Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

narode, je li iko preko sajta uspeo da registruje broj..ovo je strasno, 2 dana i nece pa nece

Uspeo sam devetog uveče sa pasošem i selfie fotografijom. Kodovi su kasnili poprilično, možda nekih 40-tak minuta do sat vremena.

Eo digao se iz mrtvih🤣 mislim VoLTE.

Stigne poruka kao sjajne vesti, aktivirali smo ti VoLTE, pozovem testa radi njihov CC, prebaci na 3G 😂

Jel' uspeo neko na Pixel-u da upali? Meni danas stiže poruka, ali ne biva sa Shizuku nikako. Probao sam i onaj kod, stoji upaljen, ali IMS Status: Unregistered...

hvala B, javlja se cesce korisnicka podrska preko maila, a i uspeo sam rigistrovati broj konacno preko sajta, pa sam happy

moram da pohvalim podrsku putem FB i maila, nesto su drasticno popravili, i sajt radi ok, do pre par dana nikako

Читам утиске у теми и одустајем од глобалтеловог броја. Ипак се ради о висококвалитетном оператеру који далеко надмашује моја скромна очекивања ка просечним нивом рада и услуге без потешкоћа. Сачекаћу да мало снизе квалитет својих услуга не смем да ризикујем не знам како телефон може да реагује на тако беспрекорну услугу.

Meni proradio juce RCS, sam od sebe. :D
Ne znam dal ste pisali o tome, pretraga nije pomogla..

Meni je VoLTE proradio uz pomoć koda, tj. nije odmah već je krenulo da radi od jutra. Jedino RCS nemam još, mada je iPhone sa kineskog tržišta, tako da ne znam da li to isto pravi problem potencijalno.

Meni je VoLTE proradio uz pomoć koda, tj. nije odmah već je krenulo da radi od jutra. Jedino RCS nemam još, mada je iPhone sa kineskog tržišta, tako da ne znam da li to isto pravi problem potencijalno.
RCS trenutno nije podrzan za iPhone (iOS 18) na mrezama u Srbiji, slicno je i u ostatku Evrope. Do Apple-a je.😊

Poslednja izmena:
op op, evo ga radi, Pixel 6a i iPhone 16 PM i iPhone 12
1744920380720.png

*801# zavrsio posao

Kod mene neće, isto Pixel 6a.

Kod mene danas mreža nešto brljavi, mada bih rekao da je do VoLTE, moram dva-tri puta da pozovem kako bi počelo da zvoni kod osobe koju pozivam.

Kod mene takođe, isti simptomi :( Pored toga, VoLTE mi i dalje ne radi iako sam primenio i kôd i stigla mi je pre neki dan poruka da sada mogu da uživam u blagodetima VoLTE-a :)

Kod mene danas kad sam zvao ljude - i na yettel i na mts - biva kao da su zauzeti, a zapravo nisu bili, tek nakon par uzastopnih poziva sam uspeo da ih dobijem. Biće vraćanja u Yettel koliko vidim kad prođu ovih 2 meseca.

Zvao sam druga u Globaltelu, javlja mi da je nedostupan, a on sve vreme u mreži. Video poruku na instagramu, čudi se kako mu mobilni nije zvonio, niti dobio poruku o propuštenom pozivu, da ga pozovem opet (prošlo pola sata), pozvao ga, tek onda sam ga dobio. Koristi iPhone, sumnjam na VoLTE.

Zvao sam druga u Globaltelu, javlja mi da je nedostupan, a on sve vreme u mreži. Video poruku na instagramu, čudi se kako mu mobilni nije zvonio, niti dobio poruku o propuštenom pozivu, da ga pozovem opet (prošlo pola sata), pozvao ga, tek onda sam ga dobio. Koristi iPhone, sumnjam na VoLTE.
Definitivno treba iskljuciti VoLTE....

Nazad
Vrh Dno