry nenadmasiv :D

pogledacu ja kod mene sad bas kako je...

Ja sam kod ployer-a od 3 primerka samo na jednom imao probijanje sa gornje sredine (gde je kamera),ostala 2 primerka nisu imala nikakva probijanja.......da nije bilo mrtvih pixela.Probijanje svetla bi nekako mogao da trpim (u granicama,sto neznaci da moram) ali mrtve pixele nikako (jedino ako su na nekom mestu gde nema sanse da ih primetim).

pa ne desava se nista... koristim ga svakodnevno... filmove jos ni jednom nisam pustio, kad pustim javicu dal ima nesto... mada sumnjam da ce moj tab ikad pustiti film.... :) yt sam recimo gledao i nisam video nista... vristao bih ovde sigurno da sam nesto primetio... jednom prilikom paljenja sam video da je gornja leva polovina malo svetlija, i to je ostalo na tome... nisam vise primecivao tako nesto...

hm... ja bih mozda ovu drugu ako lepo pasuje u nju... kad bude stigla da se nadjemo da probam, pa ako pasuje da uzmem... vazi?

inace, sad kad sam palio tab obratio sam paznju da li ima probijanja (posto je tad ono sve crno) i nisam video... mozda kad se pojaca osvetljenje, ne znam...

ako odustane ed hunter,javljam se ja za tu belu,da obucem ployer momo12 :alo::

Vrh Dno