Jesu skupi ali rade i subotom.Koliko se sećam, bila je Dex kurirska služba.
Nadam se da ce da stigne u subotu.
Jesu skupi ali rade i subotom.Koliko se sećam, bila je Dex kurirska služba.
Prilikom poručivanja Globaltel SIM kartice, poštarina je besplatna. Plaća se samo cena odabranog paketaIma logike.
Hteo sam da platim racunom ali sad je mi je neizvodljivo,a pouzecem da li se placa povracaj novca (usluga kurira)
Radi se na rešavanju, očekujemo da uskoro navedena opcija ponovo bude dostupna. 🙃@Globaltel Support
Da li ima pomaka oko rešavanja problema primanja poziva u aplikaciji na iphone ? Plaćam inostrani broj i niko ne može da me dobije.
Gurni karticu u drugi telefon da znas dal je do aparata ili broja ,ako ne radi i dalje javi se podrsci u suprotnom reset mreznih podesavanja na telefonu ili hard reset celog telefona...zdravo, da li je neko imao problem sa podesavanjem mobilnih podatka na Globaltel-u? Prenet broj pre mesec dana, skoro utvrdjeno da nema mobilnog neta (otac koristi broj pa je sve vreme bio na wifi).
Namestene pristupne tacke name, apn svuda pise globaltel, slali opet konf.poruke, rekonektovali ga sa mreze, osvezavali podatke preko STK, ne radi i dalje. Ima li neko isto iskustvo? Sta raditi dalje?
resetovali su oni mrezi, ja telefon, ostaje da prebacim u svoj mob, mada druga karitca radi ful kod mene. Rekose mi iz podrske da ako ne uspem da resim, mogu da mi posalju novu karticuGurni karticu u drugi telefon da znas dal je do aparata ili broja ,ako ne radi i dalje javi se podrsci u suprotnom reset mreznih podesavanja na telefonu ili hard reset celog telefona...
@Globaltel Support da li ćemo biti obavesteni o rješavanju istog i na koji način SMS/e-mail?Radi se na rešavanju, očekujemo da uskoro navedena opcija ponovo bude dostupna. 🙃
Meni isto tako ne funkcionisu..podnio reklamaciju prije 5-6nedelja, tj.poslednji odgovor datira prije 5nedelja gde je receno da rade na tome?Da li ikome na ios rade dolazni pozivi u aplikaciji ? Predao sam reklamaciju ali sam u inostranstvu i naravno ne radi ne mogu da me dobiju … niko ne može
Dobro jutro... Da si čitao poruke, to je dugogodišnji nerešiv problem. 🤣🤣🤣@Globaltel Support
ne radi imessage verifikacija, ne stizu poruke od amazon, ne stizue poruke od erste banke, nije mi stigla poruka od osiguranje itd itd ...
Jel taj problem samo za ios ili i za android?Dobro jutro... Da si čitao poruke, to je dugogodišnji nerešiv problem. 🤣🤣🤣
Ovo mi je na SIM kartici ne aplikaciji i inače je radilo godinama … za aplikaciju je naravno druga priča …Dobro jutro... Da si čitao poruke, to je dugogodišnji nerešiv problem. 🤣🤣🤣
Bez ikakve šale vi ste hrabar čovek kad globaltel broj koristite za tako važne stvari.Ovo mi je na SIM kartici ne aplikaciji i inače je radilo godinama … za aplikaciju je naravno druga priča …
Mobibanka i Raiffeisen na primer stižu poruke ali ertse, amazon, triglav osiguranje ne
Izgleda da sam imao ludu sreću da zaista radi godinama. Prešao sam na globaltel baš davno. Ovi dana gledam pakete kod drugi operatera jer izgleda da baš ne vredi više.Bez ikakve šale vi ste hrabar čovek kad globaltel broj koristite za tako važne stvari.
Zdravo, da li se ovo i dalje dešava kod tebe?Sad sam pokušao desetak puta i stigla mi je samo jedna (prva) poruka kada mi je taj telefon bio dugo ugašen, ali na broj sa kog sam zvao nije stiglo da sam ponovo dostupan. Pokušavao sam još mnogo puta da ga stavim u režim leta i nijednom mi nije stigla poruka. Probao sam isto sa Yettel brojem i odmah stižu poruke i za propušten poziv i da sam ponovo dostupan.
Isto. Stigla mi je poruka prvi put i to samo na Globaltel broj, a ne i na Yettel sa kojeg sam zvao da sam ponovo dostupan. Posle ništa. Kod Yettela mi odmah stignu poruke na oba broja, svaki put. Ja taj broj ni ne koristim, uzeo sam ga za dečiji satić, ali tamo minne radi internet. Držim ga za letovanje zbog povoljnog roaming interneta, ali po svoj prilici Posle leta bacam karticu pošto ne može da se uplati manje od 500 dinara kredita. Izaći će ne skuplje nego da sam koristio Yettel internet bez ikakvog paketa.Zdravo, da li se ovo i dalje dešava kod tebe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari