Nešto su menjali oko sms kodova, od jutros mi stižu sms kodovi za aplikacije za koje mi do sada nije stizalo i za koje mi je globaltel podrška da nemaju rešenje (huawei health, lidl plus, git..). Paypal mi je i do sada stizao a stiže i dalje.
Ne moras ni da uplacujes kredit/paket, ovoljno je samo da si reg. korisnik i koristis telefon (primas pozive) kao da si u Srbiji bez da ti se skida kredit...vec 2 godinu za redom to radim)...vazi i za CG.Hvala! Skidaju se min (dolazni/odlazni) i SMS iz paketa, ili se naplaćuju iz kredita po tarifniku van paketa kao da sam u Srbiji?
A jel može da se koriste minuti iz fripejda?Ne moras ni da uplacujes kredit/paket, ovoljno je samo da si reg. korisnik i koristis telefon (primas pozive) kao da si u Srbiji bez da ti se skida kredit...vec 2 godinu za redom to radim)...vazi i za CG.
DAA jel može da se koriste minuti iz fripejda?
Nesto ne razumem , el moze da primas pozive u CG na Globaltel karticu i sta treba ,dali ima neka ogranicenjaNe moras ni da uplacujes kredit/paket, ovoljno je samo da si reg. korisnik i koristis telefon (primas pozive) kao da si u Srbiji bez da ti se skida kredit...vec 2 godinu za redom to radim)...vazi i za CG.
Možeš. Ako imaš minuti, ide tarifa za zapadni Balkan (CG, BiH, MK, AL).Nesto ne razumem , el moze da primas pozive u CG na Globaltel karticu i sta treba ,dali ima neka ogranicenja
Ma ja godinama koristim Aplikaciju i to mi jasnoMožeš. Ako imaš minuti, ide tarifa za zapadni Balkan (CG, BiH, MK, AL).
Ako si u roming u druge zemlje pa i za AP KiM (nema signal), onda treba aplikacija Globaltel
Na nju zoveš i tu se javljaš. Ako primiš poziv na karticu, skida ti se kredit ko da si u inostranstvo. Ovako kroz aplikaciju kad se javiš ispada da si u Srbiju.![]()
Globaltel - Apps on Google Play
One device - unlimited number! Favorable rates to all operators.play.google.com
DaČekaj te bre ako imam Fripejd 900 dinara mesečno neograničeno minuti i poruke aktivan jel može da se zove iz Crne Gore Makedonije Federacije Republoke Srpske Albanije ne iz Aplikacije neko sa broja a da nema kredita osim aktivne promocije feipejd 900
Kod mene radi kako treba .Da li jos nekome iskljucuju internet 3 dana ranije ?
Zovem podrsku, ali se niko ne javlja. Kredit mi je dovoljan i ukljucena mi je automatska obnova, ali mi je stigla poruka da mi je paket deaktiviran.
Aplikacija radi samo sa prepaid brojevimaDa li je neko na postpaid tarifi?
Zanima me da li se minuti iz postpaid tarife mogu koristiti u globaltel app?
Kako ide proces za tarifu online kada se potpise?
Da li ide ugovor na kucnu adresu ili moze sve online?
Hvala
Imam 3 sim kartice sa fripejd paketima i nosio sam ih zbog rominga do Italije. Usput sam samo povremeno imao slab net, a primetio sam i da mi ranije obnavljaju paket. Aplikaciju imam samo za jedan broj i sada vidim da postoji neka greska.Kod mene radi kako treba .
Budu li menjali na gore odmah prebacujem broj u A1 preko firme.
Imamo ponudu u firmi za prenos broja u A1, neograniceni minuti i poruke prema svima i 10GB interneta za 350 dinara.
O odnosu na Govnar.... iz mts su bili dijamantiDa, lopovi. Za razliku od prethodnog vlasnika koji je oličenje poštenja! 🤣🤣🤣🤣
Prebaciš broj u drugu mrežu.Kako ste rešavali problem kad vam od banke ne stižu SMS na Globaltel?
Poznati su po brzom "rešavanju".😄 Je l’ moguće! Prijavio sam Globaltel podršci, kažu rešiće, rok je 8 dana, pa čekam, mada sumnjam.
Listaj prethodne strane i videćeš da je taj problem redovan i u većini slučajeva nerešiv.Ne mogu da aktiviram karticu na Apple Pay jer ne mogu da dobijem verifikacioni kod.
Sve je to ista bagra lopovska,i jedni i drugi.Da, lopovi. Za razliku od prethodnog vlasnika koji je oličenje poštenja! 🤣🤣🤣🤣
Stižu kodovi kod Yettel, A1 i MTS.Uh, tek sam prebacio broj u Globaltel, sad moram čekati 2 meseca.
Kakav je Yettel po pitanju stizanja SMS-a za verifikacije?
Svi su odlični sem GlobaltelaUh, tek sam prebacio broj u Globaltel, sad moram čekati 2 meseca.
Kakav je Yettel po pitanju stizanja SMS-a za verifikacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari