Šta je novo?

GoClever Tab R105BK (RK3066 Dual Core Cortex A9 + Mali400)

Pa nek pogleda u /system/app jel ima superuser.apk, nek pogleda u /system/xbin jel ima su file i nek pogleda u /system/bin jel ima su file. Ako nema nigde, nije rutovan, a ako ima, onda jeste. Ako i dalje govori da je rutovan nek nosi kod ovih, nek uzme drugi ili nek preflesuje ROM njegov.

Pa meni nije bas prrglasno ali se cuje. Inace imam 1 mrtav piksel:-( pomalo nervira ali..... imam ja u stanu Neke Male gremline koji mi kvare tehniku :)

Ljudi mali OFF ali moram šta ću...ovde ste mi najsigurniji :) pošto naručeni GC ne stiže još izleteo mi je za prvu pomoć dok ne stigne GC ....

Naleteo sam na dva tableta koja će posle koristiti moj matori za posao...
1.amsung galaxy p1000
2.Wayteq xPad 70

Razlika je 10e jeftiniji P1000!!!

Nisam imao prilike da koristim ni jedan....majstori dajte mišljenja!!!Treba mi hitno!

Može i na PM da ne offujem temu!!!

Da li je bi ova tastatura odgovarala za Ployer 12? Reklo bi se da su isti proizvodi iznutra. Znam da se neki ovde imali i Ployera :) pa možda mogu da ocene.

Ljudi mali OFF ali moram šta ću...ovde ste mi najsigurniji :) pošto naručeni GC ne stiže još izleteo mi je za prvu pomoć dok ne stigne GC ....

1.amsung galaxy p1000
2.Wayteq xPad 70

Nisam imao prilike da koristim ni jedan....majstori dajte mišljenja!!!Treba mi hitno!

P1000 је без дилеме бољи, али нешто ми ту не штима да кошта исто, а камоли да је јефтинији од xPad 70. Ем има бољи хардвер, "бранд", квалитет израде, 3G... не бих ја то узимао без гаранције.

Da li je bi ova tastatura odgovarala za Ployer 12? Reklo bi se da su isti proizvodi iznutra. Znam da se neki ovde imali i Ployera :) pa možda mogu da ocene.
Тастатура се повезује преко bluetooth везе тако да се може користити с било којим уређајем :)

Али нисам видео да се негде може купити одвојено :trust:

Ево дименизија оба уређаја:
Ployer Momo12 - 263.5*173.5*10.5mm
GOCLEVER TAB R105BK 266x175x9 mm

GoClever је мало мањи па нисам сигуран да ли ће моћи да лежи у тастатури за ношење, али за куцање без проблема.

Poslednja izmena:

1.amsung galaxy p1000
2.Wayteq xPad 70

Imao sam oba, Samsung je svakako bolji.

I ja kapiram da je P1000 bolji.Samo mi recite na šta da obratim pažnju pri kupovini???

I ja kapiram da je P1000 bolji.Samo mi recite na šta da obratim pažnju pri kupovini???
Ако не добијаш уз њега гаранцију не бих узимао таблет који може бити већ прилично матор на лепе очи тј. без неке радне гаранције од бар 5 дана што значи да мораш имати поверења у купца.

E pa to je zez...lik nije odavde.Ipak idem da vidim onaj xPad pošto je nov i neotvoren a dečko je uz Bg-a...aj javljam šta sam uradio.

Pa ako je wayteq nov i ne otvoren onda je to to, realno za taj gaalxy tab ne vredi dati vise od 150-170e ako je u extra stanju i sa svom opremom, a toliko je otprilike i nov taj wayteq..

Pa ako je wayteq nov i ne otvoren onda je to to, realno za taj gaalxy tab ne vredi dati vise od 150-170e ako je u extra stanju i sa svom opremom, a toliko je otprilike i nov taj wayteq..

Ne sabotiraj;), iz potaje nutkam moj/bivsi tvoj/bivsi Mobilx-ov SG 7+, pa ispitujem teren;)

Ne sabotiraj;), iz potaje nutkam moj/bivsi tvoj/bivsi Mobilx-ov SG 7+, pa ispitujem teren;)

Galaxy tab jeste dobar za tih 170e, ali za nepunih 100e vise imas galaxy tab 7+, koji je uredjaj za 22. vek, ima 8 jezgarni cpu,1TB skladisne memorije, keramicko kuciste, kameru od 45mp, sa stabilizacijom slike, prednju kameru od 12mp i ekran FULL HD rezolucije.. :)

Jel ok ovako??? :D :D :D :D

Galaxy tab jeste dobar za tih 170e, ali za nepunih 100e vise imas galaxy tab 7+, koji je uredjaj za 22. vek, ima 8 jezgarni cpu,1TB skladisne memorije, keramicko kuciste, kameru od 45mp, sa stabilizacijom slike, prednju kameru od 12mp i ekran FULL HD rezolucije.. :)

Jel ok ovako??? :D :D :D :D

Svaka ti je k'a Njegoseva!:p
A ima i koznu rotirajucu futrolu...

Poslednja izmena:
heheheheh e nasmejali ste me!!!
Evo ovako...upravo uzeh xPad u nekoj zameni.A p1000 tek treba da vidim šta će biti sa njim jer mi se lik nije javio.Nadam se da će sutra.
xPad je bukvalno ispod čekića izašao...lik mu nije uradio ni update na ICS.Čak nije ni resetovao uređaj :D evo njegovog gmail naloga na tabletu :D Ako se pokaže ok tablet ide mom matorom za biznis :)
Sad još da pohvatam za update kako ide šta.... :)

heheheheh e nasmejali ste me!!!
Evo ovako...upravo uzeh xPad u nekoj zameni.A p1000 tek treba da vidim šta će biti sa njim jer mi se lik nije javio.Nadam se da će sutra.
xPad je bukvalno ispod čekića izašao...lik mu nije uradio ni update na ICS.Čak nije ni resetovao uređaj :D evo njegovog gmail naloga na tabletu :D Ako se pokaže ok tablet ide mom matorom za biznis :)
Sad još da pohvatam za update kako ide šta.... :)

Update je, sto bi rekle babe, piece of cake, idi na Wayteq sajt, ima uputstvo, i na konju, odnosno na ICS-u si.

da sad ga čitam...samo mi nije jasan deo....Copy the four extracted files to the root folder of an empty microSD card

da li to znači da na SD kartici napravim novi folder pa u njega update ili prosto copy/paste fajlove na karticu bez novog foldera...

da sad ga čitam...samo mi nije jasan deo....Copy the four extracted files to the root folder of an empty microSD card

da li to znači da na SD kartici napravim novi folder pa u njega update ili prosto copy/paste fajlove na karticu bez novog foldera...

zip/rar fajl extract to SD, znaci u root, bez foldera, samo fajlovi direkt u removable storage (kartica).

sjajno..upravo to uradih :)
ajd odoh da čačkam pločicu :)

i završeno :)
Hvala svima na pomoći i izvinjavam se na off postovima!!!

Gledam preko onog sajta gde su narucene olovke, pa sam naleteo na ove futrole:
http://dx.com/p/lychee-pattern-prot...amsung-galaxy-note-10-1-gt-n8000-white-154461
http://dx.com/p/protective-pu-leath...er-prime-tf201-other-10-1-tablet-black-121301
http://dx.com/p/lychee-pattern-prot...r-samsung-galaxy-note-10-1-n8000-black-157650
Zanima me moze li tu da pase goclever, posto je on u duziniu veci 1cm naspram galaxy tab 10.1? Tastatura mi i ne treba za prenosenje, to mi nekako vise za kucnju varijantu. Video sam i neke bluetooth miseve. Jel mogu oni da se koriste uporedo sa tastaturom ili moram neki wifi?Imam od banke intesa onu visa karticu za net, pa sam mislio sa njom da platim (u koliko je to moguce) plus da uzmem neku mem karticu?
Gde ovde ima jeftino da se nadje zastitna folija za ekran?

Jesi siguran da je ceo centimetar, to mi deluje mng da nisi mislio na milimetar??

evo dimenzije
galaxy note 10.1 n8000 175.3 x 257.8 x 8.9mm.
galaxy tab2 10.1 256.7 x 175.3 x 9.7mm
goclever 266x175x9 mm

Poslednja izmena:
Vrh Dno