Optimus Primal
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.08.2023
- Poena
- 75
Na preostale dane se produzava 30 dana.i kada uplatis za koliko vreme se produzava ?
Na preostale dane se produzava 30 dana.i kada uplatis za koliko vreme se produzava ?
Pa dobiješ novu karticu logično.kada se zatrazi prenos broja iz mts-a, da li salju novu sim karticu ili se nastavlja koriscenje mts-ove?
Da li je potrebno telefon nesto posebno podesiti da bi radio roming u Gr ?Radi 4g na Globaltelu i u Hu i u Gr.
Još jednom da citiram sam sebeKonačno pozvah korisnički servis da vidim što mi stalno skidaju 999 RSD za Freepaid, a trebalo bi da se smanjuje. Objasnim sve, kažu saćemo odmah da proverimo, da u pravu ste, pisaćemo odmah tehničkoj podršci, pa će oni to rešiti i prebaciti vam taj višak na kredit.
Kao sve kod Globaltela, nije baš sve kako kažu.Još jednom da citiram sam sebeDakle, javio mi se konačno neko iz Globaltela ko je malo bolje upućen u funkcionisanje stvari i objasnio ovo oko uplaćivanja Freepaid-a pre isteka 30 dana. Ovako funkcioniše, možda nekom pomogne:
Ako se Freepaid paket uplaćuje mesec za mesec (nije važno da li je aktivirana automatska obnova), tj. ako se čeka 30 dana, pa uplaćuje za naredni mesec, cena se smanjuje u skladu sa pravilima promocije koja su navedena na sajtu. Sa druge strane, ako se u toku jednog meseca više puta uplati Freepaid paket (to ja trenutno radim pošto želim da iskoristim što više ove akcije sa dodatnih 30 GB neta), akcija smanjivanja cene će se primeniti isključivo ako se sačeka da isteknu svi uplaćeni mesečni paketi, pa se onda uplati za sledeći mesec.
Jedino ako morašДа ли препоручујете глобалтел број за главни?
Samo čitajući ovu temu mi je jasno da kod njih neke stvari mogu ovako i onako, ali ovo nije samo na osnovu njihovog objašnjenja. Ja sam tokom maja i juna već 4 puta uplatio Freepaid (i planiram još nekoliko puta) i svaki put mi je naplaćeno 999 RSD, a uveliko bi trebalo da budem na 949 RSD, ako ne već i na 899, pa je to kako su mi objasnili kod mene primenljivo.Kao sve kod Globaltela, nije baš sve kako kažu.
Drugar uplaćuje po nekoliko puta mesečno i trenutno mu je najskuplji paket 1200, što nikako nije moglo biti da je tako kako ti je objašnjeno.
Meni je glavni broj na Globaltelu nekoliko meseci već. Odmah po prelasku sam imao problem sa porukama od Intese, ali sam to rešio tako što sam otišao u Intesu i prijavio da sam prebacio broj u Globaltel. Od tada stižu poruke bez izuzetka. Sve ostale poruke mi za sada rade, tipa parking, GSP... Stižu mi verifikacione poruke npr. sa Enebe i sličnih sajtova. Jedina stvar koja mi i dalje ne stiže su 2FA poruke od Apple-a za prijavljivanje na Apple ID, ali to sam rešio na drugi način.Да ли има проблема, недоступност, губитка мреже, не стизања ВАС порука или неких других?
Postoji mogućnost i da te zove govorni automat pa izdiktira 2FA kod.Jedina stvar koja mi i dalje ne stiže su 2FA poruke od Apple-a za prijavljivanje na Apple ID, ali to sam rešio na drugi način.
Ako je u pitanju banka, obavesti ih i radice. Za ostalo, npr. Google, Apple proradilo mi je za nedelju dana.Juce sam uzeo novi broj u Globaltelu. Zanima me kakvo je trenutno stanje sa 2FA porukama, najvise me interesuje za PayPal? Istekla mi je Y. pripejd kartica i moram zvati call centar PP u Irskoj, pa da ne bude da dajem broj koji opet nece raditi. A ponuda na Globaltelu mi odgovara kao sekundardni sim, ali ako je kriticno oko 2FA necu da rizikujem. Generalno sam dobio vise nego sto sam ocekivao. Internet sasvim okej radi, a i kvalitet poziva se dosta popravio od kada ih je mts preuzeo.
Radi i poziv na čekanju i konferencijski poziv, upravo testiranoPostoji li poziv na čekanju? Ili da bataljujem mobilni telefoniju jer kod nas svi operateri su raspad? 😀
Radi.Да ли вам ради рцс и да ли мрежа подржава рцс?
Kako kome. Ko je preneo broj kod njih male sanse da ce raditi. Na njihovim 0677 brojevima radi.Да ли вам ради рцс и да ли мрежа подржава рцс?
Radi i ovima sto prenesu.Ja sam jedan od njihKako kome. Ko je preneo broj kod njih male sanse da ce raditi. Na njihovim 0677 brojevima radi.
Meni nije proradilo. Napustio sam ih pre 7 dana. Mozda se u medjuvremenu nesto promenilo.Radi i ovima sto prenesu.Ja sam jedan od njih![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari