Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Šta je to Net kartica koja se dobija uz Sve Sve postpejd tarifu?

Za ove pare imaš sve ovo u pripejdu, a nisi vezan ugovorm. Što bi kog đavola sebe vezivao ugovorom.
Pripejd, Freepaid - 1300 dinara.- 20GB interent, neograničeno minuta i sms.
Postpejd Sve taman isto to samo za 1600 dinara i ugovor. :LOL:

@Globaltel Support

Molim Vas objasnite vaš najskuplji postpaid paket sa neograničenim razgovorima i sms porukama + 40GB mesečno za 2199 dinara gde korisnik dobija dodatnih 200GB na poklon.

Dakle u opštim uslovima piše da po jednoj SIM kartici ili eSIM profilu postoji FUP ograničenje na 40GB u toku kalendarskog meseca, nakon čega korisnik dobija usporen internet.

Iz iskustva pokazalo se da je ta brzina 128kbps. Da li to praktično znači da vi planirate da korisnici taj bonus od 200GB koriste pri ograničenoj brzini od 128kbps (kad potroše 40GB koje dobijaju u paketu)?

Ako je brzina idalje ograničena na 128kbps, korisniku će trebati više od 5 meseci konstantnog prenosa podataka da bi potrošio sav bonus od 200GB (nakon potrošenih 40GB iz paketa). Što je u praksi ako ne nemoguće onda izuzetno smešno.

Ne znam šta ograničavaju taj internet troši svako koliko hoće i kraj. Kad potroši dokupi i molim lepo.

Dokle god je cena ista za prepaid je ok, ako poskupe pitanje je koliko ce se korisnicima isplatiti da ostanu kod njih.

Izbacili postpejd, gledam cene za 20GB neta minutaža ista kao na freepaidu, a skuplji za istu uslugu u detalj. Jedino ako planiraju da ukinu freepejd. Jer ne vidim ko će im potpisati postpejd. Prvenstveno zbog problema sa sms verifikacijama i sličnih problema.

@Arox Pa to je i problem kod uvođenja postpejda. Na kraju se uvek krene sa ogoljavanjem i uništavanjem pripejd usluga u korist postpejda, dok ne postanu smeće, i niko ih više neće. I mislim da je ovo velika greška. Umesto da osavremene aplikaciju, ubace nove stvari, reše postojeće probleme, oni uvode postpejd. :(

Ако буду умањили број GB или повећали цијене фрипејда како ће корисници полако да иду, то је сигурно. Бар се мтс опаметио, видио да доста корисника одлази и увели ко пренесе број у мтс добија једнократно 25 терабајта интернета на 24 мјесеца и неограничене поруке и позиве за 1300 динара.

Poslednja izmena:
Bice kome treba aplikacija ostace pa neka kosta koliko treba a ima dosta korisnika

Pa skoro svi smo na Globaltel zbog cene..na stranu što ni veliki gazda firme nije baš omiljen :D

Na stranu što nisu ni blizu MTS ili yatell ili već kako se beše zovu :D

Recikliranje i povoljne cene ih drže :) jer su iako su radnici zaista ljubazni - ubedljivo najgori mobilni provajder u zemlji :) kao takvi jedino cenom mogu da se bore :)
@Globaltel Support

Molim Vas objasnite vaš najskuplji postpaid paket sa neograničenim razgovorima i sms porukama + 40GB mesečno za 2199 dinara gde korisnik dobija dodatnih 200GB na poklon.

Dakle u opštim uslovima piše da po jednoj SIM kartici ili eSIM profilu postoji FUP ograničenje na 40GB u toku kalendarskog meseca, nakon čega korisnik dobija usporen internet.

Iz iskustva pokazalo se da je ta brzina 128kbps. Da li to praktično znači da vi planirate da korisnici taj bonus od 200GB koriste pri ograničenoj brzini od 128kbps (kad potroše 40GB koje dobijaju u paketu)?

Ako je brzina idalje ograničena na 128kbps, korisniku će trebati više od 5 meseci konstantnog prenosa podataka da bi potrošio sav bonus od 200GB (nakon potrošenih 40GB iz paketa). Što je u praksi ako ne nemoguće onda izuzetno smešno.

Pa običan marketing.. :) tj eto da kao znaš da imaš spor internwt neogranicenk posle :)moguće da ko ne pisao planove da nije ni obratio pažnju na ovo što ti pitaš..al smem se kladim da je 40gb i tu ograničeno:)

Realno sam ocekivao npr slicne pakete prepaidu al sa jedno 10-15% popusta i to bi bilo zanimljivo bar da se zamislis da potpises postpaid.Ili neki flix,hbo,disney ili tako nesto🤣🤔.
Mada koliko kukamo da je njesra mogu samo da poskupe jos🤣🤣🤣

Ja sam ocekivao bar telefone da ponude uz postpaid - i ovakve cene, al neki telefon za pristojan novac.

Ne radi pozivanje iz imenika, ne stiže sms u aplikaciji, pojavi se notifikacija ali ne može da se pročita jer nema ništa u sms porukama. Ne znam da li ima još nešto.

Ne radi pozivanje iz imenika, ne stiže sms u aplikaciji, pojavi se notifikacija ali ne može da se pročita jer nema ništa u sms porukama. Ne znam da li ima još nešto.
Mozda ima,ko zna to. Dokle god im deca budu radila na aplikaciji , a ne neko ozbiljan,app ce biti puna bagova.

Ovi paketi nemaju nikakvog smisla, ako imamo u vidu pripejd ponudu, osim ako ce da krenu putem ostalih sa 50% popusta ili gomilom besplatnih meseci. Samo su pokazali koliko su svi naduvali redovne cene i kako normalne cene mogu da dobiju samo oni kojima nije problem da menjaju mrezu i pregovaraju
@Globaltel Support

Verovatno im za to sluzi ona net kartica

Poslednja izmena:
Realno sam ocekivao npr slicne pakete prepaidu al sa jedno 10-15% popusta i to bi bilo zanimljivo bar da se zamislis da potpises postpaid.Ili neki flix,hbo,disney ili tako nesto🤣🤔.
Mada koliko kukamo da je njesra mogu samo da poskupe jos🤣🤣🤣
Jedino logično je da će Freepaid postati skuplji ili sa manje interneta i minuta+sms poruka.
Prevarili su se...prvi ću otići na drugu mrežu...tačnije vratiću se u MTS :)

Jedino logično je da će Freepaid postati skuplji ili sa manje interneta i minuta+sms poruka.
Ako upropaste frepaid i ja takodje.On da nema smisla biti kod njih.

Sto jes jes, najskuplji je mts 😸

Nasi provajderi prednjace sa cenama u evropi, pa mozes da ih poredis samo u nijansama. Ja sam jos pre 5 godina u italiji koristio paket od 200Gb po ceni od 10€ a sad je jos jeftinije. Najskuplji kb je u Srbiji, verujem da je skuplji jedno 10 puta od zapadne evrope. Svi su se stisli da ni iglica ne moz' da im udje 🤓

Poslednja izmena:
Cena prosecnog mobilnog interneta u evropi je 4 centa za 1gb u Izraelu, sledi Italija sa 12 centi po gb. Mi smo na zacelju sa cenom od 76 centi po gb.

Koliko dugo vazi kartica/broj? Kupio sam jednu pre 2 godine i nikada nisam uplatio kredit (ili samo mozda svega jednom), ubacio u telefon i vidim da broj bez problema prima pozive. Takodje, koji je minimalni iznos za dopunu, pretpostavljam na "moj kiosk" prodajnim mestima? Vidim da je uplata preko kartice minimum 500din, za cim zaista nemam potrebe, vec bih uplatio minimalni iznos, cisto da se ne ugasi kartica.

Sto jes jes, najskuplji je mts 😸

Nasi provajderi prednjace sa cenama u evropi, pa mozes da ih poredis samo u nijansama. Ja sam jos pre 5 godina u italiji koristio paket od 200Gb po ceni od 10€ a sad je jos jeftinije. Najskuplji kb je u Srbiji, verujem da je skuplji jedno 10 puta od zapadne evrope. Svi su se stisli da ni iglica ne moz' da im udje 🤓
Moja zena koristi ho u italiju 50 Gb za 6 ev
Samo da ne ukinu aplikaciju onda su ugasili totalno

Prilozi

• Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    149.8 KB · Pregleda: 49
Pa postavljao sam ja sliku stanja sa aplikacije, 220Gb i neograniceno minuta i sms i 9Gb u romingu, na very mobile, mesecno 7,99€ u prepaid.

Prilozi

• Screenshot_20220917_200702.jpg
    Screenshot_20220917_200702.jpg
    54.4 KB · Pregleda: 47
Vrh Dno