Не.Da li neko zna da li može da se uplati dopuna na ne registrovani broj ?
Не.Da li neko zna da li može da se uplati dopuna na ne registrovani broj ?
Ne možeš, kao ni na *100# ne možeš da proveravaš ni stanje ni ništa, piše da nije dozvoljeno.Da li neko zna da li može da se uplati dopuna na ne registrovani broj ?
Ни један провајдер не дозвољава.Ne možeš, kao ni na *100# ne možeš da proveravaš ni stanje ni ništa, piše da nije dozvoljeno.
.
Napravili su glupost i to čistu .Ispravka, ne može se zvati korisnički servis sa neregistrovanog broja.
Može da se primi SMS na neregistrovani broj.
Globaltel još očito ima problem sa volte, upravo razgovarao i ne vredi taj neko me ne čuje posle određenog vremena, tako da sam ga deaktivirao za sad.Dual Sim telefon?
Bratijo naša kada si ulazio u globaltel znalo se da nema VOL LTE, kao što ni sar nisi dobio obavestenje od bili koga da imas vol te. Manje citaj forumGlobaltel još očito ima problem sa volte, upravo razgovarao i ne vredi taj neko me ne čuje posle određenog vremena, tako da sam ga deaktivirao za sad.
proradilo odmah nakon kucanja koda, iPhone XDva koda za uključivanje i isključivanje VoLTE, ne znam da l' ima svrhe probati ako vam nije još uvek omogućen
*801# za uključivanje
*800# za isključivanje
Jeste...trenutno honor magic 7 lite...inace, koristim globaltel bukvalno od pocetka Globaltela i ja jesam dobio sms da mi se aktivirao Globaltel. A ako je bitno, zbog Volte-a, oba broja su mi GlobaltelDual Sim telefon?
Zašto bi trebalo da ne mozeš da primaš 2 poziva odjednom Bože...@amfora ja imam sličnu situaciju, kada pričam na Globaltel broju gde je aktiviran VoLTE i stiže mi na drugi broj poziv na kome je isto VoLTE aktivan telefon najnormanlije stiže poziv i ako bi trebalo da je broj nedostupan dok pričam na Globaltel broju.
Ako taj dolazni poziv odbijem ili pustim da "odzvoni" do kraja, naravno i ako se javim prekine mi se i aktivan poziv.
Zato što moj telefon nikada nije mogao da primi poziv na SIM2 ako već pričam na SIM1, prijavljuje da je nedostupan. Dual Sim Standby nije Dual Sim Active.Zašto bi trebalo da ne mozeš da primaš 2 poziva odjednom Bože...
Stare kartice , kad zoves nekog broj je zauzet, nove kartice zoves pa zoves srize mu poziv, APSILUTNO nema vezs sa vol te
Ja bi to iskoristila u sto kracem roku. Posto nemam svaki put net kuci.За регистрацију броја добија се 20ГБ. Да ли се тих 20ГБ преноси ако се активира неки од пакета са интернетом или се бришу након неког времена? Размишљам о куповини Глобалтел броја свака инфо је добродошла.
Пуно ти хвала, душа си, прави одговор на питање које сам поставио.Ja bi to iskoristila u sto kracem roku. Posto nemam svaki put net kuci.
Da se nadovezem na Milicu😂… Da, prenose se.За регистрацију броја добија се 20ГБ. Да ли се тих 20ГБ преноси ако се активира неки од пакета са интернетом или се бришу након неког времена? Размишљам о куповини Глобалтел броја свака инфо је добродошла.
Meni je npr na jedan broj stigao sms o aktivaciji volte a na drugom se samo pojavilo bez ikakvog obavestenja...Medjutim, na oba broja kada je razgovor u toku desava se da me sagovornik jednostavno ne cuje. Situacija je ista na oba broja...Iskljucio sam Volte i radi sve normalno....Bratijo naša kada si ulazio u globaltel znalo se da nema VOL LTE, kao što ni sar nisi dobio obavestenje od bili koga da imas vol te. Manje citaj forum
Da pojasnim, problem nema veze sa Volte uslugom, mislim da im mreža uopšte ne funkcioniše. Nikakav signal pri pozivanju i primanju poziva sa drugih mreža.Imate li problema sa pozivanjem i primanjem poziva preko Globaltela? Volte nije još aktiviran.
I kod mene, pozivi jedva rade, iz 3-4-5 puta. Signal jedva. Bio ful.Krepao VoLTE of jutros
Krepao VoLTE of jutros
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari