Šta je novo?

Gmail nalog

Jos jednom hvala na ekstra brzim pozivima!

Pozdrav!

Ako neko misli da sam zasluzio jedan poziv bas bi bilo kul i jako bih bio zahvalan jer na ovoj adresi ispod pogiboh od spama!!??
[email protected]
Pozdrav ,)

E hvala ljudi,za pola sata vec 3 poziva,dovoljno je!HVALA,HVALA I HVALA SVOJ TROJICI!
Pozdrav ,)

Ako nekom treba pozivnica neka se javi.. Imam jos samo 99! Zato pozurite...

[email protected]

Zar ne mislite da cete ovako dobijati SPAM na ove adrese koje ste ostavili, jer je ovo javni forum tj. moze da cita ko god hoce i moze pa vam predlazem da radite putem pm-a. Od mene toliko na ovu temu, samo nastavite da se pozivate.

ma opusteno mogu da zabatale sve ostale naloge, u kategoriji besplatnih g-mail je stvarno naj (nista daj :D )
ja starije mailove od njega koristim samo u situacijama kada postoji pretnja reklamama

kolko su u sustini uradili dobar marketinski potez sa tim invite-ovima.
ne nije to bilo radi testiranja - vec da bi se sto vise ljudi uclanilo ;)

ovako deluje kao nesto cool kad imas gmail.com, jer ne mozes tek tako da se uclanis - moras da znas nekoga ko je clan bla bla bla....

Istina, ali ga ne hvalim zbog toga vec zato sto ga intezivno koristim u toku celog dana, od njegovog starta
(znam, zvuci kao reklama za uloske :smash: ),
strava je sto nema reklama, extra je brz i na dial-up-u, i iako je 'vazda u
nekoj beta fazi fercera bez ikakvih problema. Lepo od njih sto ne komplikuju
samo koriscenje mail-a cestim izmisljotinama koje se pojavljuju pride, kao sto
to radi yahoo, Navala kod njih je pocela zato sto su prvi
ponudili free mailbox veci od GB, sada jednostavno ne prestaje.

Sta mislite, kada bi mail provajderi uradili jedan pretres drugova clanova,
koji je region vodeci po broju korisnika BESPLATNIH naloga ?

Poslednja izmena:
Prosvetli nas :D stvarno nemamo pojma mislim da bi bili medju poslednjima ali kada bi se lista gdedala unatraske. :D

PS> Nediraj mi Yahoo!

Ma mail.ru je zakon.
Na gmail-u ne možeš da šalješ/primaš exe,rar,zip i druge fajlove. Pravi problem sa attachment-om većim od 4 mb i... šta još trebaju da osakate kod mail-a? Mislim da je i ovo dovoljno. Na reklame mogu i da im pogledam kroz prste pošto ne ubacuju banere pa nisu teške za skidanje.

Kome treba pozivnica nek baci PM :D

edit:

POP im je spor. Može to mnogo brže.

Poslednja izmena:
Pharos je napisao(la):
Ma mail.ru je zakon.
Na gmail-u ne možeš da šalješ/primaš exe,rar,zip i druge fajlove. Pravi problem sa attachment-om većim od 4 mb i... šta još trebaju da osakate kod mail-a? Mislim da je i ovo dovoljno. Na reklame mogu i da im pogledam kroz prste pošto ne ubacuju banere pa nisu teške za skidanje.

Kome treba pozivnica nek baci PM :D

edit:

POP im je spor. Može to mnogo brže.

Mozes da saljes/primas rar i zip (exe nisam probao), a i POP im i nije tako spor.

Poslednja izmena:
Prosvetli nas :D stvarno nemamo pojma

ma ja to 'kovelim' kao preporuku ljudima koji ne koriste emaila suareza,
ima medju njima onih koje mrzi da citaju 500 i kusur postova,
jedan mali repete ne skodi "a kad ne skodi... :eyebrows: "

@GEOM, Alene Oprosti za yahoo,o izvinte molim vas, ja se stvarno izvinjavam, ima jedan ludak,
zove me pet putiju iz mesta, dal' je poludeo " :d
offtopic: ima li na yahoo neki bounce za
nezeljenu postu, osim ovoga spamguard-a+ koji se placa, jeste da se bulk
sam prazni ali je prosto, ustvari prostacki, iritirajuce koliko se puni

PS. pop im je brzi cak i od ovoga naseg pravoslavnog kada treba da uzme lovu :-devil-:

apolon je napisao(la):
Mozes da saljes/primas rar i zip (exe nisam probao), a i POP im i nije tako spor.
Pa za primanje/slanje arhiva kako kad.
Meni je kolega slao zipovan c source code i nije mogao da pošalje.
Sad koliko vidim to je ispravljeno. Problem je i dalje što se ne mogu slati exe datoteke, pa čak i ako su upakovane pomoću nekog arhivera, što je veliki nedostatak. Kako da klijentu pošaljem exe verziju mog programa? Da mu kačim na rapidshare ili da mu objašnjavam da promeni pera_zip u pera.zip :D
Kod mail.ru toga nema.
Za pop nisam pričao da je spor, samo sam rekao da može bolje.

pOz

Kome treba pozivnica, neka ide na gmail.google.com
Uloguje se kao [email protected]
Password je benchmark
I nek posalje sebi pozivnicu :banana:

Onda je udajte sami !

pharose care, ti si kralj...
samo si jos trebao da indeksiras od keca - pozivnice.za.dz.1
pa svaki 99-ti da otvori sledeci mail

A GDE SADA MI ISPOD 100 POSTOVA DA LUPETAMO !? :d :d :d

Imam kolegu slovenca koji koristi mail.ru, malo ga cudno gledaju kada
daje adresu , (kao nekada za hotmail koji asocira na hotline). Dobar je,
pogotovo kada izleti banner sa brides.ru :p

Pored [email protected]
Dodao sam i pozivnice.za.dz.1@gmail - [email protected]
To je trenutno 120 pozivnica.
Da ne bi ste više spamovali po ovoj temi i da je moderatori ne bi lockovali, ulogujte se redom na svaki od ovih naloga, pošaljite sebi pozivnica koliko vam treba, i kad na jednom nalogu ponestane pozivnica, napišite koji je to nalog da ostali korisnici ne bi morali da traže. Samo molim vas idite redom.
Hvala

Gospodo forumaši, evo još boljeg rešenja.
Na brzinu sam iskodirao php skriptu za slanje gmail pozivnica.
Sve što treba da uradite je da odete na http://panceo.milicevici.com/gmail i unesete svoju email adresu :D
Sad izvinite što je domen malo duži i nije lak za pamćenje, ali domen koji trenutno imam je jako spor, tj. na čekanje email se čeka i po sat vremena.
Kad primetim da nema dovoljno pozivnica u bazi, ubaciću nove, a ako neko želi da pokloni svoje pozivnice može da mi baci PM.
Recite mi šta mislite :D

pOz

P.S.

Za moderatore:
Ako može ovaj moj link da se stavi na neko vidno mesto jer je mnogo brže doći do pozivnice na ovaj način nego bespotrebno pisati po forumu i čekati na nekog da vam pošalje pozivnicu.
Hvala!

Poslednja izmena:
Super sto si uradio skript. Sada ne moraju svi da spam-uju ovaj thread.
Bilo je tako nesto jos odavno, kada nije bilo tako lako dobiti invite, na nekim stranim sajtovima. Mozda jos ima i sada, ali ne verujem. Ja ne mogu da verujem da ima jos ljudi koji nemaju gmail.
Ajde i ja malo da pomognem. Uradio sam redirekciju url-a da bi lakse zapamtili adresu.
Nova adresa je www.gmailinvites.co.sr

Vrh Dno