Prolećni dodatak može da se kombinuje sa Freepaid paketom, a nepotošeni GB se prenose u naredni mesec uz aktivaciju novog paketa.@taranezy
Nema to nikakve veze sa OS
@Globaltel Support
Da li prolecni dodatak moze da se kombinuje sa aktivnim freepaid paketom i da li
se nepotroseni GB prenose u naredne mesece ?
U ovom trenutku nemamo roming dodatak za pozive i sms poruke. Ovde možeš pogledati cenovnik poziva kada si u inostranstvu: https://www.globaltel.rs/roaming-tarife.phpImam pitanje...
Klinac ide na eskurziju u inostranstvo. Znam da treba da u SIM Toolkitu prebaci na Roaming, a interesuje me da li postoji roaming dodatak za pozive i sms ili može da koristi telefon (pozivi, sms) iz raspoloživog kredita? Pitam jer na sajtu vidim samo Roaming NET dodatak, dok za pozive i sms ne nalazim dodatak, nego samo info o cenama.
Zahvaljujem se.U ovom trenutku nemamo roming dodatak za pozive i sms poruke. Ovde možeš pogledati cenovnik poziva kada si u inostranstvu: https://www.globaltel.rs/roaming-tarife.php
Zbog cega poruke poslate juce u 14h stizu jutros u 9:23?! Zreli ste za menjanje!U ovom trenutku nemamo roming dodatak za pozive i sms poruke. Ovde možeš pogledati cenovnik poziva kada si u inostranstvu: https://www.globaltel.rs/roaming-tarife.php
Internet nije moguće koristiti bez internet/roming tarifnog dodatka, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, bez obzira da li si prepaid ili postpaid korisnik.Zahvaljujem se.
Da li je moguće koristiti internet u roamingu bez tarifnog dodatka?
(u 2021 sam prebacio broj iz Telekoma)Ima li neko da je prebacio broj iz Telekoma i da li je uspeo da aktivira iMessages i Facetime na iPhone-u?
@Cineman
Ako se kreces u podrucju gde Globaltel mreza dobro funkcionise i ako si spreman na povremene
prekide funkcionisanja mreze odgovor je vredi.
Koriste A1 mrežu.Kako da znam da li globaltel ima dobar signal u mom gradu?
Gde se moze videti pokrivenost?
HvalaKoriste A1 mrežu.
Jedino što ne kontam zašto dolazi do čestih prekida u radu mreže. Imam A1 i radi sve OK, a opet ljudi se žale da puca mreža kod Globaltel.Hvala
Onda imam velike sanse,signal A1 je jak.
Ja sam se mozda malo zeznuo,ovo ce mi biti jedina kartica. A ovde citam da se stalno gubi signal a ja nemam alternativu.Jedino što ne kontam zašto dolazi do čestih prekida u radu mreže. Imam A1 i radi sve OK, a opet ljudi se žale da puca mreža kod Globaltel.
Onda možda bolje da ti to ne bude primarna mreža. Mislim na Globaltel, ne na A1.Ja sam se mozda malo zeznuo,ovo ce mi biti jedina kartica. A ovde citam da se stalno gubi signal a ja nemam alternativu.
Alternativa mi je da izvadim i bacim karticu,i onako ne volim da telefoniram.Globaltel je virtuelni operater , i to sa sobom povlaci neke mane...
@Miki_
Svi operateri imaju genericke mape pokrivenosti , a realno stanje
se moze utvrditi jedino na tacno odredjenoj lokaciji.
Alternative u gradovima uvek postoje i uvek su dostupne![]()
Alternativa mi je da izvadim i bacim karticu,i onako ne volim da telefoniram.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari