Ne.Mogu li onda da tražim prenos broja pre isteka 2 meseca s obzirom na ro da mi ne pružaju kompletnu uslugu koja mi pripada, dakle da ne odbiju prenos kad podnesem zahtev u drugoj mreži?
To liči na kršenje ZZP.
Probaj da se žališ ne košta te ništa.To liči na kršenje ZZP.
Ne baš.To liči na kršenje ZZP.
Sačekaj dva meseca jer postoji mogućnost da MTS reši problem. Ako ne budu rešili, znaš šta ti je činiti.Sa svih strana mi stižu verifikacioni kodovi - Apple, Google, Microsoft, PayPal, bez problema. Imam jedan sporedni broj u ovoj mreži i na osnovu tog iskustva sam prebacio i primarni. I na tom primarnom stižu SMS za verifikaciju sa svih gore navedenih strana. Samo od banke ne.
Jeste, velika firma je u pitanju.To je ponuda za neki veliki sistem (firmu)?
Nerealno je niska cena.
Ako misliš na sms o prijemu novca nikad to nisam koristio jer je banka to naplaćivala, uvek dobijam u sekundi na mail obaveštenje za dž. kako sam se prebavio na progresiv 5 plus i besplatno održavanje nisam to ni uključioKako ste rešavali problem kad vam od banke ne stižu SMS na Globaltel?
Karticu u Apple Pay ne mogu da aktiviram jer mi ne stiže SMS sa verifikacionim kodom. Kontaktirao sam banku i Globaltel, navodno rešavaju, videću šta će biti.Ako misliš na sms o prijemu novca nikad to nisam koristio jer je banka to naplaćivala, uvek dobijam u sekundi na mail obaveštenje za dž. kako sam se prebavio na progresiv 5 plus i besplatno održavanje nisam to ni uključio
Konkretno sa Rajfajzenom sam rešio tako što sam reaktivirao mBanking token na trenutnom telefonu, jer me je mrzelo da prebacujem sa starog, strepeći da mi ga opet ne blokiraju kao nekada davno, ali to sada ponovo kako treba. U Poštanskoj sam prijavio promenu operatera i oni imaju mogućnost da se odabere Globaltel. Novembra mi ističe ugovor u A1 pa taman decembra iz Globaltela prenosim glavni broj na pripejd zbog promocije sa mesečnim planovima.Kako ste rešavali problem kad vam od banke ne stižu SMS na Globaltel?
Ista prica odose GBČim kupiše ih MTS lopovi stavim ih na K više se ne obnavlja Automatski evo ja imao 367 gb i 1300 kr trebalo da se obnovi Automatski ono K sve obrisali zovem 0677123 2 sata čekam da se jave niko se ne javlja lopovii seme im se satrelo Lopovsko lazu broj jedan mreža mreža su oni su broj 1 lopovi u Svetu!!!!
Da ali bar bili svi GB i minuti na broju a ovima sad vecito maloDa, lopovi. Za razliku od prethodnog vlasnika koji je oličenje poštenja! 🤣🤣🤣🤣
Ma jeste, Globaltel je cenama pokazao koliko nas ostali deru.Ista prica odose GB
Da ali bar bili svi GB i minuti na broju a ovima sad vecito malo
Daj kontakt? u PM?Ne bih da reklamiram ali na limundu imate lika koji dopunjava globaltel s 50% tj za dopunu od 900 din prodaje po 450.na koju foru to radi ne znam ali verovatno je zaposlen u globaltelu.
Moze kontakt? u PM?Ne bih da reklamiram ali na limundu imate lika koji dopunjava globaltel s 50% tj za dopunu od 900 din prodaje po 450.na koju foru to radi ne znam ali verovatno je zaposlen u globaltelu.
Globaltel rešio problem. Verifikacioni SMS od banke stiže. Kartica aktivirana na Apple Pay.Nisam pametan, videću šta će veseli Globaltel da kaže.
Popravljaju se.Globaltel rešio problem. Verifikacioni SMS od banke stiže. Kartica aktivirana na Apple Pay.
Globaltel rešio problem. Verifikacioni SMS od banke stiže. Kartica aktivirana na Apple Pay.
Probaj naDa li se podrška javlja putem mejla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari