Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Nešto su menjali oko sms kodova, od jutros mi stižu sms kodovi za aplikacije za koje mi do sada nije stizalo i za koje mi je globaltel podrška da nemaju rešenje (huawei health, lidl plus, git..). Paypal mi je i do sada stizao a stiže i dalje.

Vidi stvarno

Hvala! Skidaju se min (dolazni/odlazni) i SMS iz paketa, ili se naplaćuju iz kredita po tarifniku van paketa kao da sam u Srbiji?
Ne moras ni da uplacujes kredit/paket, ovoljno je samo da si reg. korisnik i koristis telefon (primas pozive) kao da si u Srbiji bez da ti se skida kredit...vec 2 godinu za redom to radim)...vazi i za CG.

Ne moras ni da uplacujes kredit/paket, ovoljno je samo da si reg. korisnik i koristis telefon (primas pozive) kao da si u Srbiji bez da ti se skida kredit...vec 2 godinu za redom to radim)...vazi i za CG.
Nesto ne razumem , el moze da primas pozive u CG na Globaltel karticu i sta treba ,dali ima neka ogranicenja

Nesto ne razumem , el moze da primas pozive u CG na Globaltel karticu i sta treba ,dali ima neka ogranicenja
Možeš. Ako imaš minuti, ide tarifa za zapadni Balkan (CG, BiH, MK, AL).
Ako si u roming u druge zemlje pa i za AP KiM (nema signal), onda treba aplikacija Globaltel
Na nju zoveš i tu se javljaš. Ako primiš poziv na karticu, skida ti se kredit ko da si u inostranstvo. Ovako kroz aplikaciju kad se javiš ispada da si u Srbiju.

Možeš. Ako imaš minuti, ide tarifa za zapadni Balkan (CG, BiH, MK, AL).
Ako si u roming u druge zemlje pa i za AP KiM (nema signal), onda treba aplikacija Globaltel
Na nju zoveš i tu se javljaš. Ako primiš poziv na karticu, skida ti se kredit ko da si u inostranstvo. Ovako kroz aplikaciju kad se javiš ispada da si u Srbiju.
Ma ja godinama koristim Aplikaciju i to mi jasno
Zena ima brata u CG i on nema pametan telefon ni internet , Iz Srbije zove sa Mtel kartice i to nije problem ,problem kako zvati iz Italije pa razmisljam damu posaljem jednu Globaltel karticu
ali neznam koliko dugo moze da koristi Globaltel karticu u CG

Čekaj te bre ako imam Fripejd 900 dinara mesečno neograničeno minuti i poruke aktivan jel može da se zove iz Crne Gore Makedonije Federacije Republoke Srpske Albanije ne iz Aplikacije neko sa broja a da nema kredita osim aktivne promocije feipejd 900

Čekaj te bre ako imam Fripejd 900 dinara mesečno neograničeno minuti i poruke aktivan jel može da se zove iz Crne Gore Makedonije Federacije Republoke Srpske Albanije ne iz Aplikacije neko sa broja a da nema kredita osim aktivne promocije feipejd 900
Da

Da li je neko na postpaid tarifi?
Zanima me da li se minuti iz postpaid tarife mogu koristiti u globaltel app?
Kako ide proces za tarifu online kada se potpise?
Da li ide ugovor na kucnu adresu ili moze sve online?
Hvala

Da li jos nekome iskljucuju internet 3 dana ranije ?
Zovem podrsku, ali se niko ne javlja. Kredit mi je dovoljan i ukljucena mi je automatska obnova, ali mi je stigla poruka da mi je paket deaktiviran.

Prilozi

• Screenshot_20230920_185105.jpg
    Screenshot_20230920_185105.jpg
    34 KB · Pregleda: 46
  • Screenshot_20230920_180803.jpg
    Screenshot_20230920_180803.jpg
    83.8 KB · Pregleda: 50
  • Screenshot_20230920_190143.jpg
    Screenshot_20230920_190143.jpg
    96.8 KB · Pregleda: 48
  • Screenshot_20230920_175639.jpg
    Screenshot_20230920_175639.jpg
    66.9 KB · Pregleda: 45
Poslednja izmena:
Da li jos nekome iskljucuju internet 3 dana ranije ?
Zovem podrsku, ali se niko ne javlja. Kredit mi je dovoljan i ukljucena mi je automatska obnova, ali mi je stigla poruka da mi je paket deaktiviran.
Kod mene radi kako treba .

Da li je neko na postpaid tarifi?
Zanima me da li se minuti iz postpaid tarife mogu koristiti u globaltel app?
Kako ide proces za tarifu online kada se potpise?
Da li ide ugovor na kucnu adresu ili moze sve online?
Hvala
Aplikacija radi samo sa prepaid brojevima

Kod mene radi kako treba .
Imam 3 sim kartice sa fripejd paketima i nosio sam ih zbog rominga do Italije. Usput sam samo povremeno imao slab net, a primetio sam i da mi ranije obnavljaju paket. Aplikaciju imam samo za jedan broj i sada vidim da postoji neka greska.

Ali, i u Italiji sam koristio i ranije sim kartice od virtuelnog provajdera VeryMobile i radile su bez greske, a ove godine sam kupio 3 broja i radio im je samo net u Italiji, dok u Hrvatskoj nije bilo ni neta, iako navodno ima 6,5 Gb rominga u EU. Od 7 sim kartica, u Hrvatskoj mi je radila samo TIM (telecom italia mobile).

Čim kupiše ih MTS lopovi stavim ih na K više se ne obnavlja Automatski evo ja imao 367 gb i 1300 kr trebalo da se obnovi Automatski ono K sve obrisali zovem 0677123 2 sata čekam da se jave niko se ne javlja lopovii seme im se satrelo Lopovsko lazu broj jedan mreža mreža su oni su broj 1 lopovi u Svetu!!!!

Pitanje dal će i ručno da se obnovi...videću 03.10. dan pre isteka paketa

Budu li menjali na gore odmah prebacujem broj u A1 preko firme.

Imamo ponudu u firmi za prenos broja u A1, neograniceni minuti i poruke prema svima i 10GB interneta za 350 dinara.

To je ponuda za neki veliki sistem (firmu)?
Nerealno je niska cena.

Kako ste rešavali problem kad vam od banke ne stižu SMS na Globaltel?

😄 Je l’ moguće! Prijavio sam Globaltel podršci, kažu rešiće, rok je 8 dana, pa čekam, mada sumnjam.

Ne mogu da aktiviram karticu na Apple Pay jer ne mogu da dobijem verifikacioni kod.

Ne mogu da aktiviram karticu na Apple Pay jer ne mogu da dobijem verifikacioni kod.
Listaj prethodne strane i videćeš da je taj problem redovan i u većini slučajeva nerešiv.

Ako ti je to primaran broj za banke, 2FA i ostalo... preporuka je prelazak kod drugog operatora.

Uh, tek sam prebacio broj u Globaltel, sad moram čekati 2 meseca.

Kakav je Yettel po pitanju stizanja SMS-a za verifikacije?

Nazad
Vrh Dno