Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Mogu li onda da tražim prenos broja pre isteka 2 meseca s obzirom na to da mi ne pružaju kompletnu uslugu koja mi pripada, dakle da ne odbiju prenos kad podnesem zahtev u drugoj mrežu?

Napravio sam grešku što sam preneo broj.
Sačekaću da jave šta su uradili pa ću videti.

To liči na kršenje ZZP.
Ne baš.
Ipak je Globaltel virtualni operator i drugačije funkcioniše čitav niz stvari.
Ovde je mnogo puta bilo pisano o tome ako je broj bitan za prijem verifikacionih kodova, da se ne prenosi u Globaltel.

• Like
Reagovanja: uji
Sa svih strana mi stižu verifikacioni kodovi - Apple, Google, Microsoft, PayPal, bez problema. Imam jedan sporedni broj u ovoj mreži i na osnovu tog iskustva sam prebacio i primarni. I na tom primarnom stižu SMS za verifikaciju sa svih gore navedenih strana. Samo od banke ne.

Sa svih strana mi stižu verifikacioni kodovi - Apple, Google, Microsoft, PayPal, bez problema. Imam jedan sporedni broj u ovoj mreži i na osnovu tog iskustva sam prebacio i primarni. I na tom primarnom stižu SMS za verifikaciju sa svih gore navedenih strana. Samo od banke ne.
Sačekaj dva meseca jer postoji mogućnost da MTS reši problem. Ako ne budu rešili, znaš šta ti je činiti.

Upravo tako, nije hitno, sačekaću, ako ne proradi za dva meseca, selidba.

Hvala svima na odgovorima!

Poslednja izmena:
Kako ste rešavali problem kad vam od banke ne stižu SMS na Globaltel?
Ako misliš na sms o prijemu novca nikad to nisam koristio jer je banka to naplaćivala, uvek dobijam u sekundi na mail obaveštenje za dž. kako sam se prebavio na progresiv 5 plus i besplatno održavanje nisam to ni uključio

Ako misliš na sms o prijemu novca nikad to nisam koristio jer je banka to naplaćivala, uvek dobijam u sekundi na mail obaveštenje za dž. kako sam se prebavio na progresiv 5 plus i besplatno održavanje nisam to ni uključio
Karticu u Apple Pay ne mogu da aktiviram jer mi ne stiže SMS sa verifikacionim kodom. Kontaktirao sam banku i Globaltel, navodno rešavaju, videću šta će biti.

Kako ste rešavali problem kad vam od banke ne stižu SMS na Globaltel?
Konkretno sa Rajfajzenom sam rešio tako što sam reaktivirao mBanking token na trenutnom telefonu, jer me je mrzelo da prebacujem sa starog, strepeći da mi ga opet ne blokiraju kao nekada davno, ali to sada ponovo kako treba. U Poštanskoj sam prijavio promenu operatera i oni imaju mogućnost da se odabere Globaltel. Novembra mi ističe ugovor u A1 pa taman decembra iz Globaltela prenosim glavni broj na pripejd zbog promocije sa mesečnim planovima.

Iz banke su mi javili da su promenili operatora na Globaltel ali poruka i dalje ne stiže. Znači definitivno je do Globaltela. Čekam njih šta će da urade. Ako ne urade ništa tužiću ih u Strazbur 😄

Nije Globaltel, ali kao primer: promenio sam operatera iz Yettel u A1 i prestali su da mi stižu SMSovi od OTP banke.
Žalio sam se i oni su promenili operatera, ali sada mi stižu samo SMSovi za transakcije unutar same banke, dok i dalje ne stižu SMSovi za overu plaćanja na drugim portalima. To ne umeju (još uvek) da srede, pa mi čudno da ide različitim kanalima jer obe vrste SMSova šalje OTP banka... 🤔

Čim kupiše ih MTS lopovi stavim ih na K više se ne obnavlja Automatski evo ja imao 367 gb i 1300 kr trebalo da se obnovi Automatski ono K sve obrisali zovem 0677123 2 sata čekam da se jave niko se ne javlja lopovii seme im se satrelo Lopovsko lazu broj jedan mreža mreža su oni su broj 1 lopovi u Svetu!!!!
Ista prica odose GB
Da, lopovi. Za razliku od prethodnog vlasnika koji je oličenje poštenja! 🤣🤣🤣🤣
Da ali bar bili svi GB i minuti na broju a ovima sad vecito malo

A zbog čega su uklonili poklon GB, nema neka zvanična informacija?

Meni su preneli internet saobraćaj i minute ali sam paket aktivirao ranije 10 dana.
Možemo da se nadamo da će MTS doneteni bolji kvalitet mreže, ali isto tako treba da se nadamo da će početi da nas "šišaju".

Ne bih da reklamiram ali na limundu imate lika koji dopunjava globaltel s 50% tj za dopunu od 900 din prodaje po 450.na koju foru to radi ne znam ali verovatno je zaposlen u globaltelu.
Moze kontakt? u PM?

Jave se, ja sam čekao 25 min. Odgovaraju i na mail ali i to traje.

Nazad
Vrh Dno