Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Zašto bi uplatio kredit na neregistrovan broj, kad ne možeš da ga koristiš? Sa neregistrovanog broja možeš da zoveš samo korisnički servis - i to samo da se registruješ, ili hitne službe.
Pozdrav

Ispravka, ne može se zvati korisnički servis sa neregistrovanog broja.

Može da se primi SMS na neregistrovani broj.

• Like
Reagovanja: uji
Globaltel nema postpaid uslugu🤣🤔

Globaltel još očito ima problem sa volte, upravo razgovarao i ne vredi taj neko me ne čuje posle određenog vremena, tako da sam ga deaktivirao za sad.
Bratijo naša kada si ulazio u globaltel znalo se da nema VOL LTE, kao što ni sar nisi dobio obavestenje od bili koga da imas vol te. Manje citaj forum

Dual Sim telefon?
Jeste...trenutno honor magic 7 lite...inace, koristim globaltel bukvalno od pocetka Globaltela i ja jesam dobio sms da mi se aktivirao Globaltel. A ako je bitno, zbog Volte-a, oba broja su mi Globaltel

Ja sam dobio sms prosle nedelje i radio je 2 dana i sad je nestao🤣🤣.
Ussd kod mi napise da je aktiviran al njok nema ga🤣🤣
Sacekacu resice za par dana,nedelja,meseci...godina.
Posto u call centru nemaju realno pojma o zivotu tako da nema poente zvati ih da bi se dobila neka nebuloza od odgovora.

@amfora ja imam sličnu situaciju, kada pričam na Globaltel broju gde je aktiviran VoLTE i stiže mi na drugi broj poziv na kome je isto VoLTE aktivan telefon najnormanlije stiže poziv i ako bi trebalo da je broj nedostupan dok pričam na Globaltel broju.
Ako taj dolazni poziv odbijem ili pustim da "odzvoni" do kraja, naravno i ako se javim prekine mi se i aktivan poziv.

@amfora ja imam sličnu situaciju, kada pričam na Globaltel broju gde je aktiviran VoLTE i stiže mi na drugi broj poziv na kome je isto VoLTE aktivan telefon najnormanlije stiže poziv i ako bi trebalo da je broj nedostupan dok pričam na Globaltel broju.
Ako taj dolazni poziv odbijem ili pustim da "odzvoni" do kraja, naravno i ako se javim prekine mi se i aktivan poziv.
Zašto bi trebalo da ne mozeš da primaš 2 poziva odjednom Bože...
Stare kartice , kad zoves nekog broj je zauzet, nove kartice zoves pa zoves srize mu poziv, APSILUTNO nema vezs sa vol te

I mojoj supruzi se to pocelo da desava,da joj pukne veza ako je u sred nekog razovora drugi broj pozove!Pa sam iskljucio Volte,i sad je OK.

Zašto bi trebalo da ne mozeš da primaš 2 poziva odjednom Bože...
Stare kartice , kad zoves nekog broj je zauzet, nove kartice zoves pa zoves srize mu poziv, APSILUTNO nema vezs sa vol te
Zato što moj telefon nikada nije mogao da primi poziv na SIM2 ako već pričam na SIM1, prijavljuje da je nedostupan. Dual Sim Standby nije Dual Sim Active.
Pomešao si sa CallWaiting opcijom. 😉
@gorgilije meni najnormanlije radi CallWaiting opcija ne prekine ako poziv stiže na Globaltel broj na koji je već aktivan poziv.

Poslednja izmena:
За регистрацију броја добија се 20ГБ. Да ли се тих 20ГБ преноси ако се активира неки од пакета са интернетом или се бришу након неког времена? Размишљам о куповини Глобалтел броја свака инфо је добродошла.

За регистрацију броја добија се 20ГБ. Да ли се тих 20ГБ преноси ако се активира неки од пакета са интернетом или се бришу након неког времена? Размишљам о куповини Глобалтел броја свака инфо је добродошла.
Ja bi to iskoristila u sto kracem roku. Posto nemam svaki put net kuci.

Da se nadovezem na Milicu😂… Da, prenose se.

Bratijo naša kada si ulazio u globaltel znalo se da nema VOL LTE, kao što ni sar nisi dobio obavestenje od bili koga da imas vol te. Manje citaj forum
Meni je npr na jedan broj stigao sms o aktivaciji volte a na drugom se samo pojavilo bez ikakvog obavestenja...Medjutim, na oba broja kada je razgovor u toku desava se da me sagovornik jednostavno ne cuje. Situacija je ista na oba broja...Iskljucio sam Volte i radi sve normalno....

Imate li problema sa pozivanjem i primanjem poziva preko Globaltela? Volte nije još aktiviran.

Ne samo Globaltel već i mts - ogromni problemi od jutros.

Sta se desava sa nemogucnoscu pozivanja fiksnih brojeva? Probao da pozovem i sa brojeva mojih koji su a1 i yettel i ne moze ni sa njihovih.

Sto se tice globaltela, podnosim ovih dana zahtev za prebacivanje u a1. Smucilo mi se apsolutno sve. A vec sam pominjao i svi znamo mane i cenu toga sto kao malo manje placamo ovo sto nista ne valja u stvari.
Signal mi je toliko los svuda, da ne mogu da verujem da je mts toliko losiji od druge 2 mreze. Zivim u centru Bg, jako blizu bazne, uvek u stanu koji je na poslednjem spratu pritom, imam 1 crticu jacine mreze. I gde god da se krecem je maksimum 2 crtice. Telefon je iphone 15 pro max inace.

Vrh Dno