galebsjuga
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.12.2019
- Poena
- 135
narode, je li iko preko sajta uspeo da registruje broj..ovo je strasno, 2 dana i nece pa nece
Kod mene radi normalno od prvog trenutka. Aktivirao sam ga preko koda.Jel vaskrsao kod nekoga ovaj mučenik VoLTE?
A sta ne radi na VoLTE? Kod mene je sad ok. Ujutru je bio u prekidu.Kod mene radi normalno od prvog trenutka. Aktivirao sam ga preko koda.
Od nekih 18h radi kako valja. U tom nekom period mi net na MTS kartici nije radio ali na Globaltel jesteJel vaskrsao kod nekoga ovaj mučenik VoLTE?
Kod mene bio zornjak. 😉Eo digao se iz mrtvih🤣 mislim VoLTE.
Kontakt centar, hitni pozivi i USSD ne idu preko VoLTE vec kao GSM (2G/3G). To je normalno.Stigne poruka kao sjajne vesti, aktivirali smo ti VoLTE, pozovem testa radi njihov CC, prebaci na 3G 😂
Pa to je 2G.Meni kad zovem sada, stoji G znak. Dakle nije ni 2G, već G.
G je GPRS, E je EDGE i to je u prevodu 2G.Meni kad zovem sada, stoji G znak. Dakle nije ni 2G, već G.
Nisam dobio SMS, probao *801# za uključivanje, dobijem da je VoLTE ukljucen, medjutim i dalje ne radi.
Kontakt centar, hitni pozivi i USSD ne idu preko VoLTE vec kao GSM (2G/3G). To je normalno.
Neće, Pixel 8.Jel' uspeo neko na Pixel-u da upali? Meni danas stiže poruka, ali ne biva sa Shizuku nikako. Probao sam i onaj kod, stoji upaljen, ali IMS Status: Unregistered...
RCS trenutno nije podrzan za iPhone (iOS 18) na mrezama u Srbiji, slicno je i u ostatku Evrope. Do Apple-a je.😊Meni je VoLTE proradio uz pomoć koda, tj. nije odmah već je krenulo da radi od jutra. Jedino RCS nemam još, mada je iPhone sa kineskog tržišta, tako da ne znam da li to isto pravi problem potencijalno.
Definitivno treba iskljuciti VoLTE....Zvao sam druga u Globaltelu, javlja mi da je nedostupan, a on sve vreme u mreži. Video poruku na instagramu, čudi se kako mu mobilni nije zvonio, niti dobio poruku o propuštenom pozivu, da ga pozovem opet (prošlo pola sata), pozvao ga, tek onda sam ga dobio. Koristi iPhone, sumnjam na VoLTE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari